ücsköcsüköpöcsük [vasárnap]

2010.05.23. 17:25 - viktornaplo

háromkicsipuszi.

Ez olyan mint a mitszücckisszűcs, csak törökül.

Anyusnak segítettem, főzőcskéztünk, és sütöttünk mesetortát is. Azért mesetorta, mert ugy néz ki mint ha valamilyen animációs rajzfilmbe  lenne. Nagyon finom lett. Volt kicsi pihi, aztán jöttek Zsuskáék is délután. Végre megünnepeltük a szülinapom családi körben is. Kaptam tőlük egy hihetetlenül durván jó törcsit, meg egy üveg Yeni Raki-t. Török nemzeti ital, olyasmi mint az Úzó.

Este taliztunk Norcsival, aztán kiültünk Vikingteraszra. Baszott jó este volt, és hihetetlenül jól éreztem magam. Szerintem kurva jó volt így hogy csak hárman voltunk. Végig beszélgettük meg hülyültük az egész estét, és az is kiderült, hogy Norcsi terhes, mert süket és fáj a feje. Egyébként Ő is aláírta már a gipszem, és így már majdnem megvan minden aláírás.

BL [szombat]

2010.05.22. 23:07 - viktornaplo

Ébredés, angol, uncsi.

8kor tali Tédével, közben buszon összefutottam Denyóval is. Mentünk PÉhez C-4be,  sör, BL Döntő, csocsó..

Csalódtam egyébként a Bayern-ben, sokkal többet vártam tőllük. Még az a híres utolsó pár perc hozott semmi eredményt.. igaza volt a többieknek. Egy a lényeg.. ha Bayern nem is, de Tomival csocsóban nyertünk. Legalább ez vígasztal.. :D

Na majd a VB.. Portugália<3

 

favágóVB [péntek]

2010.05.21. 23:15 - viktornaplo

Meló. Haza. Gém. Fürcsi. Film. Tédé. Film. FavágóVB. Haza.

35.

Most jó lenne valakivel átbeszélgetni magam holnapra. De nem ám MSNen..

segway

2010.05.20. 21:37 - viktornaplo

A mai nap, 2010.05.20. 21:37-kor megfogadom, hogy ha majd megtehetem, veszek egy segway-t. A legszebb az, hogy pár hónappal ezelőtt álmomban is egy ilyenen küldtem valami repülőtéren..

 

Photobucket

az utca

2010.05.19. 21:36 - viktornaplo

Annyira fura visszahallgatni ezeketa "régi" számokat.. Három éve mennyire imádtam.. Nem is tudom mi lenne a legmegfelelőbb kifejezés arra az érzésre, ami rámtör mikor ezt meghallom. Nosztalgia? Nem tudom, végül is az értelmezéstől is függ. Szerettem azt, ami akkor volt.

PÉszülinap

2010.05.19. 15:00 - viktornaplo

Tegnap este 20:30körül toppantunk be Tédével és Denyóval a C-4be. PÉ már vigyorgott a pult mögül, mikor meglátott minket.. Lufi, ajándék.. kicsit sem volt egyértelmű hogy minek mentünk. :D Kapott egy "húsosfaszú" kis figurát, ki is tette rögtön a bárpolcra.

Beszélgettünk, meg röhögtünk csomót, csocsóztunk is sokat, és jelentem: egyre ügyesebb vagyok gipszes  kézzel.. az tény, hogy pár órával utána borzasztóan elkezdett fájni a csuklóm, de sebaj.. megérte! :D

Szerintem tök jó este volt, én nagyon jól éreztem magam.


Kép:

pfff..

2010.05.18. 17:05 - viktornaplo

Kis túlzással: egy másodperc alatt csúszott ki a jövőm a kezeim közül.

Ma voltam befizeti a nyelvvizsgát, és miután befizettem a lóvét, a sültcsirkeszagú, bibircsókos hölgy volt olyan kedves közölni két falat lenyelése közben, hogy hiába sikerülne a jövőhónapi írásbeli nyelvvizsgám, nem fogják kijavítani addig, amíg nekem le kell adni a vizsgabizonyítványt az egyetemi jelentkezéshez.

Magyarul: Akár mit csinálok, nem lesz meg időben a papírom a nyelvvizsgáról, és nem vesznek enélkül fel egyetemre. Mondhatom, kurva boldog vagyok. Valószínűleg elvesztegetek mégegy évet így. HÁT EZT NEVEZEM! 
 

Kicsit azért feldobott hogy vettem két kurvajó pólót, meg egy neonsárga pulcsit.. Meg este PÉ szülinap is lesz.. Deazértakurvaéletbemár. (:

 

-------------------------------------------------------------------------------------

frissítés: Nyavajgok itt, hogy nem sikerül egy nyelvvizsgát elintézni, miközben emberek százait veszélyeztetnek a megáradt patakok és folyók.. Egy élet munkája veszhet kárba, minden ami miatt valaki az egész életét végig gürcölte, a háza, a bútorok, a kertek, a termőföldek, minden odavész.. Most képzeld már el, hogy van egy takaros házad, fullosan berendezve, megvan mindened amire valaha is vágytál, erre jön egy kibaszott áradás, és vízben úszik mindened. Mond már azt mindez után, hogy téged hidegen hagy az áradás..

Néztem Anyussal a közvetítéseket, és egyszerűen nem bírtam a picsámon ülni. Segíteni akarok. Homokzsákokat akarok pakolni, térdig a sárban, szakadó esőben is akár, hogy megmenthessem azokat, akiknek az élete, és ezzel együtt midene veszélyben forog.. Aztán eszembe jut hogy törött kézzel lófaszt nem csinálhatok, sőt még akadályoznám ott a munkát.. hát egy kibaszott ajtót alig bírok kinyitni a bal kezemmel, nemhogy homokzsákot pakolni.. NEMIGAZMÁR!!

süti beállítások módosítása