őszi - szombat (10.24.)

2009.10.25. 12:43 - viktornaplo

hát tesó..

3ből 3nap durva!

Egy ember kivételével mindenki ittvolt az elmúlt 3 nap alatt, aki egy kicsit is fontos nekem az ismerőseim közül. Egyszerűen fantasztikus volt az egész. Minden nap csodálatos hangulat és a legjobb arcok. Kevés alkohol fogyott egyébként.. :D

Szóval a szombat..

Reggel elmentek Tédé-ék, összepakoltam, mosogattam, takarítottam, fürödtem.

Úgy volt, hogy jön majd Norcsi is este, de végül nem tudott időben hazaérni. Tédé jött fél5re, és ment a hülyülés. DJ SZÁKOS - BEBEBE(8) Az év száma! Fúú mennyit röhögtünk Úristen. Denyót kicsit fárasztottuk le egyébként.. :D

(17:04) Viktoя™ aka Bob: amugy szerintem mi basszuk el az életünk
(17:04) Viktoя™ aka Bob: úgy akarok élni mint DJ SZÁKOS
(17:04) Viktoя™ aka Bob: szünetnek vége, egyből megyek spanolni vele
(17:04) Viktoя™ aka Bob: és ő lesz a legjobb barátom
(17:05) Viktoя™ aka Bob: aztán majd a szülinapomon kimegyünk a majsálisparkba,
                                                 csüngünk a fán, iszunk KÓP KÓLÁT ja és ha találunk egy
                                                 kukát, lefényképezzük és tesszük vipre
(17:05)¯-_ Đ <   <И>ﻯ>Ø_-¯: ideális életcél mit mondjak hehehehehehehehehehe
(17:05) Viktoя™ aka Bob: hehehehehehe

6ra mentünk a Centrumhoz, Zsuzsival taliztunk. Útközbe a villamoson megállapítottam hogy sajnos sok 35 és 45 közötti nő képzeli azt magától hogy 16 éves, de persze közük sincs hozzá. Az eredmény pedig.. :S

Leszálltunk a villamosról, megpillantottuk Bojler Gyula miskolci hasonmását. Szétszakadtunk. Ezek után Spár. Pálinka, Bor, Pezsgő, Meggylé, Kóla, Popcorn. Indulás hozzánk. Megérkeztünk, Zsuzsi módszeresen végig tanulmányozott mindent a szobámban. Rajta kívül senki nem nézte meg ilyen alaposan a dolgokat. :D

Elhelyezkedtünk, Álmosvölgy legendája. Nem rossz film az csak.. nemtudom, nem tudtunk figyelni rá. Félbe is hagytuk. Következő: REC. Hát sokkal többet vártam tőlle. Jó film, nemazért, meg volt benne ilyesztő jelenet is.. de.. lehet túl sokat vártam. Jobbnak gondoltam. Közben PÉ is csatlakozott végre. Filmközben volt pár Zsuzsielmegycigizni szünet is.. Anyukájával nem beszélték meg mikorra menjen haza, ezért még vele is találkozott. Úgyvolt, hogy lemegy a megállóba, beszél vele, és csörget ha jön vissza. Csörgetett, megyek le, ott áll Anyujával a lépcsőházajtó előtt.. Összeszedtem magam, és próbáltam értelmes lenni. Úgy volt, hogy PÉ később haza tudja vinni Zsuzsit, mert arrafele megy majd. Anyukájával megbeszétlem hogy maradhasson addig. Zsuzsi szerint nagyon meggyőző voltam, szerintem össze-vissza beszéltem. :D Ennek ellenére mégiscsak összejött. Egyébként nagyon szimpatius az Anyukája. Na nyugi lett végre, elkezdtük a harmadik filmet: Csapatleépítés. Ez szerintem az összeset felül múlta amit eddig néztünk. Ment a behelyettesítés is, szerintem nagyon jól állt mindenkinek a szerepe. PÉnek főleg.  Vége lett a filmnek, Zsuzsi meg PÉ mentek is, mi meg még el akartuk kezdeni Tédével a Pláza ászát is, de szerintem az első 5perc után már elaludtam.

Az óraállítgatás miatt nem nagyon tudom mikor keltem, de utána még Tédével kicsit gémeltünk is. Levittük a 3nap alatt termelt üresüvegeket, felét a szelektívbe (hatalmas nagy élvezettel dobáltuk bele), felét visszaváltottuk. 230Ft-ot kaptam érte. Amúgy meg kihajintottam volna. Ezentúl mindíg vissza viszem majd. :D

Hát ennyi. Ja és az összegzés:

őszi - péntek (10.23.)

2009.10.24. 08:13 - viktornaplo

vegyes este.

sírástól nevetésig, játszott minden.

az egészet egybevéve jó volt, meg nagyon jó volt a csapat ismét.

Norcsi, Betti, Tédé, Pé.. (Y)

16:30ra mentem Diósgyőrbe, Tédével beugorttunk a kisboltba, mivel semmi nem volt nyitva. Fullra felpakolva jüttönk ki, gyerünk hozzám. Szórakoztunk még kicsit, EBs gém,VájszSziti, Prométeusz és Bob..

19:00, mentünk a lányok elé a Centrumhoz, aztán hozzám. Útközbe Bettivel megbeszéltük hogy veszünk egy trabit, kettévágjuk, kitoldjuk középen és lesz egy partilimuzinunk. Egyszer megcsináljuk..:D

Megérkeztünk, nappaliba be, 21eztünk, ittunk, nevetgéltünk. Ment a zene is, bár annyira nem volt hangos szerintem, de azért egy szomszédnéni lejött, hogy halkitsuk le..

20:30fele megjött PÉ is. Volt itthon nagyon erős házi, azt kóstoltuk be. Szerintem jóvolt nagyon, de egyáltalán nem adta be. Pedig más is csúszott az este.. Ami innen jön azt nem részletezem.

Bettivel nagyon jól elbeszégettünk, és ezt egyébként mondtam Norcsinak is, hogy.. annyira jó hogy ők normálisak. Nagyon szeretem őket. (L)

Éjfél fele a lányok lementek a Viánba, reppbuli volt. Mi addig maradtunk.  Visszajöttek 2fele, még voltak kicsit, de aztán menniük kellett. Maradtunk 3man, aztán olyan fél5 fele feküdtünk le.

Az alkotás tegnap is ment azért:
"Hosszú ez a nagy"  /Betti:D
"Egy AKTUSBAN megy a zene.."  /Szomszédnéni (:

2ből2nap durva!

 

 

 

Annak a mocskos kurvának meg kívánom, hogy verjék szarrá a cigányok! Mer aki ilyet képes csinálni.. Nem nézem ember számba. Ez az egyik legpatkányabb dolog amit tehet egy ember a másikkal. Tudom miről beszélek, átéltem.

őszi - csütörtök (10.22.)

2009.10.22. 23:50 - viktornaplo

húúte.

16:30, jött Tédé. Vájsz Sziti, köcsög flessgémek.. elvoltunk azért rendesen. "NYÚ GÉM.. TOLJUK ELŐRŐL!"

20:00, Pével tali a maccsparkolóban, mentünk városba. Út közben még beszéltem Zsuzsival, hogy később összefuthatnánk. Sajna nem jött össze.

20:20, Villanyrendőr: Fruzsi, Dorrri+Denyó. Irány Vikingbe! ..ahol persze teltház volt.. na milegyen? GYERÜNK HOZZÁM!

Elugrottunk még a Spárba előtte, bevásároltunk, indultunk hozzánk. 6an ültünk PÉ kocsijába.. adta.. :D

Útközbe szólt Sinkó is, hogy jönnek Dórival Ők is. Később Tédé leugrott eléjük.

Hazaértünk, bevágódtunk a nappaliba, a többiek filmet keresgéltek, én addig házigizdáskodtam. Mikropop, pálinka, gyümilé.. minden játszott.

Dorrri rosszul érezte magát, lefeküdt az ágyamba, amíg mi filmeztünk. Később csatlakozott egy kicsit, de elég rosszul volt.

A 28 nappal később-et néztük, de nem volt olyan jó film mint amire számítottam. Egyébként Tédé kicsit baszta fel magát rajta.. :D Ja és persze Denyó fantasztikus kommentárjai, mikor előre közölte mi fog majd történni..(Y) Közbe ment az alkotás is.. "karbatett kéz" - "köbennyi"

Persze most is beleképzeltük magunkat a főszereplők helyébe. Én egy néger zombi voltam aki széttépett mindenkit. Mondanom sem kell, mennyire illett hozzám.. :D Pé a főszereplő tökösgyerek. Benne volt még Be-Be-Beszarurusz is.. :D Rihanna, PÉ apja..

23:30 fele vége lett a filmnek, a többiek leléptek. Lekísértem még őket, pacsi+puszi, aztán hazajöttem.

Jó hangulat volt végig. Nagyon tetszett. Ma már tuti nem pakolok össze, majd reggel. Most lefekszek, és alszok egy nagyot.

Szerintem hatalmas nap volt egyébként. Ilyen élménnyel kezdeni a szünetet.. ez végre MARADANDÓ!

Polgár

2009.10.22. 13:59 - viktornaplo

7:20kor kelés

szendó az útra: pörkölt összetörve+ubi+kifli.. magyar girosz!(Y)

8:46 Tédével tali Diósgyőrben.

8:58 Indulás.. Denyó, PÉ, Tédé, én.

Odafele: szakadás, videó, éneklés, ordítás.

10:01 Megérkeztünk, kaja.

4 bolt kivételével mindent végignéztünk, 2 óra alatt.
Eredény: Cipő+Farmer(L)

12:03 Még csináltunk egy képet, és indulás haza.

Hazafele: szakadás, repp, őrület, ordítás.
"HEREZACSKÓ" - "TÖLTÖTTKÁPOSZTA" - "JÓACSÖCSÖD!"

12:52 Hazaértem.

süti beállítások módosítása