ücsköcsüköpöcsük [vasárnap]

2010.05.23. 17:25 - viktornaplo

háromkicsipuszi.

Ez olyan mint a mitszücckisszűcs, csak törökül.

Anyusnak segítettem, főzőcskéztünk, és sütöttünk mesetortát is. Azért mesetorta, mert ugy néz ki mint ha valamilyen animációs rajzfilmbe  lenne. Nagyon finom lett. Volt kicsi pihi, aztán jöttek Zsuskáék is délután. Végre megünnepeltük a szülinapom családi körben is. Kaptam tőlük egy hihetetlenül durván jó törcsit, meg egy üveg Yeni Raki-t. Török nemzeti ital, olyasmi mint az Úzó.

Este taliztunk Norcsival, aztán kiültünk Vikingteraszra. Baszott jó este volt, és hihetetlenül jól éreztem magam. Szerintem kurva jó volt így hogy csak hárman voltunk. Végig beszélgettük meg hülyültük az egész estét, és az is kiderült, hogy Norcsi terhes, mert süket és fáj a feje. Egyébként Ő is aláírta már a gipszem, és így már majdnem megvan minden aláírás.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása