szezonnyitó + szobaavató

2011.03.05. 23:59 - viktornaplo

Elvonási tüneteim voltak az elmúlt napokban. Vagy az Indulót vagy az Amíg élek én-t énekeltem egyfolytában. Naponta 38× léptem fel a hivatalos oldalra, és már számoltam a perceket. Aztán végre: 2011.03.06. 17:00. Danival meg Timivel mentünk ki, nőnap alkalmából a lányoknak ingyen volt.. Megfordult a fejemben, hogy beöltözök travinak.. Amúgy meg simán megérte az ezrest a meccs, nagyon jó volt a hangulat is, és a játék is. Nagy ünneplést kapott a csapat a meccs végén, és az újak is beváltották a hozzájuk fűzött reményeket. Csak így tovább, és zsebünkben a feljutás. Csakadiósgyőr!

Meccs után haza, aztán le a Tökölire: jött Tédé, meg Zsuzsi, aztán irány hozzánk. Egy hónappal a szobacsere után, immár hivatalosan is megtartottuk a szobaavatót. Bár volt egy hiányzó, mégis teljesre sikeredett az este. Kezdésként Zsuzsi jól kinevetett, amiért alig volt hangom a meccs miatt. Bontottunk pezsgőt, majd folytattuk sörrel, gárónével. Nagyon nagy hangulat volt végig, mindig szakadtunk valamin. "Heggeszteném a brácsád" .. "Hurkát alá tenném" .. "Ophra - offra? azok mi leszünk" .. "Nicole Spriccinger" .. "Vatkájndof busz közeleg?" Tulajdonképpen ki sem tudnék emelni semmit az estéből, mert egy az egybe volt fergeteges. A sok hülyüléssel, meg a komolyabb témákkal együtt. Nagyon hiányzott ez már.

Fél1fele Zsuzsit lekísértük a buszhoz, aztán Tédé is lépett 2kor. Hatalmas este volt, és nagyon emlékezetes is, az biztos. Azok a képek meg..

süti beállítások módosítása