buziegerszeg

2011.11.19. 23:59 - viktornaplo

Elvileg 10kor indultunk volna.. de késett mindenki. Centrumparkolóba volt tali, Dani egy7fős kisbusszal jött. Czimborák kifeszítve hátul, nagyon komoly volt. Megérkezett végre Milán meg Hoki, aztán Piku is. Lementünk a Sisestába Kopaszért, még egy kör útravaló, aztán indulás. Kopasz utazik: rekesz sör, fél liter vodka, mekis kupon. Én meg szerénykedtem ott a magam 3 kis sörével, meg a táska kajámmal.. Végül is 11kor tudtunk elindulni.

Még ki sem értünk jóformán a megyéből, de már dőltünk a röhögéstől. "Ez kinek a bora? - Hát Czimbora!" .. "Bemegyek veszek szendvicset. - Ne vegyél szendvicset, itt a szendvics!"(Kopasz a vodkával) Pesten végighajtottunk, aztán tovább az M7esen. Valahol Fehérvár fele megint megálltunk.. olyan mocsok meg szemét volt mindenhol, mint ha valahol az ukrán határon lennénk.. Ennyit a felsőbbrendű dunántúliakról. Balatonlellénél felvettük Robit, meg találtunk egy sálat, lehugyoztuk a fagyisták firkáit, aztán indulás tovább. Út közben megelőzött minket pár Diósgyőri autós, keves üvöltözés meg integetés ment egymásnak. Ekkorra egyébként már megint késésben voltunk, csakúgy mint amikor Fehérvárra mentünk.. Dani mindent megtett hogy behozzuk a lemaradást, pedig még 10km-re egerszegtől muszáj volt egy kis megállót tartani, mert nem bírtam már tovább. Beértünk a városba, egyből bevágott elénk egy sün, hogy kövessük. Egy autós felvezetés. Az a nem semmi. Megálltunk a parkolóba, összeszedtük magunkat, aztán rohanás be. A 2. percre érkeztünk meg, úgyhogy megint nagyon kicentiztük. A meccs egyébként nem volt olyan jó. Bár épp ezt beszéltük út közben, hogy valami hasonló lesz.. Az a kis buzi fotós meg.. Nevetséges volt egyébként az egész jelenet. A biztonságiak is szerencsétlenek voltak, a rendőrök azt se tudták hol vannak hirtelen, valamelyik akkor vette fel a sisakját amikor már vége volt az egésznek. Egyet sem tudtak közülünk elkapni, csak egy pulcsival lettek gazdagabbak szerencsétlenek. De ha mindez nem lenne elég, beálltak a pályára, és percekig bambult mindendegyik, meg néztek hogy most wtf. Barmok.

Hazafele úton betámadtunk egy benzinkutat.. na az szép volt. Álmennyezet szétverés székkel, pezsgőlocsolás, ordítozás.. hát nem lettem volna a benzinkutas csaj helyében.. Nem akadt ki a végére, az a lényeg. Pestig hol aludtuk, hol fent voltunk. Bementünk egy burgekingbe.. hát kb megjöttek a borsodi cigányok. "Na takarodj a gecibe.." .. "Nézd már a palit, olyan mint Zidán. NA MIVAN ZIDÁN?" .. "Büdös van mi? Akkor ezt szagoljátok.." Az meg hogy Milán KESZTYŰBE ette a sültkrumplit.. szóval bemutatkoztunk. Hazaúton megint alvás. Dani mindenkit házig vitt, és igazából hihetetlen hogy az egész utat hót betegen vezette végig. Mondta is hogy több túrát most egy darabig nem vállalna be.. Hát el is hiszem. Végül éjfél fele értem haza. Összegezve.. maga az oda és visszaút sokszorosan felülmúlta a meccset. Mondhatnám utólag, hogy ennyit nem adtam volna ki egy szar meccsért, de igazából megérte. Mindig megéri.

süti beállítások módosítása