eső [szombat+vasárnap]

2010.05.16. 20:16 - viktornaplo

Szombaton egész napos fetrengés, aztán este kicsit benéztünk PÉhez. Tédé, Denyó, Tomi meg én. Söröztünk csaptunk csocsót is, bár törött kézzel annyira nem adta.. Néztünk valami autós műsort is, az mongyuk nem volt rossz.. Hoztak valami új játékgépet, azzal is játszottunk, bár értelmes nem volt rajta.. :DD Valahogy 11fele jöttünk haza.

Vasárnap meló, aztán egészdélutános southpark maraton. Közbe aldutam is, meg néztem híradót. Elég nagy szopás van, kiáradt a szinva, a város majdnem egy ötöde víz alatt, a felébe meg vezetékes víz nincs. Kezd kicsit ijesztő lenni a helyzet. Igaz, hogy itt a környéken nem önthet ki a mederből, de attól az ivóvíz veszélyben van. Reggelre elég zsír lenne arra kelni hogy a vasgyárat meg a számozott utcákat  lakókkal együtt elmosta a víz.. :DD

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása