névnap

2010.09.04. 13:11 - viktornaplo

Vasárnap:
Délelőtt indultunk Anyussal, Zsuskával, Jocóval, és Jocómamával Poroszlóra. A Tisza-tóhoz mentünk, elintéztük gyorsan a jegyeket, és már indultunk is a tó közepére. Már a motorcsónak út  is fantasztikus volt, a sétáról a stégrendszeren nem is beszélve. Kár, hogy kevés madarat láttunk, de ennek ellenére az egészek volt egy olyan felejthetetlen hangulata, amiért megérte elmenni. Köpködés a kilátóból.. tipik fiúk. Kétéltű vaddisznó? Megebédeltünk a tóparton, aztán indultunk haza. Pontosabban Zsuskáékhoz, mert még megnéztük a videót arról az esküvőről, amint júniusban voltak. Jó kis hangulat csináló volt 25-ére.

Szombat:
11kor taliztam Zsuskával, megvettük a névnapi ajándékom. Jóféle.. Gyorsan haza, kaja, aztán indulás tovább bicajjal. 2kor taliztam Zsuzsival meg Flórával, aztán elindultunk Tapolcára. Közben Dévtesó is csatlakozott a spanjával. Kevés idiótával futottam össze egyébként útközben.. Zsuzsival is szórakoztam egy kicsit.. "Én amúgy félek tőlled.." Megérkeztünk, aztán a büfésornál ültünk le. Kijött utánunk Vica is, csapattunk képet is, aztán vissza a békáshoz. 4kor indultam haza, félóra alatt vissza is tekertem. Épp volt időm átöltözni, aztán indultam Zsuskáékhoz. Kimentünk Mamához, csinált nekünk lángost, isteni volt. Jocóval meg Papóval tök jót beszélgettünk, tanulságos volt. 8ra visszaértünk a Plázához, pont akkorra ért oda Denyó meg Tédé is. Kicsire rá érkezett meg Dorrri és Fruzsi, majd Tomi, aztán irány Paprika. Beültünk, közben megjött Dani is. Végig beszélgetük az egész estét, nagyon jól éreztem magam. Kicsit nosztalgia hangulatom volt. Mindent egybevéve óriási nap volt. Nagyon jól éreztem magam végig.

Péntek:
6kor fel Tédéhez: VÁJSZ SZITI Utána jöttünk hozzánk, kaja, aztán város. Centrumnál tali Zsuzsival+Dévtsóval, meg egy másik Viktorral. Kisteszkó, 2 üveg bor, kékszőlős bolero. Színház mellé leültünk, és elkezdtük a fogyasztást. Közben megjelent Vica, meg Flóra a barátjával, de nem valami sokra emlékszek már innen. A következő emlékképem az, hogy hazaértem. Érdekes.. Mindent egybevéve tetszett, jó este volt.

első nap

2010.09.01. 15:19 - viktornaplo

Eddig bizakodó és lelkes vagyok. Bár ez mindíg így megy, aztán..

nyárzáró

2010.08.31. 15:45 - viktornaplo

Tali Tédével és Zsuzsival a Centrumnál, VHSpár, aztán Petőfi tér mellett kötöttünk ki egy kisebb téren. Nálam vodka, náluk bor.. aztán a hangulat. Kis nosztalgia, legszebb pillanatok felidézése.. Olyan jó kis nyugodt volt. Se a szemerkélő eső, sem a hideg nem zavart egy kicsit sem, sőt.. jól is esett. Egy teljesen idegen csávó is odajött hozzánk, hogy van egy bontott vodkája, és mivel úgy sem inná meg, lehozza nekünk. Visszajött a vodkával, aztán annak ellenére, hogy akkor láttam először, lefolytattam vele életem egyik legkomolyabb beszélgetését. Teljesen le voltam döbbenve, mert.. ugye akik így ismeretlenül odajönnek beszélgetni azok vagy be vannak baszva, vagy csak tarhálni akarnak. De ez a pali.. se részeg nem volt, se irritáló, se csöves. Egy teljesen normális, széleslátókörű középkorú ember. Nagyon sok mindenben egyet értettem vele, bár néha kicsit már túlzásokba esett szerintem. Fogalmam sincs mennyit beszélgettünk, de nagyon elrepült az este. A vodkát végül is hazahoztam, de még gondolkozok hogy mit csináljak vele.
Nehéz lenne összegyűjteni a legszebb emlékeket erről a nyárról, mert az elmúlt tizenhárom héten mindíg történt valami emlékezetes. Olyan fura ahogy így visszagondolok mik voltak eddig.. mint ha már a Balcsi is egy éve lett volna, a gipszről nem is beszélve..

süti beállítások módosítása