bajnok csapat

2011.05.29. 10:55 - viktornaplo

Lementem a szinvapark mellé a benzinkúthoz, jött Dani, elmentünk Pikuért, aztán a Sziesztába. Ittunk, beszélgettünk, mérlegeltünk, aztán Kopasszal kiegészülve elindultunk kövesdre. Jó messze álltunk meg a stadiontól, hogy elkerüljük majd a tömeget hazafele. Elsétáltunk a stadionig, közben útba ejtettünk egy kocsmát is. Kb félórával meccs előtt mentünk be, de azon a hulladék "lelátón" alig láttunk valamit a kispadok tetejétől.

Kikaptunk. Egy kamu tizenegyessel. Megszakadt a 14-es győzelmi szériánk is, egy fasszopó bíró meg egy szarházi politikus miatt. bár az sem igaz hogy hatszáz helyzetből egyet sem bírunk berúgni.. Erről többet nem is írok. Eddig se csíptem a matyókat, de ezzel az egésszel amit tegnap műveltek, nálam a tirpákok mellé kerültek. Mocsok banda. Tállai meg.. szarházi kutya. Remélem még izmosan kibasz vele az élet. Nagyon ideges voltam a hazaúton, legszívesebben törtem-zúztam volna. Úgy éreztem magam, mint a meccsen a pali, aki felmászott a kordon tetejére, és lábbal rugdosta a hazai kispad plexi tetejét, aztán még a rendezőnek is vert egyet, aki le akarta rángatni onnan.

Visszajöttünk Miskolcra, aztán Pikuval először újgyőri, aztán hozzánk, majd be a városba. Megtudtuk hogy a tirpákok is kikaptak, és így mi lettünk a bajnokok. A főutcán csatlakoztunk pár diósgyőrihez, ordítoztunk egy csomót, aztán mentünk a többiekhez a körhöz. Egyszer csak megjelent Arze meg George egy BMWbe, oda is rohantunk egyből, csináltam velük képeket is. Részegen jobban megy az angol.. Nagyon nagy volt. Reggel tudtam meg, hogy először kövesden, aztán pedig Miskolcon a stadionba volt egy nagy ünneplés. Kár hogy lemaradtam róla.. Nade sebaj, jövőhéten lesz a hivatalos bajnokavató, ott majd ráteszünk.

süti beállítások módosítása