őszi - péntek (10.30.)

2009.10.31. 12:00 - viktornaplo

Hazajöttem Tédétől letettem a táskám, felkaptam a kaját amit Zsuskának kelett vinnem, indultam is egyből. Odafele Fluort halgattam. Máskor ha sétálok a városba, mindíg szoktam figyelgetni az embereket. Az arcuk, azt hogy mit csinálnak, hogyan viselkednek. Most magam elé meredve mentem végig. Akkor néztem csak fel amikor zebrához értem. Nagyon fura volt.

Valahogy 1óra előtt megérkzetem hozzá az irodába. Odaadtam a kaját, de jöttem is egyből haza, mert pont voltak nála. Hazafele ugyan így, fejlesütve jöttem. Fura volt, de nem volt semmi kedvem másokhoz. Abszolút elmerültem a gondolataimban. Hazaértem, beültem gép elé, megírtam a csütörtöki naplót. Ültem még gép előtt kicsit, aztán jött Tédé 4kor.

Age of Mitology. Jógém amugy. Egész délután elvoltunk vele. "Proszetye" :D Utána még próbáltunk becsábítani valakit városba, de nem sok sikerrel. 8előtt kicsivel elindultunk ketten. VHn leszálltunk a villamosról, Plázáig felsétáltunk, útközben csonttá fagytunk. Megint találkoztunk HÖHÖ-vel. A centrumnál jött át az úton, a piroson. Kishíjján elgázolták. Megint jött oda lejmolni, és megint nem ismert meg. Az az ember már teljesen elitta az agyát.. Bementünk a Plázába, na kivel találkoztunk? Fruzsi, Dorri+Denyó. Leültünk hozzájuk, beszélgettünk. Elég ronga napjuk volt.. :D

9előtt kicsivel eljöttünk, ők mentek Dorrihoz, én meg felhívtam Bettit hogy, otthon van-e. Hát nemvolt.. Na milegyen? - Hívjuk Zsuzsit? - Hívjad! .. Otthonvolt. Nemcsinált semmit. Na akkor gyerünk! Előtte még beugrottunk Spárba mert már Tédé szomjan volt halva, aztán Zsuzsi. Leültünk előttük, beszélgettünk csomót. UFOPORNOOO és Dopeman is ment.. röhögtünk sokat..

11előtt nemsokkal elindultunk haza, mert már szanaszét fagytunk. 23:05kor ment a busz, de még mi elmentünk a Plázába hogy kicsit felmelegedjünk. Jólesett. Féléjfélre már hazaértem. Se TV se gép, dőltem az ágyba, és aludtam.

Ahoz képest, hogy indult az este.. Jól összehoztuk a végére.

"Te deszkageci" Zsuzsinak .. :D:D

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása