Mr. Dopeman

2011.03.19. 23:59 - viktornaplo

Meccs előtt egy órával tali Danival, mentünk ki a Stadionba. Pár perccel a kezdés előtt megjelent Robi is, már állapotban. A bíró az egy tetves geci volt, a két partjelzőről nem is beszélve. Végül 3-1re nyertünk az Újpest tartalék ellen, ami szép eredmény, de az a 3 hülye akkor is felbaszott.

Hazarohantam, kajáztam, összeszedtem magam, aztán mentem városba. A villamoson tökvéletlen összefutottam Zsuzsival, beszélgettünk, a villanyon még vártam vele egy kicsit, aztán indultam Tédéékhez. Kapualjba ittak, Dáviddal, Bencével, Viktorral, meg még valami srácokkal. Csatlakoztam, aztán kb 20perc alatt betermeltem a borom, de.. hatás 0. Kiábrándító. Dávid viszont szétküldte magát. Irigyeltem kicsit. Volt valami zsarus para is, de semmi komoly. Utána még bementünk kisTeszkóba, aztán szinvateraszon kis tanakodás.. meg üvöltözés buziKálinak, meg új csajozós duma: "MIVAAAAN?!" aztán Colombus. Bent összefutottunk Renivel is, tök jó volt hogy megint látni. Beszélgettünk, aztán kimentem Dáviddal levegőre. Gyenge szétcsúszás. Közben Tédé meg Reni elrohantak, aztán vissza egy pálinkával (amit fődhözbasztam). Álldogáltunk még kicsit, aztán Tédé keresett egy taxit Dávidnak. Na az is szép volt mondjuk, a nyolcadik taxis vállalta be, de csak ha mi is vele megyünk.. hát jobb hogy ott voltunk, mer ez egyedül még a faszát se találná meg. Végre megérkeztünk, még kis lelki a sarkon.. tanulságos volt. Nagyon.

Dávid elindult haza, mi Tédével meg az EastSideba. Na ez az a hely, ahová én többet biztos hogy nem megyek. Bár, ha nem Dopeman lett volna, most se mentem volna. Megérkeztünk, de.. nagyon nem találtam a helyem. Dope-al beszélgettünk kicsit fellépés előtt, meg csapattunk képeket is.. kicsit le voltam blokkolva. Sőt.. nagyon. Ugyan ez volt amikor Vicente Arze-vel találkoztam a villamoson. Nem bírtam megszólalni. Nem tudom mi van velem. Egyébként nagyon közvetlen volt, kicsit meg is lepődtem. Utána 1,5 óra szenvedés.. Elemezgettük az embereket, hát nagyon nem a mi közegünk ez. Azt a képmutatós kurvamindenségit..
1kor végre elkezdte Dope.. hát egy Isten ez a pali. Nagy műsort csináltak Kicsidopeal, Tirpával, meg a denszerkurvákkal. A Nincsen arra szó-t a színpad előtt, velünk csapatták végig.. Hihetetlen volt. Amúgy kár hogy a közönség nem tudta értékelni, mert úgy kb 15-20 emberen kívül, aki velünk együtt tombolt elől, mindenki csak nézett hogy most WTF. Amint vége lett a fellépésnek, húztunk is haza egyből. Elsétáltunk az avasteszkóig, onnan 31es, a porszívózó buszsofőrrel.. Szerencsére Tédé csapatott egy "kefíret szamóccal". Amúgy a hugy belém fagyott a Tiszain amíg a buszra vártunk. Végül 4fele értem haza.
Kurva jó nap volt ez.. A rohadék bírót, meg a sok kutyát leszámítva. "ÖÖÖÖÖ"

Napszáma: Tirpa - Ittvanalegjobb

madártej

2011.03.17. 23:40 - viktornaplo

Este 6ra jött Tédé, gémeltünk, meg néztünk femiligájt. Fél8ra mentünk a Tökölire, jött Bia meg Nona. Bementünk városba, pontosabban Retronba.. a változatosság kedvéért ismét csóri estém volt. Leültünk, beszégettünk, aztán én kicsivel később kimentem Timi elé, meg egy üveg borért. Tali Centrumnál, onnan Kisteszkó, és vissza a Retronba a többiekhez. Nagyon jó hangulat kerekedett, Timi is feloldódott végre, és így nekem is jobb kedvem lett. Hozott palacsintát.. hát kis életkép: palacsinta kibaszva az asztalra, mi meg adogatjuk körbe a kifogyhatatlan borospoharat. Miután a bor mégis elfogyott, kimentem egy másik üvegért.. villám sebességgel. Visszajöttem, kicsivel később megérkezett Zsuzsi is, Annával meg Andival. Mivel Zsuzsinak sikerült a nyelvvizsga, muszáj volt inni rá.. Tédé behívott 2 mézes szamócára, Timi dobta alám a sört.. aranyélet. Kicsit amúgy beérezte mindenki. 10/4 volt az átlag, és azt hiszem ez épp elég is volt ahhoz, hogy ilyen jól süljön el az este.

Nagyon jól éreztem magam. Maradtam volna még, de már sajna lépett mindenki. 11előtt jöttünk ki, Timit még elkísértem a 2eshez, aztán haza Tédével meg Biával. Hát kevés perverzkedés útközben.. Amúgy felírtam csomó hülyeséget is, csak valahogy eltűnt a telómról. Kár értük.

medveszó

2011.03.17. 13:13 - viktornaplo

Vasárnap kivételesen a felettünklakó kisbaba üvöltésére ébredtem. Remek dolog ez a panelház.. 14:50essel mentem Timihez, a buszon végig a kövesd-tiregy meccsen járt a fejem. Utólag kiderült, feleslegesen.

Kedden délben jöttünk vissza együtt, fantasztikus három nappal a hátunk mögött. Ha három szóval kéne jellemeznem  az elmúlt napokat: nyugodtság, csendesség, és szerelem. A filmezéssel, a sétálgatással, a fetrengéssel, a lustulással, és az éjszakákkal együtt volt kerek. Olyan mint ha 3perc alatt telt volna a 3 nap. Hihetetlenül jól éreztük egymást. Szerelmesvagyokén.

süti beállítások módosítása