hétvége

2009.10.18. 19:00 - viktornaplo

Péntek:

végig szakadtunk ma suliba.

azt még a latexes csaj.. :|

meg az ordítozások, szakadások..

6.óra előtt kihalt udvar, SzÁkos táncolt ott csak, meg mi mentünk el mellette pár méterre. Senki más. Sinkó felkapja a kapucnit, elfordul: TÉCÉKÁKILLEER! Hatalmas volt.. hehe

Aztán megállapítottuk hogy neki ordítva jobb az orgánuma. Utolsó órán is mennyit szakadtunk te jóIsten.

"Itt van a farka látjátok? - DE AZA PINÁJA NEM?"

"Csináljatok egy honlapot, és... - ...BUZIKUTYÁK.HU!"

Legalább hamarabb elengedett. Kocsiig is folyamat ment az üvöltés, és persze még a kocsiból is üvöltött Tédé pár embernek hogy: TÉCÉKÁZZATOOOK!

Aztán hazajöttem, gyorsan összeszedtem magam, elkezdtem még egy filmet is, aztán lementem a megállóba, jött Tédé felszálltunk a villamosra, mentünk centrumhoz. 4kor jött Denyó, irány a spár. Sör 140ért, pálesz 800ért. (Y)

Sétállón taliztunk Vicával és Flórával, akik kiröhögtek minket, hogy ilyenkor már piával mászkálunk. :D Megdumáltuk hogy később összefutunk velük, aztán mentünk Európatérre alapozni. Utána bementünk a Vikingbe, elkezdődött a meccs, megjött Sinkó is, drukkoltunk, ordítoztunk, jóvolt. Aztán félidőben elrohantam a spárba sörért. (alig értettem a pénztáros mit mond.. höhö:D)

Aztán vissza a Vikingbe, becsempésztem a söröket, második félidő! ORDÍTÁS, DRUKKOLÁS! Többször is ránkszóltak hogy halkabban, meg kevésbé alpári módon ordítozzunk.. :D A tizenegyeseknél állva drukkoltunk. Hatalmas volt. Fel se fogtam hogy nyertünk, vártam a következő tizit, úgy szóltak rám hogy nyertünk, mitakarok még. :D Ünnepeltünk nagyba, közben megjött SzepessyDóri is.

Kicsit kimentem levegőre. Többiek még maradtak bent, de jött Tédé, mentünk Perlába Zsuzsiékhoz. Aztán át Kolombuszba, de nem volt helyünk se, meg elképesztően irritált most a füst is. Elköszöntünk, kijöttünk, én hazajöttem, Tédé vissza Denyóékhoz.

Óriási volt az egész este. Hatalmas hangulat volt mindenhol, nagyon jól éreztem magam. Imádom az ismerőseimet. (L)

 

Szombat:

Elég hamar keltem, valahogy nem bírtam aludni tovább. TVzgettem, meg szenvedtem mert nem pihentem magam ki rendesen és minden bajom volt. Na aztán erőt vettem magamon, és bevágódtam a kádba. Majdnem egy órát ültem a vízbe, de megérte mert feltöltött. Aztán reggeliztem még, és mentem az ósanba Anyushoz. Megérkeztem, de Ő sehol, bement vásárolni amig várt rám. Közben összefutottam Zsuskáékkal is, aminek nagyon örültem. Jocó az hatalmas tag. Na szóval cipőt akartunk nézni, de egyszerűen.. nagyon minusz volt a felhozatal. Három boltot végig jártunk, de egyetlen egy cipő teccett csak meg, és hát persze hogy nem volt méret..(Y)

Kicsit csalódottanjöttem haza. Itthon még volt egy kis durci, mert eléggé félre értettük egymást Anyussal, de aztán elfelejtődött szerencsére. Délután a konyhába volt egy nagytakarítás, de tényleg az egész bútorzatot széthúzgáltuk, mindent lepakoltunk, elmostunk.. Szóval Atól-Zig. Elkészülem még, és mentem be a városba.

8korvolt tali a villanynál, késtem pár percet. Kiscsalád együtt volt megint szerencsére. G-pontba mentünk, amit én még úgy ismertem hogy DrinKing, de szerintem semmi változás nem történt. Elég jól elvoltunk. Meghallgattam mit csináltam pénteken, ("..kirakó, minden másnap kirakó, mikor elmesélik mi volt,mit csináltam italon.." :D ) Norcsitól érdeklődtem a nyelvvizsgáról, meg Zsuzsival beszélgettünk egy óriásit. Szerintem sose beszéltünk még ennyit csak ketten. Jó volt. Szeretem az ilyen beszélgetéseket, mert annyit lehet egymástól tanulni. Nagyon jól éreztem most is velük. Csudijóezacsalád!

Na aztán mivel már szanaszét marta a szemünket a füst, úgy döntöttünk kijövünk. Végig a városon, be a plázába. Út közbe egy alufólia darabot, utána egy műanyag flakont azután meg egy cigisdobozt rúgdostunk. A legtartósabb a dobozka volt, a Megaburgertől a pláza 2. emeletig rugdostuk. Leültünk fent egy padra, előtünk a papírdoboz. Épp azon gondolkoztam hogy hazaviszem emlékbe, mert valami fantasztikusan elvoltunk vele, erre egy takarító összeseperte. :( :D Ültünk még bent amig nem indult a lányok busza, meg akartunk fényképet is csinálni, de az valamér nem jött össze.

Elindultunk kifele, és a B épületi lépcsőházba jöttünk ki, de előtte még Zsuzsival meg Tédével megnéztük nem lehet-e felmenni a tetőre. Sajna kóddal van levédve az ajtó, és rá van ragaszta egy kurva ijesztő matrica. Egy Földönkívülinek kinéző IZÉ áthúzva, és alá van irva, hogy Idegeneknek belépni tilos! De kajak olyan a matrica mint a District9-ba amik ott is ki vannak rakosgatva. Nagyondurva. Aztán Zsuzsival megbeszéltük hogy ebből mekkora zsír horror lenne, hogy igy indulhatna. Fiatal társaság, ilyesztő helyen. Na erre még a fölszinti nyikorgó ajtó is rátett egy lapáttal. Mire a 3mas megállóba értünk, már a felét kigondoltuk, és megbeszéltük hogy egyszer leforgatjuk. Norcsi meg Tédé a főszereplők, Zsuzsi a rendező, én meg az Operatőr. Kíváncsi vagyok mi sülne ki belőlle. Aztán mentünk mi is a buszhoz, jöttünk haza. A buszon volt egy csávó, de az tuti buzi volt. AZA HANG BASZKI! Ilyen lágy, csajos meleg hangon: "jaaj olyan disznók vagytok.. :)" Szétszakadtunk. Amugy nem tudom mit hihettek rólunk a buszon, mert igy full csend, mi meg dőlünk össze vissza úgy röhögünk. Óriási volt. De aza hang.. Istenem.. HÚÚÚ! "..okéé, okéé, szijaaaa.."

 

Vasárnap:

Hajnal 6kor felriadtam, hogy ÚRISTEN HÉTFŐ VAN ELALUDTAM! Megyek ki a konyhába, tök sötét, Anyukám még alszik. Akkor esett le hogy vasárnap van még. Na akkor visszafeküdtem. Álmodtam egy orbitális nagy baromságot amiről remélem hogy tényleg csak álom. 10kor keltem, lementem boltba, aztán reggeli. Frissen kisült húsostepertő, házi savanyúkáposzta meg friss puhakenyér. Fantasztikus volt. Nagyon jól laktam. Segítettem még Anyusnak is egy kicsit. Ültem kicsit gép előtt, frissítgettem a neten fentlévő fényképeimet, ilyenek. Aztán megjöttek Zsuskáék, ebédeltünk, beszélgettünk még kicsit. Miután elmentek, én még kitettem az őszi ajtódíszt, megfürödtem, és beültem gép elé. Szerintem tök jók ezek a nyugis pihenős vasárnapok. Nem igazán bírom elképzelni hogy én ilyenkor is pörgök emg város meg hasonlók. Persze ha arrólvan szó, simán benne vagyok. De "igy jó" :D

Ezminden!

egy év

2009.10.14. 08:01 - viktornaplo

nyolcból négy.

nyolcból négy.

nyolcból négy,

hónap volt szép.

 

ittvanazősz,ittvanújra

2009.10.12. 14:07 - viktornaplo

eső
köd
szél
hideg
szürkeség
húlló levelek

....

gondolom neked is feltűnt..

Bár egy ilyen hétvége után amugy annyira leszarom hogy egész nap esett.. :D
Szerencsére aza cseppnyi negatívum, amit az előző bejegyzésben leírtam, elvész a sunyiba ennyi szép emlék után. Szombaton is.. váá.. Jocószülinap, család, jóhangulat.. annyira bírom az ilyeneket.. nem tudom Te mennyire veszel részt ilyeneken, vagy nálatok ez hogyvan.. de ez nálunk szokás. Ilyen alkalmakkor feltűnt, hogy van két állandó téma, ami mindíg előjön, és megy az érvelés, meg a vita. Ezek a politika, és a cigányok. Nagyondurva, mert mindíg felhozódik valahogy. Annyira élvezem ezeket. Rengeteget lehet tanulni egymástól.

Jocószülinap után város. Kevés emberrel futottam össze amíg vártam Tédéékre.. :D Elköszöntem egyiktől, jött a másik. Jó érzés volt. :D Aztán megjöttek a többiek.. Denyó+Dóri, Sinkó+Dóri, Fruzsi, Tédé, meg én, gyerünk Bulldogz. Kiderült hogy a zenegép ott egy nagy fos, ennek ellenére valahogy minden szám ami lement, "Tédé csengőhangja" volt.. :D Ment TKO meg Dopeman is, és rájöttünk hogy sok ember szerint egyáltalán nem viccesek. Nembaj, mi végig toltuk az összeset és szétszakadtunk. :D Csináltunk képeket is. Azért az érdekes arcok nem maradhattak ki.. :D Az a csaj a pultnál.. pfúúúj.. Meg a két "kemény" gyerek a szomszéd asztalnál.. Hazafele elhozott Sinkó. Rendes volt tőlle.

Vasárnap elkísértem Anyust a Tiszaira, ment papóhoz az otthonba. Hazafelé felugrottam Zsuskáékhoz még mer ottmaradt a hajvasalóm. Felvettem a kapcsolatot Miss SHÖRrel, tévéztem, neteztem, ettem.. semmi különös nem volt.

A mai nap meg úgy elrohant, észre se vettem és már a kocsiba ültünk hazafele. Mongyuk elmaradt az uccsó óra is. Fura volt esőbe hazajönni. Kicsit tavaly érzésem volt. Bár ez annak is betudható hogy Ne-Yot  halgattam itthon. Délután bementünk Tédével Vikingbe sörözni. Akkora volt.. Interaktívot néztünk, de hang nélkül, és az SMSeken röhögtünk percekig.

pl: "Szeretlek Dani! Ma nem voltál suliba!<3''
Nem értem.. miért kelett igy tudtára adni hogy ma se ment suliba? :D Lehet "Dani" úgybebaszott vasárnap, hogy még ma is részeg volt és azt haluzta hogy még mindíg vasárnap van.. Ez azért nem volt gyenge.. :D:D

"...egy szerelmes lány. aláírás: "
ehhez nem kell különösebb magyarázatot fűznöm... heheheheh

akkor a másik amin szakadtunk... Vénember a Villanyrendőrnél: "NEKEM ÖTVEN ÉVES NŐ KELL!" - Jó hangosan hogy hallja mindenki. Nemtudom.. lehet valami szextelefont hívott és fiatal hangú illető vette fel.. :D:D

Utána még szinvapark, pláza, aztán haza. Jó délután volt igy hogy pörgött ez is végig, nem itthon punnyadtam.

Hát ennyi.. ja és a szombati képek:

süti beállítások módosítása