mennikell.. [szombat]

2010.01.17. 18:17 - viktornaplo

Egyhangú délután volt.

Úgy volt, hogy leszedjük a karácsonyi díszeket Anyussal, de Ő 15:30fele bealudt, én meg már nem akartam felkölteni. Neteztem kicsit, megbeszéltük az estét, aztán elkeztdem készülődni.

18:30kor taliztunk Tédével, mentünk Plázába. Zsuzsi már a mozi előtt várt minket. Tédé megvette a jegyeket, aztán beültünk.

Avatar.. azér kicsit zsírabb moziban mint itthon.. :DD Meghát mozis verziót is néztem, szóval.. namindegy. Zsír film, az a lényeg. Bár a ellentmondásos és szánalmas hogy pont az amcsik csinálnak ilyen filmet, akik alapból egy másik nép elnyomásával szerezték meg a mostani földjüket (indiánok) plusz jelenleg is más népet sanyargatnak a természeti kincseikért.. (arab országok olaja). Elég gáz volt a végén a hepiend is, szerintem hihetetlenül el lett vele cseszve. Bár ha nem igy végződne, biztos hogy nem nézte volna meg a fél város.. mindegy..

Amugy a behelyettesítés szokás szerint megint megvolt, bár most csak Zsuzsit találtuk meg: az bagós, ivós tudósnő, Grace. :DD

Mozi után még hazakísértük "a pinát". Annyit röhögtünk megint útközben.. Folyamat szakadás ment valami hülyeségen.

23:30fele értem haza. Kaja, TV, szundi.

Napszáma: (kicsit tré a youtube-os minőség.. :S)


Jegyzet: Megvagy Mr. komment! Jajj te, mekkora elégtétel volt hallani hogy te is úgy jártál, ahogy én.. ennyit a hegyibeszédedről, a felsőbbrendűségedről, meg a nagy szerelmedről. A szutyok mindekit elér.. Senkiházi..

... és végre ez is tisztázódott.

betmenrepper [péntek]

2010.01.16. 14:28 - viktornaplo

Suliba rövidített órák voltak. Már 11re itthon voltam. Délután sikerült jól eltölteni az időmet, fel sem tűnt, és már 6óra volt.

Jött Tédé, hülyültünk, "adok má nekik narancsot.." aztán mentünk 8ra plázához. Jött Fruzsi, meg Dorrri, aztán irány Viking. Mily meglepő.. tele volt. Átmentünk inkább a Dringkingbe. (ami amugy G-pont, de énigy szoktam meg..:D) Semmi hangulat nem volt. Mármint ott. Mi jól elvoltunk, meg hülyültünk csomót, csapattunk zenegépet is, szóval vittünk oda egy kis életet, de ezen kívül semmi.. Egyébként majdnem az egész estét végig fütyürésztünk Dorrrival. Hatalmas volt.. :DD

9fele Fruzsit elkísértük a Centrumhoz, aztán még hárman beültünk a Plázába. Nevetgéltünk, beszélgettünk, jó volt. Az este csúcspontja szerintem az volt mikor olyan fél11 körül Dorrrit hazakísértük. Ő meg én oltogattuk egymást, Tédé meg szakadt.

- "Dóri vagyok, olyan idióta, hogy belenyomom a fejemet a sárba.."
- "Viktor vagyok, lökdösöm a kisebbeket"
- "Dóri vagyok, gengszter repper, sárgarépát eszek petrezselyemmel.."
- "Tédé vagyok, szakadok mindenen.."

Hatalmas volt. Utána még vártunk egy buszt Tédével, és jöttünk. Már 11re itthon voltam.

melóó III.

2010.01.13. 07:28 - viktornaplo

Három éjszaka a Kisteszkóban.

Vasárnap, hétfőn és kedden 21:30-ra mentem. Először volt, hogy nem találkoztam ismerőssel, de nemis baj. Nagyon jó arcokkal voltam. Vivi, Norbi, Krisztián.. Mind3nap együtt voltunk. Jófejek nagyon, Krisztián amugy.. az tuti nemnormális.. Megállás nélkül dől belőlle a hülyeség.. "Narancsos penészlé" .. "Diabetikus fehérkenyér" - csak ami hirtelen eszembe jut.. :D

Teljesen más volt a nagyteszkóhoz képest az egész. Itt a műszakvezető is végig velünk volt, ugyan úgy csinált mindent Ő is. Sokkal többet dolgoztunk, mert itt nem csak egy kategóriára vagyunk kiosztva, hanem az egész boltot kell tölteni, és takarítani is. Utolsó nap például egyedül sepregettem össze az egész szart. Röpke 2,5 óra volt.. Mi rendeztük át a mélyhűtős részleget is. Polcokat szereltünk le, és azok helyére betologattuk a hűtőládákat. Az egyik ilyen polcrendszer szétszerelése közben a fejemra zuhant egy vaspolc. Kb 10percig úgy szédültem, világom nem tudtam. Gesztenyepürével jegeltem a fejembúbját.. :DD

Egyébként teljesen egybe folytak a napok. Szerda reggel  már olyan érzésem volt, mint ha péntek lenne. Nagyon durva. Amugy azért van ez, mert az eddigi napirendem teljesen felborult.

Így: hazaértem melóból reggel 6:30ra. Ettem, fürdötem, indultam is suliba. Onnan hazajöttem 15:00fele, egyből lefeküdtem aludni. 20:00fele keltem, ettem, összecuccoltam, kis net, és indulás 21:10kor.

Ezt úgy képzeld el, hogy.. pl mikor te felkeltél reggel, elkezdtél készülődni, én akkor értem haza munkából. Ugyan úgy ott voltam suliban, minden órán. Miután te hazamentél és tanultál, vagy neteztél, én aludtam. Mikor te már a lefekvéshez készültél, vagy netán már aludtál, én akkor indultam munkába.. és amíg te szunyókáltál, én dolgoztam.. - csak hogy érzékeltessem, hogy nem olyan egyszerű ügy.

Mindezt leszámítva tök jó volt, mentem volna még szívesen ha kell. Na majd februárban.. (:

 

Jegyzet: Szerdán reggel, meló után elmentem suliba, aztán még a városba is Tédével. vettem egy tökjó piros pulcsit. Hazaértem, és kb 15:00kor  lefeküdtem aludni. Összesen 21órát aludtam, kevesebb mint félóra megszakítással. Csütörtök délben keltem fel. Suliba se mentem. Alig voltam kimerült.. tényleg..

süti beállítások módosítása