tédé 20 - vol.2

2011.01.08. 23:28 - viktornaplo

Háromnegyed8ra mentem Villanyra. Tédé, Brízi, Dávid meg Szabópeti már ott voltak. Elindultunk Vikingbe, volt foglalásunk. Bementünk, de már ültek az asztalunknál, szóltunk a pultosnak hogy intézzen már valamit.. hát lófasz értelme volt, úgyhogy ott hagytuk őket a gecibe. Közben megérkezett Zsuzsi, Nona, Anna, Andi, Bubszi+Simi. Kis keringés után végül a Korzóba kötöttünk ki, pont volt helyünk is, bőven elfértünk. Zsuzsival odaadtuk Tédének az ajándékát.. egy Selena Gomezes naptárat+irattartót, meg egy kalapot.. sikere volt. Telefonáltam pár percet Timivel is, első hónapfordulónk volt ma.. hiány. Közben megjött Matyi+Bia is. Matyival, Simivel meg Annával csocsóztunk.. jó meccsek voltak. Visszamentünk a többiekhez, közben felhívott Vityaka, csatlakozott hozzánk Ő is. Fél11 előtt kicsivel szóltak, hogy lassan lépjünk, mert zártkörű lesz.. Összeszedtük magunkat, aztán elindultunk haza. Elköszöntünk mindenkitől, Tédét nagy nehezen össze szedtük, aztán rohantunk a villamoshoz Biával meg Vityakával. Tédé teljesen készen volt már hazafelé, nagyon vicces volt. Megfejelte a forgóban a vaspántot is.. hát halál.

tédé 20 - vol.1

2011.01.07. 23:59 - viktornaplo

Tédével, Denyóval+Fruzsival mentünk 8ra a Vikingbe. Beültünk, kis késéssel megjött Tomi meg Ádi, aztán Buzis+Ági is. Iszogattunk végig, kezdett alakulni a hangulat is, röhögtünk csomót. "Tédé a kutyaszart lefújta paprikasprayvel" Az este folyamán csak kétszer borult ki a söröm.. egyszer egy csaj jött nekem, egyszer meg én löktem fel valahogy, de fogalmam sincs hogy sikerült. "Tudod miért jó kesztyűben pisálni? Mert nem kell utána kezet mosnod." 11után jöttünk el valahogy, elindultunk még a mekibe. A villanyrendőrnél Tédé borult egy hatalmasat, hát aszittem megfulladok a röhögéstől. Jobb helyen nem is eshetett volna el, csak egy villamosmegállónyi ember látta. Beálltunk még mekdrájvba, de közben Fruzsi, Tomi, meg Ádi leléptek. Maradtunk Denyóval meg Tédével, de hogy ezek mekkora állatok.. Úristen ennyit szakadni.. "budideszka" .. "három ujjú budideszka" .. "segg, g-vel" Hatalmas este volt.

Istennő

2011.01.06. 23:59 - viktornaplo

Én a tiéd, te az enyém, amíg el van rendelve. Együtt, kéz a kézben.. így jó minden.

csak a gym

2011.01.03. 22:50 - viktornaplo

Imádom ezt az osztályt.

Suli előtt még beugrottam az órásba, Regi, Fanni, Zsófi meg Magdi voltak ott. Mint kiderült Fanni meg Regi már 5napja részeg, és ez most sem volt másképp. 20perces késéssel értünk be masszázsra, átöltöztünk, aztán bekapcsolódtunk az órába. Regi hihetetlenül kész volt, azt vártam, mikor hány le miközbe masszom. Nagyon nagy volt. Megbeszéltük Marikával, hogy mi lenne, ha elhalasztanánk a vizsgát, és helyette innánk... mert hogy újév. Nem nagyon tiltakozott, sőt ha nem kocsival jött volna, simán bekapcsolódik Ő is. Vodkanari, pezsi, és házi volt a menü. Bár az osztály egy része lelépett, de.. a mag azért ott volt. Fura azért, hogy a tanév első napján nem is gondoltam volna, hogy az év első napján így fogunk piálni masszázsvizsga helyett. Nagyon tetszett.

Miután minden elfogyott, visszamentünk az órásba. Regi+Líviusz, Fanni, Magdi, Zsófi, Viki, Petra, Robi meg én. Iszogattunk ott is, kockáztunk, "lefertőtlenítettem" a vágást a tenyeremen pálinkával, röhögtünk egy csomót, hatalmas hangulat volt. Nemtudom meddig voltunk ott, de kb 1,5 óra után Regi+Líviusszal, Fannival, Magdival, meg Robival átmentünk az Azúrba. Ott már kicsit le voltam hervadva, bár így is adta. 9-10fele értem haza, 10/7.

Imádom ezt az osztályt.

süti beállítások módosítása