boyz n the hood [szombat]

2010.03.21. 11:11 - viktornaplo

Angol, aztán haza. - "Remélem meglesz.. - Én inkább arra lennék kíváncsi, hogy hány százalékkal" (Y):D

Ósan, aztán haza. - Vettünk új asztalt a konyhába. Meg egy vizilót az erkélyre. Adtak hozzá egy felfújható gumimedencét is. Izgi.

Itthon film, készülés. Tédével taliztam 8kor, besétáltunk városba. Útközbe ment az akciózgatás, az nagy volt.. Rabbi! :DD Centrumnál összefutottunk Dorrrival és Fruzsival. Kicsi beszélgetés, Fruzsi hazament. Dorrri bejött velünk Spárba, vettünk még egy kólát a borhoz aztán felmentünk Plázatetőre. Úgy volt, hogy majd Zsuzsi csörget minket, mert Vicával meg Flórával voltak, és akkor majd tali velük is. Szóval még hazakísértük Dorrrit aztán mentünk Flóra elé. Kicsit vártunk rájuk, addig megittam a VBKt is. Lejöttek, beszélgettünk, szórakoztunk, nagy volt.. :D Vicával vártunk egy buszt, meg Zsuzsit is haza kísértük. Nagyon jó volt látni, már hiányzott. Jó este volt ez nagyon. Ahhoz képest hogy megint csak ketten indultunk neki az éjszakának.. Csak együtt, csak egymásra..

 napszáma: - úgy hallgasd mint a tegnapit.


[vasárnap]
Jocó névnapját ünnepeltük. Felmentünk hozzájuk, ettünk finomakat, beszélgettünk, sétáltunk, teljesen jó volt. Az a hangcucc meg.. hát összeszarom magam akkora. Nekem is kell majd egy olyan.. :DD

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása