ringlispil

2010.01.10. 14:17 - viktornaplo

Körül-belül 3éve nem halottam már ezt a számot..

Ráadásul ahogy Fanka elkezdi.. Fura hogy most mennyire másabbul fogom fel, ugyan azokat a sorokat, mint évekkel ezelőtt.

Hallgasd, értelmezd, fogd fel.

meglepi [péntek+szombat]

2010.01.10. 11:14 - viktornaplo

Egész héten a szombatra készültem. Zsuzsi kitalálta, hogy Tédének csináljunk egy meglepi bulit szülinapja alkalmából. Nagyon jó ötletnek tarottam, szóval..

..el is kezdtem nagyba szervezkedni, beszéltem mindenkivel, intéztem a helyet, az ajándékot, és az egészet Tédé tudta nélkül. Már néha annyira bűntudatom volt, mert tudtam előre, hogy úgy fel fogja idegesítani magát, hogy minden spanja lemondja.. Legszívesebben elmondtam volna már neki.. (Amúgy kis mesék születtek, hogy ki miért nem ér rá épp.. :DDD)

Péntekre elég beteges lettem. Suliba röhögtünk csomót, szokás szerint, aztán haza. Bedőltem az ágyba, és csak pihentem. Úgy volt, hogy megyek fel Tédéhez, de rosszul éreztem magam, így csak 7kor taliztunk. Bementünk a városba, tettünk egy kört, beültünk plázába, találkoztam pár ismerőssel is. Nagyon nagy közösségi hely az..
Tök jól elvoltunk egyébként, olyan jókat nosztalgiáztunk a nyár-végi emlékeinkről.. Amugy.. augusztustól nincs egyetlen olyan péntek+szombat sem, hogy mi ne menjünk be a városba. Fél éve mindkét nap bent vagyunk, ha törik, ha szakad. Nagy tagok vagyunk, az az igazság.. :DD

 

Szombat délután taliztam Dusíí.val.. Megint fél2, megint centrum. Sikerült elkésnem.. Beültünk egy teázóba. Kicsit furcsa volt, mert először voltam én is ott, de végülis csak a végén égtem be.. majdnem elmentem fizetés nélkül.. :DD
Ezt leszámítva (nekem legalább is) nagyon jó volt. Olyanokról beszélgettünk, amit én, nagyon kevés embernek mondtam még el. Mellesleg egy váratlan puszival sikerült úgy zavarba hoznia, hogy megszólalni is alig bírtam.. Bár ez kölcsönös volt, mert utána én is nagyon rápirítottam.. :DD Jajj ez a lány.. Annyira jól éreztem magam vele, ismét..

Teázás után még beugrottunk spárba, aztán elkísértem a Búzára, Ő ment haza, én meg Zsuzsihoz. Elvittem hozzá Tédé ajándékát, aztán jöttem is.

5után értem haza, Tédé már jött 6ra. Nagyon el volt kenődve, mert "senki se ért rá" ugye.. Annyira bűntudatom volt. Ugyanakkor hihetetlenül ideges voltam, és legszívesebben elmondtam volna neki az egészet. Hülyültünk nálunk csomót, plusz kaja közbe úúúúgy szanaszétszakadtunk, hogy az eszméletlen.. :DD

Fél8kor indultunk tőllünk. Az asztal is ekkortól volt foglalva, szóval a többiek már bent voltak, mikor mi elindultunk. Életem leghosszabb útja volt ez a VHtól a Vikingig. "Beülünk egy sörre, vagy valami.." Mikor beléptünk, egyből kiszúrtam Zsuzsit a felső szinten, meg is ijedtem hogy Tédé is meglátta, de Ő csak ment fel egyenesen előre. Aztán az az arc, amikor meglátta hogy az összes barátja, aki egy kicsit is fontos neki, ott ül fent mind.. Sorban: Zsuzsi+Dévtestvérünk, Norcsi, Pé, Sinkó+Dóri, Gabesz+Vivi, Buzis+Ági, Denyó, Dorrri, meg én.

Legalább negyedóráig megszólalni sem bírt, mi meg Zsuzsival már teljesen idegbajosak voltunk, hogy valami nemjó.. :DD Szerencsére csak sokk miatt volt csendben.. Aztán Ő is magához tért, és fergeteges hangulat kerekedett. Folyamat nevettünk, nagyon-nagyon jó volt. Zsuzsi sütött tortát is, ami szerintem nagyon-nagyon finom lett. Sinkó hatalmas volt egész éjszaka. Szerintem rendesen berúgott azér, hiába tagadta.. :DD Hát ilyen, hogy.. beszélgetek Dórival, Ő meg közbe csapkodja a fejét az itallappal.. hát ez nemnormális.. hehe "Összeöntöm má a sörömet a sörömmel.."

Lassacskán elfogyott a társaság, végül mi fél12fele jöttünk haza. Mikor hazaértem, még Anyusnak is elmeséltem mi volt, aztán lefeküdtem.

Pár képecske:

gebedj bele..

2010.01.05. 20:30 - viktornaplo

Annyira írnék most egy mindent kimerítő bejegyzést. Az érzéseimről, a gondolataimról néhány emberről, erről a világról amiben élünk, a jövőképemről, az elvárásaimról..

De.. akiknek szólna.. azok úgy sem értenék meg. Ehhez ész kell.

Csak azt az elcsépelt mondást tudom írni hogy.. ne csak nézz, láss is! De tudod mit? Elegem van.. Nem akarom látni hogy mit csináltok magatokból, hogy miként viselkednek egymással, hogy milyen aberált gondolataitok vannak, hogy mennyire nem becsültök meg semmit és senkit.. nem akarom látni..

MÁR CSAK NÉZNI AKAROM!

Füvezd szét az agyad, vágd fel az ereid, ordítozz a szüleiddel, verd szét a lakást, baszd át a barátaid, alázd meg a szerelmed, idd el az agyad, baszd szét a tüdöd..

DŐLJ BE NEKIK! LÉGY RABSZOLGA!

Aztán majd gondolkozz el a múltadon.. hogy megérte-e.. és jusson eszedbe százszor és százszor, hogy azon már úgy sem tudsz változtatni, amit megtettél.. Időgép nincs.. Csak felelősség teljes gondolkodás.. Persze annak jópáran híjján vannak..

GEBEDJ BELE!

 

süti beállítások módosítása