füred

2010.11.20. 23:59 - viktornaplo

Címkék: buli tiszafüred meccs diósgyőr dvtk

1re mentünk Danival meccsre.. 5-0. Fura volt amúgy, mert hiába volt sok gól, de unalmas volt. Nem is értem amúgy hogy rúgtunk ötöt.

Meccs után haza, elkészültem, aztán 8óra körül jött értem Dani. Felvettük még Roxit és Bobit, majd felugorttunk még az Avasteszkóba. Bevásároltunk, aztán valahogy 9után indultunk Tiszafüredre. Mezőkövesd után olyan ködbe mentünk bele, hogy az valami eszméletlen. Végül is 10re értünk le a házhoz, Denyó+Fruzsi, Danika+Ági és Tomi már ott vártak ránk. Bementünk, lecuccoltunk, aztán elkezdtünk az ivást. Csináltunk képeket is, meg szakadtunk egy csomót, hihetetlenül jól éreztem magam. Azt még vágom, hogy félmesztelenül denszeltünk, aztán a következő kép, hogy borul rám a szekrény, Ági meg sikít mellettem. Emlékszek még valami olyasmire is, hogy Tomi volt velem mikor szarul voltam, de hogy mikor volt ez, meg hol..

Reggel ébredés után szakadtunk megint egy csomót, rendet raktunk, aztán féldélbe hazaindultunk. Ahogy hazaértem, fekdütem is le egyből, teljesen hulla voltam. A végére a hétvége tanulsága: Az elfogyó alkohol egyenesen arányos az elfogyó emlékekkel.

szép

2010.11.19. 21:53 - viktornaplo

Reggel bementem 8ra suliba, megirtam az anatómia ZHt, már 9re otthonvoltam.

10 után tali Eszterrel, beültünk Vikingbe, beszélgettünk, elvoltunk.. jól éreztem magam. Utána haza, film: Watchmen. Nagyonnagyvolt.

Este fél7kor tali Gabennel, meg a többiekkel. Szokásos kört megtettük, kicsit eláztam, kicsit beázott a cipőm, kicsit kitikkadtam.. De nagyon jó volt.

Holnap meccs, meg majd este Tiszafüred. Szép lesz..

2010.11.15. hétfő

2010.11.15. 11:37 - viktornaplo

Zöldül a fű a ház előtt. Beszarás. A következő az lesz, hogy télre növesztenek új leveleket a fák..
Az hogy majdnem 20°C van, és hétágra süt a nap, már nem is érdemes megemlíteni, mert nyár óta alig volt rosszidő. Ki érti ezt..

süti beállítások módosítása