down for the night

2010.12.12. 23:59 - viktornaplo

Már elég korán felkeltem. Reggeli után még befejeztem a festést, takarítottunk Anyukával, feldíszítettük a lakást a szokásos karácsonyi cuccokkal, aztán nagybevásárlás. Utána még felugrottam Tédéhez is, bár csak egy órácskát voltunk együtt. Fél6körül értem haza, készülés, aztán jött Timi. Csináltunk forraltbort, épp mire elkészült, megjöttek Zsuskáék is. Kicsit aggódtam, hogy fog sikerülni az este ezen része, de felesleges volt. Jó volt igy első alkalomra, nem volt fagyott a légkör.

8körül Zsuskák leléptek, aztán mi Timivel elvonultunk. Mozgalmas este volt, kb hajnal 2ig fennvoltunk. Romantikázósdi, karmolászósdi, beszélgetősdi, rosszalkodósdi.. Hihetetlen, mennyire elrohant az éjszaka. Kár, hogy már reggel 7kor kelni kellett..
 

Napszáma: Kanye West - Lost In The World

 

all of the lights

2010.12.11. 23:59 - viktornaplo

Dupla anatómián végig szakadás volt. "Valaki elégítse már ki Regit egy tollal!" Suli után, déltéjban mentem be Zsuskához. Örült nagyon, épp nem volt utasa sem. Csináltunk teát is, hogy majd megbeszélgetünk mindent.....erre pont akkor jött be egy pali. 1,5órát vártam mire végeztek, de már jönnöm is kellett..

Utána mentem Timike elé kolihoz, Ő már ott várt. Beültünk Cortezbe, előállt a 102 kérdéses listájával.. Végig sem értünk rajta, pedig órákig ott voltunk. Volt mit megbeszélni, az biztos. Még elkísértem a búzára, megvártam amíg elmegy a busszal, aztán jötem haza én is. Vasárnapoooot!!

Hazaértem, ettem, összekaptam magam, aztán tali Tédével a buszon, majd 7fele Ágival a búzán. Beültünk Plázába amíg a többiekre vártunk, közbe én elmentem még a Grizzlybe is Norcsihoz. Nem maradtam sokáig, de megérte elmenni. Rég nem láttam már azt a pocokfejét. Onnan vissza Plázába, útközben találkoztam Porko-Marcival.. Már vagy 6éve nem láttam. Semmit nem változott. Kár hogy ő is sietett, meg énis. Kicsit eszembe jutattak a régi idők.... Szép volt.

Mire beértem a Plázába, már Tomi, Denyó, Zoli meg Ádi is megérkeztek. Elindultunk a Vikingbe, mivel bebaszós estét akartak tartani a srácok, de ott meg teltház volt. Kis tétovázás után végül a teszkóekszpresszbe vásároltunk be. Megálltunk előtte egy padnál, hogy megbeszéljük hová menjünk.... hát egy órát tuti ott ácsorogtunk. Közbe végig röhögtünk valami hülyeségen, meg Tomi mozgásán, mikor a bacardit itta.. nagyonnagy volt. Végül úgy ahogy voltunk, piástól, mindenestül levonultunk a Bulldogzba. Hát csöveslife förevör. Kikértünk 5 sört, meg 4 felest, aztán valahogy kifogyhatatlan lett az összes pohár. Sörösüvegből bort inni.. az se semmi azért. Ki akartam menni WCre, de valahogy egy szertárba keveredtem, ahol csak egy felmosó vödör volt. Végül is feltaláltam magam, de azóta se tudom hogy melyik a rendes WC. Fogalmam sincs mikor jöttünk el Tédével, de azt még vágom, hogy többiek mentek bulizni valahova. A villamosról direkt egyel hamarabb szálltam, hogy kicsit kitisztuljak, de nem nagyon sikerült. Még Timikével is beszéltem, de hogy mit... ÉS MEDDIG??

Óriási nap volt. Nagyon-nagyon jól éreztem magam, és jóvolt már igy együtt inni Denyóékkal is. 10/9

Napszáma: Kanye West - All of the lights (feat. Rihanna)

2006/2007

2010.12.07. 13:48 - viktornaplo

Bob Marley - Fussin' & Fighting

 

 

Bob Marley - Soul Rebel

 

süti beállítások módosítása