boyz n the hood [szombat]

2010.03.21. 11:11 - viktornaplo

Angol, aztán haza. - "Remélem meglesz.. - Én inkább arra lennék kíváncsi, hogy hány százalékkal" (Y):D

Ósan, aztán haza. - Vettünk új asztalt a konyhába. Meg egy vizilót az erkélyre. Adtak hozzá egy felfújható gumimedencét is. Izgi.

Itthon film, készülés. Tédével taliztam 8kor, besétáltunk városba. Útközbe ment az akciózgatás, az nagy volt.. Rabbi! :DD Centrumnál összefutottunk Dorrrival és Fruzsival. Kicsi beszélgetés, Fruzsi hazament. Dorrri bejött velünk Spárba, vettünk még egy kólát a borhoz aztán felmentünk Plázatetőre. Úgy volt, hogy majd Zsuzsi csörget minket, mert Vicával meg Flórával voltak, és akkor majd tali velük is. Szóval még hazakísértük Dorrrit aztán mentünk Flóra elé. Kicsit vártunk rájuk, addig megittam a VBKt is. Lejöttek, beszélgettünk, szórakoztunk, nagy volt.. :D Vicával vártunk egy buszt, meg Zsuzsit is haza kísértük. Nagyon jó volt látni, már hiányzott. Jó este volt ez nagyon. Ahhoz képest hogy megint csak ketten indultunk neki az éjszakának.. Csak együtt, csak egymásra..

 napszáma: - úgy hallgasd mint a tegnapit.


[vasárnap]
Jocó névnapját ünnepeltük. Felmentünk hozzájuk, ettünk finomakat, beszélgettünk, sétáltunk, teljesen jó volt. Az a hangcucc meg.. hát összeszarom magam akkora. Nekem is kell majd egy olyan.. :DD

b.o.r. [péntek]

2010.03.20. 18:06 - viktornaplo

Suli, haza, kaja, film. Egy hét mulva nyelvvizsga. Fosok.

Este 8ra mentünk Centrumhoz Tédével. Kicsit késve jött Vica meg Flóra, mentünk a Spárba. Bor, aztán szinvaterasz. Annyira jó idő volt.. végre langyos levegő van és nem fagyaszt meg a szél sem. A piramisozásról csak annyit, hogy az nem az én játékom, én igy inni nemtudok.. Fúúde szarulvoltam.. :DD Egyébként bor nélkül is tökjól elvoltunk, nevetgéltünk, beszélgettünk sokat, aztán a lányok beültek Kolombuszba, mi meg kintmaradtunk. Szerintem életem egyik legkomolyabb és legőszintébb beszélgetése volt az. Hakísértük Flórikát, utána Vicát is a buszig, aztán mi is jöttünk haza. Aszolút jó volt, bár Zsuzsi picit hiányzott.

Napszáma: - kérlek hogy ha meghallgatod, próbálj figyelni is a szövegre. tudod.. hallgasd, értelmezd, fogd fel!

 

"ne a pénzed számold, hanem a barátaid,
 és hogy milyenek is valójában az ő tanácsik."

film

2010.03.18. 16:57 - viktornaplo

Emlékeztető: - Zombieland
                       - Éli könyve

Tédének igaza volt, a Zombieland kajak hatalmas. Annyira el van találva a szinkron is, meg amugy kb az egész film fenomenális.. szakadtam sokat.

Éli könyve.. Meg kéne nézni moziba is. Denzel Washington még mindíg hatalmas színész, ez a film meg.. A legnagyobb rész mikor a dagadt láncfűrészes rátámad.

nagytakarítás [vasárnap+hétfő]

2010.03.15. 20:05 - viktornaplo

Hajjaj.. Fárasztó volt.

Az a legdurvább, hogy még mindíg nem végeztünk teljesen. Nincs már sok hátra, de azért rossz belegondolni hogy 2 nap alatt nem tudtunk végezni. Persze nem egész nap takarítottunk, mert vasárnap este Tédével voltunk városba, meg Dorrrival is összefutottunk kicsit, ma meg angolon voltam, aztán Andival találkoztam. Az az ölelés az elején.. abban minden benne volt.

Viseltem ma a kokárdát. Sajnálattal vettem észre, hogy alig pár emberen volt a városban. Már napok óta a Nemzeti dal sorai pörögnek a fejemben. Hihetetlen hogy a mai napig ugyan olyan aktuális. Imádom. Szégyen, nem szégyen, jobban tudom mint a Szózatot.

 

süti beállítások módosítása