téli - csütörtök [12.31.]

2009.12.31. 10:00 - viktornaplo

MI LESZ ITT MÉG MA!

Ez a szám és a klipp jellemzi majd legjobban az éjszakámat.
Akkora lesz.. már a buliba is hárman fognak vinni.. előre látom. :DD

 

téli - szerda [12.30.]

2009.12.30. 14:29 - viktornaplo

10kor keltem.

Egyből el is kezdtem csinálni a pizzát. A tésztagyúrás kurvajól levezeti az ideget az emberből. Ha felbasznak ezentúl, pizzát fogok sütni.. :DD

Kora délutánig elhúzódott az egész.. minden összejött hogy a lehető leglassabban készüljün el..

Mire végre elkészült, egyből betömtem a felét. Még gép előtt is ücsörögtem egy kicsit. Nagyon elkapott a rosszkedv, de fogalmam sincs mi váltotta ki. Régen voltam ennyire szomorkás. "Holvanazalányakitudja...hogymitőllennékboldogújra."

Hagytam a francba a virtuált, inkább belőttem egy filmet, gyújtottam egy pipát, és hátradőltem. Két perc alatt elfelejtettem minden gondomat.

17:30ra mentem Tédéhez. Gémeltünk, röhögtünk, meg csapattunk két kör pálinkát.

19:00kor volt tali Zsuzsival+Dévtestvérünkkel és Norcsival. Először spár, [nem lehet már kapni furulyást.. :( ] aztán EuRÉPAtér. Ittunk, röhögtünk, elvoltunk.

Viking. Beültünk, nagyon-nagyon jó hangulat volt végig. Találkoztam Vikivel is. Jó volt megint látni és beszélgetni egy kicsit.

Sör, meg Beher ment egész éjszaka. Lőttünk képeket, szerintem vannak egész jók is.. :DD Aztán Norcsi, Zsuzsi, Dévtestvérem, haza.. meg utána mi is..

Kurvajó este volt. Utólag is boldog névnapot az összes Dávidnak.

Napképei:

téli - kedd [12.29.]

2009.12.29. 23:54 - viktornaplo

10kor keltem.

Délelőtt megcsináltam amit Anyus felírt, aztán beültem kicsit még gép elé.

13:50kor taliztam Tédével, mentünk városba. Nyújorker, semmi. Teszkó, megvettük a szilveszteri piákat. Pláza, Szinvapark, semmi. Amúgy a szokásos őrület volt végig.

Hazajöttem, elkészültem, ettem, aztán mentünk Anyussal a Művészetek Házához. Ott taliztunk Zsuskával meg Jocóval, és beültünk moziba. Polygamy. Nem olyan szar film, egynek elmegy. Van pár vicces jelenet is benne.

20:15kor taliztam a villanyon Tédével meg Dorrrival. Mentünk a Szinvaparkba, Denyóhoz meg Danikához. Út közben megittunk egy üveg viszkilikőrt. Szinvaparkból ki a parkolóba, ott volt már Bíró is. Beszélgettünk, elvoltunk, megjött Ági, aztán kimentünk a Martintelepre. Siesta vagy mi volt a hely neve ahova beültünk..

Bíró behívott mindekit egy körre, rendes volt tőlle. Röhögtünk végig, szerintem jó hangulat volt, jól éreztem magam. Utána Denyó visszahozott minket a Búzára, aztán mentis tovább. Tédével Beálltunk a buszmegbe, kb fél órát vártunk a buszra. Annyit hülyültünk meg röhögtünk.. eszméletlen hogy az unalom mit tud csinálni az emberrel.. :DD "Mennyi az idő? - Nem merem elővenni.. - HMMMMM"

Tök jól elvoltam egész nap. Holnapra leszek még nagyon kíváncsi...

téli - hétfő [12.28.]

2009.12.28. 23:58 - viktornaplo

10kor keltem.

Hívott Anyus, hogy betudnék-e menni hozzá a munkahelyére, mert van pár dolog amit haza kéne hoznom.

Mint az őrült, úgy kezdtem el készülni, hogy mindennel időben meglegyek. Sajna nem jött össze, és 12:30fele értem be hozzá a Kórházba.

Ideadta a szajrét, aztán mivel nem lett volna már elég időm hazamenni, aztán visszaérni fél2re a városba, így bevittem Zsuskához. Odaadtam, puszi-puszi, és indultam a centrumhoz.

13:31 - Dusíí. ÁÁáá te ez a nő.. Kicsit másnak képzeltem, de azt kell mondanom, hogy sokkal-sokkal jobb így. Nagyon szimpatikus. Meglepően sok dologban egyezik a véleményünk. Először sétálgattunk, aztán beültünk a Vikingbe. Végig beszélgettünk, és nagyon jól éreztem magam.

4órát voltunk együtt. Meglepett hogy így elrepült az idő. Mire kijöttünk a Vikingből, besötétedett. Elkísértem még a búzára, és.. mielőtt felszállt a buszra, még megölelt. Annyira jól esett. Nagyon meglepett, egyáltalán nem számítottam erre.

Utána jöttem haza, lefixáltam az estét Tédével, ettem, váltottam pár szót Anyussal, összeszedtem magam, aztán idultam is le a megállóba.

18:40re jött Tédé. A lépcsőházunktól a buszmegállóig elnyomtuk az Enyém a világ első verzéjét. Hatalmasat toltunk. HÚúúú de szakadtunk a végén.. :DD

Mentünk a plázához, már ott volt Dorrri, Denyó. Megjött Ági is egy kis késéssel,  meg útközben Gabesz is csatlakozott. Mentünk volna Bohócba, de már tele volt. Utána néztünk egy Vikinget meg DrinKinget, de ott is teltház. Végül a Sörkertben kötöttünk ki. Kicsivel később megjött Fruzsi is.

Csocsózgattunk, [mert az fijús játék] én Tédével voltam, Gabesz meg Denyóval. Ha jól emlékszem 4/3mat nyertünk.. :D
A csocsóasztal melett volt a zenegép. Állok az asztalnál, odajön hozzám egy seggrészeg srác, hogy segitsek már neki beledobni a pénzt. Mondom váltasd fel, mer 200ast nem fogad el. OK. Aszittem leráztam ezzel.. BIZTOS!

Jön vissza, 5 db százassal.
V: Mind bele dobjam?
?: ÓÓóó persze-persze!
V: Na figy ezzel kell kiválasztani ha megvan amit akarsz..

Srác kapásból elkezdte püfölni a gombot.. namondom ez jó lesz.

?: Segiccsé má.. valami LL Juniort tegyél nekem.
V: Jóvan..

Nyomtam ott mindent ami elém került, nem nagyon foglalkoztam vele. Gyerek 3 szám kiválasztása után:

?: Jaj nagyon köszönöm, nagyon rendes gyerekvagy.
V: Hát.. kösz, szívesen.

Nyújtja a kezét, kezelünk, utána mint ha világi spanom lenne, má öklöztünk, pacsiztunk, vállaztunk, és a végén még le is 3puszitott. Na azér az nem volt gyenge. Aszittem belehány a fülembe, olyan büdös piaszaga volt, és állni is alig bírt már..

Elmegy, nézem a zenegépet: 7 számot még lehetett kérni... Na kaptunk is az alkalmon, csapattunk is mindent ami tetszett. Legalább fizetett nekünk pár zenét.. :D

Amugy az a pultos az.. mint a tetű.. Nagyon szerencsétlen volt.. Tédét kicsit baszta fel.. :DD

Fél11kor elindultunk. Vártunk egy buszt Fruzsival, .."felraktam a képedet a kutyapina.HURAAA".. elkísértük Ágit a búzára, meg Dorrrit haza, aztán mentünk mi is a buszmegbe.

Mindent egybevéve nagyon-nagyon jó nap volt.

süti beállítások módosítása