viva la mexica(H) [vasárnap]

2010.04.25. 19:23 - viktornaplo

Basszus de jó idő volt ma..
Tédével ma bementünk melózni délelőtt 11re, leültünk a gép elé, én: óó maradok vagy 8 órát, legyen lóvém. Aha.. 14:45kor már húztunk is haza.. :DD Lementem Tédéhez Diósgyőrbe, passzolgattunk, tengóztunk, egyérintőztünk, tök jól elvoltunk.

A vicc az egészben, hogy ha maradtam volna tényleg melózni 8órát, ugyan ugy értem volna haza, mint így fociból.. :DD

paprika2 [szombat]

2010.04.24. 16:29 - viktornaplo

Egy éve volt a szerenád. Soha nem fogom elfelejteni azt az estét, és nem feltétlenül a szép emlékek miatt. Azt pedig, ami a szerenád után, este történt, legszívesebben egy életre kitörölném a fejemből.

Egyedüli pozitívuma ezeknek emlékeknek, hogy nem leszek mégegyszer ennyire hülye. Nem fogok mégegyszer egy lány miatt eldobni mindent. A barátaim, a nevem, a fontos pillanatokat.. Nem történhet meg mégegyszer.

-----

Délután feljött Tédé, baromkodtunk, meg gémeltünk egy csomót. Vettünk SOMA KÓLÁT is.. Meghatározó élmény.. :D Fél9körül taliztunk Denyóval, aztán a Plázánál a házak között kötöttünk ki. Verettük Königsbraut, aztán összefutottunk Dorrrival meg Fuzsival, és beültünk a Paprikába. Tök jól elvoltunk, én jól éreztem magam. Kicsit később megérkezett Bíró is, bár nem maradt sokáig. Miután Fruzsi is lelépett, csak 4en maradtunk. Valahogy fél-éjfélkor indulhattunk el a Paprikából, még Dorrrit hazakísértük. A buszmegállóban Szabados felszedett minket, épp arra kocsikáztak. Lementünk Diósgyőrbe, aztán engem is hazahoztak. Rendes volt tőlle. Nagy este volt.

 

a pad [péntek]

2010.04.24. 00:39 - viktornaplo

Nem cifrázom:

Végre találkoztunk ma este Zsuzsival. Két hete nem láttam, borzasztóan hiányzott. Nagy élvezettel hallgattam az utibeszámolóját, fantasztikus kirándulás lehetett. Sokat beszélgettünk, aztán 10fele hazakísértük. Szerettem volna még maradni vele, de sietnünk kellett. Útközben Tédével majdnem elhagytuk Csimpifon Köcsedéket, de szerencsére ügyes, és tud kapaszkodni.

Plázánál taliztunk Dorrrival, és mentünk a Bohócba. Gabesz ünnepelte most a szülinapját, mire megérkeztünk már hihetetlenül jó kedve volt. Egész este a tütütűűű c. számot toltuk, röhögtünk, meg firkáltunk pár papírra. Kár hogy nagyon fáradt voltam, mert amugy maradtam volna még.

--------

Nem tudom hogy a fenébe tudlak ennyire szeretni. Nem tudom mitől állsz hozzám ennyire közel. Ezerszer elmondtam már, és fogom is még.. de más lánytól nem tudnám elfogadni ezeket. Nem tudom te mitől vagy más. Talán csak én reagálom túl az egészet. Talán jobb lenne újra aludni.

Persze a józan ész mindíg közbeszól. Meg kell mutatnom, hogy nem én vagyok a furcsa, hanem a világ degenerált. Meg fogom taláni Őt.. Addig pedig próbálom elfelejteni azt a sok kurvát akiket okos, értelmes lánynak hittem. Próbálom túltenni magam az "apró" csalódásaimon. Próbálok a jelennel és a saját bajommal foglalkozni. Segítesz "KaratePanda"?

süti beállítások módosítása