XX

2011.05.14. 23:59 - viktornaplo

20 éves lettem. Durva..

Reggel ébredés, kajcsi, aztán vásárlás estére. Nagyvodka, soksör, soksklittles. Hazajöttem, megkotyvasztottam az italt, aztán irány centrumhoz. Tali Pikuval meg Danival, aztán Siesta. Egysör, egyfeles, aztán Kopasszal kiegészülve mentünk Barcikára. Meccs előtt még bementünk a sörházba.. meggyessör

Ivás után bedzsaltunk a "stadionba", és megálltunk a elől gólvonalnál. Már az elején levágtuk hogy nem lesz gólzáporos meccs, plusz a szurkolás is elég gyenge volt. Hamarabb hallottam meg a visszhangot mint az ultrákat.. bezzeg Vácon.. Na lényeg a lényeg, volt egy bombagól, azt kezitcsókolom. Nyertünk ez a lényeg. 13/13. Feljutás a zsebben, és még egy 100éves rekord beállítása is a pakliban van.

Meccs után haza, aztán jött Timi, Tédé, meg Zsuzsi egy kicsit később. Ajándékozás.. hááát őőő OK. Kevés perverzkedés. Egyébként gizda lett a vodka, azt ittuk egész este. Nyomattunk kártyásivós játékot, Tédé 10/10, Védé 10/8. Zsuzsi lelépett éjfél előtt, nálam meg beállt az agyhalál. Arra emlékszek hogy Timi végig fényképezgetett, meg Tédé beköltözött a budiba, aztán meg hogy kísérjük le a megállóba. A közbe eső részeket Timi mesélte el másnap.. hát rátettünk így négyen is. Szeretet!

süti beállítások módosítása