fuckcops.

2011.08.01. 02:31 - viktornaplo

Úristen, az a nap..

Az egész a meccsel kezdődött. Botrányos volt amit ez a bíró művelt, egyszerűen nem találok rá szavakat. Egyszerűen nemtudom kifejezni most azt a gyűlöletet, megvetést, és csalódottságot, ami bennem kavarog. Emellé még párosult a balhé az ultraszektorban is..
Budovinszki gólja után egy srác a keménymagból meggyújtott egy görögtüzet. A rendezők egyből körbevették, kitépték a fáklyát a kezéből, és kirángatták a stadionból. Az ultrák persze egyből ugrottak, meg akarták védeni a srácot. Miután ez lecsengett, leszedték a kerítésekről az összes drapit, és elhallgattak. Eddig ezzel semmi baj nincsen, mindenkinek szíve joga mikor szurkol. Sajnos ezt pár tahó paraszt a napos oldalon képtelen megérteni, és elkezdett kiabálni felénk, hogy "Ti hívjátok magatokat ultrának? BUZIK!" Több se kellett pár ultrának, egyből a mi szektorunkon keresztül rohantak a kerítéshez őrjöngeni, hogy: "Na gyereide, most pofázzál!" Persze eztán elkussolt napos oldalról az a 3-4 kutya, de az ultráktól páran átmásztak a kerítésen, és be akartak menni a napos oldalra. Közben megjelent vagy 10 szekus, és elkezdték ráncigálni az ultrák közül, akik kiabáltak, aztán ütni, rúgni, ahol érték őket. A Hulk Hogan hasonmás rendező is megjelent, és egyből előkapta a gázsprayt, és lefújt mindenkit akit ért. Mivel az egész bunyó alattam 4 méterrel történt, a könnygázból szép adagot kaptunk mi is. A szektorban nem egy kisgyerek volt aki szintúgy beszívta, az egyik a fülem hallatára kérdezte meg az apjától a verekedés láttán, hogy: "Apa, ugye, megvédsz majd?" Szerintem ehhez nem kell hozzáfűznöm semmi mást. Mivel az eseményekkel voltam elfoglalva, a meccset nem tudtam rendesen követni, de azt biztosan tudom, hogy emiatt a balhé miatt, meg a félidős emberhátrány miatt nem tudtak úgy koncentrálni a fiúk a pályán, hogy megtarthassuk azt az egy pontot ami még maradt. Végül is 2-1 lett a vége a Kecskemétnek.

Meccs után Pikuval bementünk városba, leültünk a Hárlinál inni. Teljesen ki voltam ábrándulva mindenből. Később megjött Dávid is, aztán Tas, Adrián, meg Boti. Piku addig-addig nyaggatott minket, hogy menjünk át a haverjaihoz a Berze kertbe, hogy végül átmentünk. Leültünk egy padra, elvoltunk, aztán egyszer csak egy rendőrségi kisbusz elzúg mögöttünk. Na mondom fasza, itt büntetnek meg 30ezerre. Felálltam, közben elindult Dávid is, meg Piku is, aztán mivel egyre közelebb és gyorsabban jöttek a rendőrök felénk, elkezdtünk rohanni a színház irányába. A többiek ottmaradtak, a rendőr meg egyből utánunk eredt. Még hallottam, ahogy ordít a rádióba, hogy: "A színház felé rohannak!" Kiszaladtunk a főutcára, aztán el balra a Dériné felé. Hallottam ahogy a kisbusz mögöttünk jön, közben nézek előre, piku elhagyta a sálát. "Piku bazdmeg a sálad! - Szard már le, jönnek a zsaruk!" Azért felvettem, és úgy rohantam utánuk. Bekanyarodtunk a Dérinére, nézek oldalra, mondom elbújok egy összezárt napernyő mögé. Dávidék is le akartak húzódni egy virágláda mögé, de addigra már beért minket a kocsi. Én megálltam mögöttük 4-5 méterre az összecsukott napernyő mögött, és ahogy haladt mellettem el a kisbusz, úgy bújtam meg énis az oszlop mögött. Elmentek mellettem, aztán mint aki nem is ott volt, elindultam ez ellenkező irányba. Megjelent velem szemben még egy rendőr autó, a szívem megállt. Na mondom fasza, ennek itt vége. Épp fel akartam adni, de az is elment mellettem.  Úgy izgultam, remegett a lábam. Alig bírtam kisétálni a sarokra. Visszanézek, annyit látok, Piku áll széttett kezekkel, Dávid térdel a földön keze a tarkóján, a zsaruk meg ordítva, kutyával  rontanak rájuk.
A sarkon belefutottam a DVTK technikai igazgatójába, és gyorsan beszédbe elegyedtem vele,  hátha úgy kevésbé vagyok feltűnő. Közben végig figyeltem mi történik Pikuékkal, nagyon aggódtam mi lesz majd velük, biztosra vettem hogy beviszik őket. Hosszú percek teltek el, álltam ott a sínek mellett, Piku sálját szorongattam a kezemben, és csak meredtem előre, hogy ugyan mi a faszt csinálhatnék most. Közben megjelent pár 15-16 éves srác, azok is kérdezték mivan, elmondtam nekik mi történt.  Közben a zsaruk meg felállították Dávidékat, és az egyik kocsi el is ment. Még ott pofáztak nekik valamit, aztán elengedték őket. Se bírság, se feljelentés, semmi. Vége lett.

Nem tudom, hogy mi a faszomért kezdtem el rohanni, amikor már nem volt nálam pia sem akkor.. Meg mekkora mák kellett ahhoz, hogy ne vegyenek észre.. A többiek azt mondták, hogy 4 balhézó piros felsőben lévőt kerestek. Még meg is kérdezték Dávidéktól, hogy azokkal vannak-e. Dávidon fehér, Pikun fekete póló. Kin volt egyedül piros? Rajtam.

süti beállítások módosítása