alkotásivágy

2010.10.10. 13:08 - viktornaplo

Pénteken délután Zsuskával megvettük az anyagot a zászlóhoz, aztán felmentünk hozzájuk, hogy megvarrjuk. Órákat szenvedtünk a varrógéppel, hogy be tudjuk álíltani valahogy, de nem sikerült, így elnapoltuk.
Este Vicával, Flórával meg Tédével taliztam, beültünk Gpontba. Pont odaértünk a Magyarország - San Marino meccs második félidejére. Ha másért nem, márcask a meccsért megérte beülni. Miután vége lett, átmentünk a Corzetbe. Egy tea még belefért, aztán jöttünk haza.

Szombaton délben felmentem Zsuskához, hogy folytassuk a varrást, amit abba hagytunk, de végül is nem jutottunk semmire. Miután meguntuk, még elmentünk vásárolni, aztán hazajöttem. Itthon folytattam kézzel az anyagok összeöltését, de hamar meguntam.
Este taliztam Tédével, végig néztük az összes Legót ami a plázában van kiállítva. Fájt a szívem rendesen.. Pláza után elindultunk a szinvateraszra. Összefutottunk Norcsiékkal amíg vártunk, aztán végre megjött Eszter meg egy barátnője is. Elköszöntünk Norcsiéktól, aztán találkoztunk Renivel és Tomival. Elsétáltunk a SzinvaKorzóba, pont találtunk helyet. Jó hangulat volt egyébként, én végig nagyon jól éreztem magam. Nagyon tipikus csaj társasággal voltunk egyébként. Visitozás, vihogás, egymást túlkiabálása, volt minden..

korcsma

2010.10.07. 21:56 - viktornaplo

Én értem utoljára a tiszaira, már mindenki ott volt. Felszálltunk a vonatra, pont volt helyünk is egy fülkébe. Magdi hozott pókercuccot, azzal csapattuk, végül is Robi nyerte magas lappal. Regi hozott pipát, nagyon jól tette. Az egész kabin, aztán meg a folyosó is füstben úszott.. akkora volt. Kockáztunk is, hát kb 4× kellett kikotorni az ülés alól, mer mindíg elgurult.. Eszter csinált képeket, arra majd kiváncsi leszek.
Leszálltunk a keletin, ..keleti oldal, nyugati oldal..aztán először a holokauszt múzeumba mentünk.. majd a sziklakórházba. Eredetileg is ezvolt az utazás célja, már nagyon vártam. Nemhiába. Nagyon tetszett, annyira jól megvolt csinálva, az eredeti tárgyak, amiket 50éve használtak, a viaszfigurák, az őskövület röntgen gép, meg az összes berendezési tárgy, abban a formában meg lett őrizve, ahogy annak idején használatban volt. Lenyűgöző.
A kiállítás után vissza a keletibe, meki, aztán felszálltunk a vonatra. Kb indulás után 20perccel átmentünk a dohányzóba, pipa megint előkerült, bár most borral. Egész hazaúton csapattuk. Nagyon elfáradtam a nap végére, de megérte minden perc szenvedés. Annyira jó volt az egész.. Nagyon jó ez az osztály. Jól érzem magam velük.
 

süti beállítások módosítása