költöztetés

2011.02.12. 15:07 - viktornaplo

Reggel 8ra mentem a Serforráshoz. Kornél meg Máté már lent voltak, kicsit később megjött Gaben is. Felmentünk Mátéhoz.. 4szintes bérház, 4. emelet. Csodálatos volt. Első körben Kornéllal levittük a mosógépet, hát sikeresen bedurrant a dereka, levegőt alig bírt venni, nemhogy emelni bármit is. Utána már csak szivacsokkal, szőnyegekkel, függönyökkel, meg ilyen könnyű dolgokkal mászkált.. halálra szívattuk vele. Közben megjött Dzsesszi is, pakolásztunk tovább. Voltak ilyen nagy, ölnyi dobozok, tele könyvekkel.. akkorát borultam az egyikkel lefelé a lépcsőn, csoda hogy nem lett komolyabb bajom. Mire az autót telepakoltuk, teljesen hulla voltam.. és még ezután jött a kipakolás, és a második kör. Szerencsére ahová költözött, már csak a másodikon volt, és lift is volt a házban. Közben Kornél telenyomta magát fájdalom csillapítóval, aztán úgy felpörgött, le se lehetett lőni. Kirámoltuk a költöztetőkocsit, aztán vissza a házhoz. Mint a lajhárok, úgy másztunk fel a negyedikre. Nagy nehezen teljesen kiürítettük az egész lakást, hát öröm volt utolsó alkalommal lejönni a lépcsőn. Még kipakoltunk az új lakásba, aztán beültünk az Oázisba a jólmegérdemelt sörre.

Mindent összegezve jó volt, de nagyon fárasztó. Végig röhögtük az egészet, nagyon jól éreztem magam, csak hát olyan hulla voltam utána, hogy hazajönni alig bírtam. Régen éreztem már ennyire kimerültnek magam.

200Ft

2011.02.11. 23:55 - viktornaplo

Este tali Tédével, aztán irány Centrumhoz. Megjött Vica, kicsit később Zsuzsiék is. Mivel egész tűrhető idő volt, kint ittunk. Én idén először. Röhögtünk csomót, tök jól éreztem magam. Jó volt már végre látni Zsuzsit is, meg úgy egyébként a városba lenni.. rámfért. Miután mindenki megivott mindent, beültünk egy kocsmába, aminek nem emlékszek már a nevére. Tédé behívott egy hubira, idejét nem tudom mikor ittam utoljára. Még talán a klubba.. Jól esett.
Nem tudom mikor jöttünk el, de még Zsuzsit hazakísértük. Na mondjuk abból se sok mindenre emlékszem.. Hát bizony-bizony, 200Ft..

süti beállítások módosítása