tavaszi - szombat [04.03]

2010.04.03. 17:24 - viktornaplo

Reggel elmentem egy-két helyre, még volt kis elintézni valóm, aztán Anyusnak segítettem. Megjöttek a vendégek, nekem meg pont akkor kellett lépnem.

Tédével elmentünk megnézni ezt az új melót.. jó lesz. Remélem. Hazajöttem, csatlakoztam az ebédhez, aztán Jocóval néztünk meccset.

18:00fele léptünk Zsuskával meg Jocóval, mentünk hozzájuk. Náluk voltam két napig. Abszolút jó volt, teljesen otthon éreztem magam. Igazából semmit nem csináltam, és talán pont ezért olyan volt mint egy jó nyaralás. Semmire nem volt gondom.

Este aztán tali volt Zsuzsival, Norcsival, Tédével, meg Denyóval. A lányok 43perces késése elég durva volt, ezzel önmagukat is felülmúlták. Kis tanakodás hogy milegyen, aztán a Vikingben, a kiülősön kötöttünk ki. Kibaszott jó volt. Voltak ott érdekes formák.. "Bocsi, nem láttátok Szandit? Szőke, és be van baszva.." :DD Zsuzsinak igenjó estéje lett, olyannyira, hogy csillagok között ugrált örömébe. Aztán meg elesett. Először nagyon megijedtem, de megnyugodtam mikor röhögve felállt.. :DD Hazaút is vicces volt, a pita 50Ft-ért elég jó biznisz. Még mentem egy kört Norcsival meg Zsuzsival az uccsó 3mason, aztán Zsuzsit hazakísértem, majd mentem "haza" azaz Zsuskáékhoz. Jó este volt.

tavaszi - péntek [04.02]

2010.04.03. 17:11 - viktornaplo

Reggel aránylag korán keltem. Jött Zsuska, bejártuk a fél Győri kaput aranyesőért, hát.. kevés sikerrel. Csinálgattuk még utána a házimunkákat amik maradtak, aztán én 13:30kor léptem is itthonról.

Vettem kenyeret, taliztam Dakóval, azt mentünk ki Denyóék telkére, ugyan is Bancsók 'Denyó' 'Gabbbi' Gábor komának születésnapja volt. Ott volt még Tédé, Pé, Dakó, Bíró, Dorrri, Sinkósdóri, meg később Sinkó is. Első körbe majdnem bealudt a tűz, azt sikeresen megmentettem, bár 10percre rá elkezdett szakadni az eső, de nem oltotta el az sem. Odatettük a gulyást, Denyóval csinálgattuk, bár sok dolgunk nem volt vele. Mire elkészült, már mindenki éhes volt, szóval fogyott rendesen. Nagyon jól sikerült. Olyannyira, hogy még magamra is locsoltam belőlle. Persze nem is én lettem volna.. Egyébként a székkel is felborultam, belesüppedt a lába a sárba.. :DD Amugy jó hangulat volt végig, én nagyon jól éreztem magam. Dakó hihetetlenül ronga.. még mindíg. Valahogy 22:00fele jöttünk el. Borzasztóan füst szagú voltam, három hajmosás kellett hogy enyhüljön a pereces-szagom.

Napképei:

tavaszi - csütörtök [04.01]

2010.04.01. 22:23 - viktornaplo

Elmentem nyelvvizsgára. Szerintem meg lesz. Beszélni kellett a családi ünnepekről, Magyarországról, meg volt egy szituáció amikor a spanom ment állásinterjúra és neki kellett jótanácsokat adni. Az uccsó kicsit gyenge volt, de szerintem meg lesz.

Zsuska ma nálunk volt. Elvileg takarítottunk, gyakorlatilag folyamat valami hülyeségen röhögtünk, meg egymást hülyítettük. Volt egy macskája amit álmában megölt. Mert Ő egy farkasasszony.. :DD

Este Tédével voltunk városba kicsit. Kis nyár fless.. :DD Leültünk Szinvateraszon sörözni, volt ott pár kisfiú és kislány.. sajnáltam őket nagyon. Alig 16évesek, és annyira megjátszák magukat.. aztán meg mikor jött a két zsaruszerű alak, úgy kiürült a Szinvaterasz, hogy csak lestünk. Egyik pillanatról a másikra. Nem azzal van a bajom, hogy kissebbek és isznak, hanem azzal hogy ott játszák az agyukat, meg ilyen kemények meg olyan nagy arcok, azt mikor jön két járőr egyből elhúznak az annyukba. Szánalmas.

Ja am ma hallottam egy jó áprilisi tréfát. Folpakkot kifeszíteni a budira, az ülőke alá.. :DDD Jövőre megcsinálom.

melegítés tavasziszünetre

2010.03.31. 20:59 - viktornaplo

Hát hogy ez mekkora nap volt.. Zrínyibe voltunk délelőtt, Flórával, Zsuzsival, Dórával, Dévtesóval, meg Tédével. Diákigazgató választás volt. Szerintem nem kell nagyon bizonygatnom, hogy mennyivel volt jobb, mint amik nálunk szoktak lenni.. Találkoztam Csécsivel is. Neki is kb annyi köze van a Zrínyihez mint nekem, szal.. :DD De amugy gizda volt.

Hazajöttem, ettem, mentem angolra. Utolsó alkalom. Szilvi szerint ha nekem nem sikerül, egy tanitványának se fog aki szintén holnap megy.. :DD Izgulok.

Délután főzőcskéztem, aztán lementem Tédéhez Diósgyőrbe. Sétálltunk egy csomót, annyira jó volt. Meg ezis hogy esett egész nap, és pont estére állt el. Most már minden kizöldül, és vége van a kopár télnek.

Annyira jó nap volt ez.. és a java még csak most jön. Na de azért annyira ne szaladjunk előre, egyenlőre legyen meg holnap a nyelvvizsga. Délelőtt 10re megyek. Drukkoljatok, hogy sikerüljön!!!

 

süti beállítások módosítása