ki az a dopeman? [szombat]

2010.01.24. 00:33 - viktornaplo

Elég egyhangú nap volt. Szétfűrészeltem egy fél disznófejet, jött a villanyszerelő, meg fánkoztunk.

Estére úgy volt a terv, hogy jön majd be Danika+Ági, meg Denyó. Taliztam is Tédével 19:45fele, mentünk városba. Borzasztóan hideg volt kint..
Beültünk a Plázába, mert 21:00ra volt megbeszélve tali a többiekkel, és addig nem nagyon lehetett máshol megmaradni.. Jól elvoltunk megint, szokás szerint..
20:40körül Denyó hívta Tédét, hogy Danikáék lekésték a buszt, és így már nem jönnek be.. meg akkor Ő sem..

Megint ketten maradtunk. Nem igazán viselt meg, valahogy sejtettem hogy ez lesz. Aztán.. próbaszerencse alapon Tédé felhívta Dorrrit, ráér-e. Ráért. Eszti is vele volt. Elmentünk eléjük, aztán a szokásos kocsmakör. Bohóc, tele. Bulldogz, tele. Sörkert, tele. Viking, VOLTHELY! El se akartam hinni.. :D

Beültünk, beszélgettünk meg röhögtünk csomót, szerintem abszolút jó volt. Hangulat is meg volt, társaság is.. Jó volt ez a spontánság is benne.. hogy a végén teljesen máshogy alakult az egész este, ahogy terveztük. Az este folyamán egy kisebb szívrepedést éltem át, mikor Eszti megkérdezte, hogy:   "Ki az a Dopeman?" Persze kiderült, hogy Ő nem úgy értette, azt hitte ez valami spanunk beceneve. :DD Dopeman-t amugy is ismeri a társaságunkba mindenki.. na meg legalább a fél ország..

22:30körül jöttünk el, mert a füst megint szétmarta az összes szemünket. Amúgy is harapni lehetett a levegőt.. Még útba ejtettük a Plázát, hogy kicsit megmelegedjünk, aztán hazakísértük a lányokat.

Hazafele a buszon volt egy csávó.. Jó hangosan beszélt, szóval az egész busz hallotta, és rajta röhögött.. Lőtt olyanokat.. :DD
- "Én kétkezi munkás vagyok.. egyik kezemben toll, a másikban papír.."
- "Neeem, én soha nem verekedtem.. én csak ütöttem."

Napszáma:

dididádidéjjj

2010.01.19. 15:49 - viktornaplo

"Mindenki ki van mert itt van az egyetlen
  Aki mindent kimond egyenesen.
  Nincs középút, velem vagy ellenem,
  Ha velem vagy bent állsz a célkeresztben."

Igazából csak poénból hallgatunk Dopemant, mert nemigazán lehet ezt az embert komolyan venni, de azért ezaszáma abszolút favorit.. :DD

---------------------------------------------------------------------------------------

Köbö féltucat számot linkelnék  be legszívesebben, amik mostanság nagyon sokat pörögnek nálam.. nade majd tél végén.. :D

---------------------------------------------------------------------------------------

Najó.. nem bírom.. csak egyet.. a legjobbat.. idekattintva meghallgathatod. Lenyűgöző szám. Will.I.Am alapból favorit, Cheryl Cole pedig az új "szerelmem" lett ezzel..

Nekem ez a szám azt a hangulatot adja vissza, mikor már sötét van odakint. Kihaltak  az utcák, üresek a terek, sehol egy lélek, Te meg tök egyedül sétálsz végig a lámpák sárga fénye alatt.. Az a "majdkilyukadokvalahova" kószálás.. céltalanul, mint a gondolatok a fejedben. Mikor.. ide-oda cikáznak, és te csak hagyod.. hagy sodorjon magával..

---------------------------------------------------------------------------------------

Csak egyetérteni tudok ezzel a post-tal. Minden idézet nagyon el van találva, ideje volt, hogy valaki egy kötegbe gyűjtse ezeket. Remélem azért okos fejekre talál, és le tudjátok szűrni a lényeget belőllük. Szóról szóra az egész.. én sem írhattam volna jobbat.

süti beállítások módosítása