who's gonna take you home?

2009.11.08. 21:03 - viktornaplo

 

>>EZT A BEJEGYZÉST<< pedig ajánlom mindenki figyelmébe! Különös tekintettel a harmadik bekezdést! Lehet hogy kicsit hosszúnak tűnik, de igazán megéri elolvasni. Remélem, hogy TE is megérted.

mifolyikitt..[szombat]

2009.11.08. 10:08 - viktornaplo

..emberek? odafigyejjetekmáá!

Annyira szótlan mindenki. Olyan befordult.. a saját világában elvan, és kész. De.. nem is tudom.. velem van gáz? Velem nem lehet beszélgetni ma?

tudja a fene.

Egész nap filmeket néztem. Otis - pokoli tévedés, Lebegés, 1408, Rég volt már ilyen punnyadós rosszkedvű napom, hogy három film is beleférjen. Minden esetre megérte, mert mind a három nagyon tetszett.

Félnyockor taliztunk Tédével. Város - Kolombusz. Egy részeg fasz be akarta húzni a söröm a pultnál, úgy vettem el tőlle. Érdekes, hogy végig csak a szemébe néztem, és a végén még ő nyújtott kezet. Részeg balfasz. Felbosszantott. Később megjött Norcsi is, üldögéltünk még, aztán elindultunk a zsidó boltba. Bor, VH. Az a pad, ahol érettségi után rúgtunk be, de akkor nagyon. Most viszont én egyáltalán nem. Bár finom volt a bor,  de csak ennyi. Zsuzsival rengeteget beszélgettünk. Lelkizés ment főleg. Csudi jó hogy ennyire elvagyunk. Imádon ezt a "kiscsaládot". EZT ami van! Nem hárman, nem öten, nem tizen. Csak négyen. Mert ez igy az igazi.

Fantasztikus volt. Remélem nagyon sokáig együtt maradunk még. Szükségem van rátok. Halljátok? Nagyon kevés hozzátok hasonló lányt ismerek. Szeretlek titeket.

 

ötvenkétfok [péntek]

2009.11.07. 11:53 - viktornaplo

péééééntek! végre..

Bár szerintem hamar eltelt ez a hét, de azért mégis.. nagyon vártam már ezt a napot. Suli se volt rossz, egész nap szakadtunk. Apróbb rajzok születtek... :DDDD

Aztán haza. Jött Tédé fél4re, Ageof. Kockulás ezerrel, a játék kifagy. JEE! Fifa. Kockulás ezerrel, a játék kifagy. JEE! Nagyon boldogok voltunk, mondhatom. Flessgémeket toltunk még utána, ettünk, aztán indulás.

7re mentünk a Centrumhoz. Jött Denyó, elugrottunk még Dorrriért, aztán spár. Őszilé. Spárból kifelé jövet csatlakzotott Sinkó is, vele még visszamentünk venni sört meg popcornt. "MEGBASZOM A KOSORAT!" Igazgatóhelyettes meg ott jött velünk szembe.. :DDD Alkottam. Utána fel Denyó nagyijának a lakására.

Most jön a lényeg: 52°-os házi szilva. Ez aztán.. ez aztán.. húÚ!. 11 pohárka csúszott le. Abszolút jó ötlet volt baracklével kísérni. Iszogattunk, közben TV. Mivel csak pár csatorna jött be, Barátok köztöt néztünk. TE JÓ ISTEN AZ MEKKORA SOROZAT! Persze csak ugy, ha mi szinkronizáljuk. Tédével meg Sinkóval felváltva nyomattuk a szerepeket. HATALMAS VOLT! Atyaúristen mennyit röhögtünk.. sőt.. SZAKADTUNK! Elképesztő. Tédé volt Miklós, Dorrri volt Kinga, Denyó volt Géza, Sinkó volt Laci (bár rá nem emlékszem hogy megjelent volna), Danika volt Imre, Pé volt Zsolt, én voltam András. Benne volt még HANÁK és OFŐ is. Óriási műsort csináltunk. "Dehátezakutyabeszél!" .. "MiértvannőihangodAndrás?" .. "Ezatollgecis,adjmásikat!"

11kor elindultunk haza. Mivel volt még időnk egy kicsi, Tédével még bementünk a plázába, aztán uccsóbusszal haza.

ÓóóÓÓóóóriási volt. Ehhez mást nem kell hozzáfűznöm.

mad world

2009.11.02. 21:08 - viktornaplo

basszus.. ezt még muszály mára..

 

süti beállítások módosítása