reghét

2013.09.05. 10:48 - viktornaplo

Hétfő:
Bandi hívott este, hogy van-e kedvem felugrani hozzájuk a koliba, meg majd Ligetbe. 8ra ott is voltam. Miután mindenki össze szedte agát először Máténál iszogattunk, aztán lementünk a klubba giotinozni pár kohásszal. Na ez egy fasza játék. kicsit be is adta, Bandi megetetett, aztán még egy kört játszottunk. Sajnos ekkorra már elmúlt 11, és Iboly volt a portás, szóval mondhatni kizavart a koliból, mivel látogató nem maradhat tovább. Volt egy kis tétova, mert a csapat nagy része inkább Millerbe ment, én meg oda tuti nem, így Bandival és Rékával mentünk a Ligetbe. Iszogattunk, de már annyira nem adta ez a része. Volt megint egy kis kakaskodás is, bár nem úgy mint a múltkor, aztán Bandiék veszekedtek, én kiakadtam, aztán jöttem.

Kedd:
Tédével meg Firével futottunk össze DGYbe. Kisbolt, 2sör, domb. Jó este volt, elmarhultunk. Domb után sétálgattunk körbe-körbe a sín mellett, full céltalanul és full értelmetlenül. CSŐ BÉLA! - CSŐ GÉZA!

Szerda:
Hát a gyógytornász summer beach 2013ból végül is egy karaoke est lett (ami hozzá teszem hatalmas volt). Fél9kor találkoztunk a Centrumnál: Gabi, Zsófi, Adri, Timi, Réka+Bandi. Bor a teszkóból, aztán Erzsi. Mentek a sztorizgatások, közben megérkezett Ádám is. Megjelent két random pöcsarc is, és úgy érezték csatlakozniuk kell.. holott előtte még az egyikkel kishijján összeütöttem, aztán hirtelen nagy span lettem. Elég hűvös lett közben, és mivel elfogyott a szesz, elindultunk a RockCellárba. Mondhatom, hogy ment a szokásos őrület: egyszerre négyen-öten énekeltünk..... énekeltünk a lófaszt.. ÜVÖLTÖTTÜNK egy mikrofonba, iszogattunk, röhögtünk, egyszóval hatalmas hangulat volt. Éjfélkor névnapom tiszteletére kértek nekem egy számot.. hát mi mást, ha nem a kivisz majd hazát. Történt még egy s más, aztán ismét csak záráskor jöttünk el.Névtelen-1_2.jpg

IMG-20130904-00134.jpg

Csütörtök:
A nevem napja. Most jutott eszembe, hogy tulajdonképpen egész héten ezt ünnepeltem. Pedig ez csak egy évnap, a szülinapom se ünnepeltem soha ilyen keményen.. No mindegy. Szóval fél2re letekertem DGYbe, kosarazni. Tédével tali, majd kicsit később Fire is csatlakozott. Dobálgattunk, de ha 10/1 bement nekem, sokat mondok. Azért elszórakoztunk, aztán mikor meguntuk Tédé elkezdett szórakozi a bicajommal.. hát az volt még egy mutatvány, tekintve hogy nem tud bicajozni. Sodortunk egy szeletát is, Tédéről kiderült hogy egy 40éves kiégett díler, és hogy egy szakállas szopó pókember a kosárpalánkon a háló.
Délután Anyukával főztünk, aztán este megjött Zsuska. Vacsiztunk, beszélgettük, és megbeszéltük azt is, hogy 20-án megyünk Bonobo koncertre. Nagyon örültem hogy eljön velem, ugyan is megint az a bosszantó helyzet állt elő, hogy bárkit hívtam, nem jött senki. Na de a lényeg, hogy megvannak a jegyek, úgyhogy nincs vissza út. Utána együtt elindultunk a városba, Ő ment haza, én Tédéékhez csatlakoztam az Erzsin. Kicsit már be voltak baszva, bár azért volt 2,5 óra előnyük. Kicsit később elindultunk a Forintba, aztán Szinvaterasz, majd Retron. Gabesz behívott egy sörre, beszélgettünk kicsit, aztán mivel már éjfél elmúlt, nekem meg a bérletem lejárt, elindultam gyalog haza. Most vitték fel 7500ra a helyszíni bírságot, én pedig nem akartam megkockáztatni hogy a Szent Annán belefussak egy egész villamosos razziába. Fél óra alatt haza is sétáltam, még jól is esett. Kitisztult a fejem.Névtelen-1.jpg

IMG-20130905-00143.jpg

Péntek:
A nap délután fél5kkörül kezdődött. Gergővel tali a Vikingben, egy sört bedobtunk amíg vártunk Pikura, aztán mikor megjött együtt elnéztünk a lottózóba, aztán le a Balatonba. Csatlakoztunk Danihoz és Kopaszhoz, söröztünk, majd 7fele átsétáltunk a Siestába, útközben végig a Pofa be-ből idézgettünk.. "Téged hogy hívnak? - Zsozef. - Ááá.. szóval Afrikából jöttél? - Nem, az antillákról te BAROM! - Akár csak az én Zsozef barátom.. afrikai az Antillákról." Legurítottunk itt is pár sört, amíg nem kezdődött a meccs.. amit inkább ne is néztem volna. Szavak nincsenek rá.. talán jobb is hogy nem tudtam elmenni. Ahogy vége lett, Pikuval visszamentünk a városba. Tédéék az EUn voltak amikor megérkeztünk. Elég szar kedvem volt a meccs miatt, vettem is egy sört, majd átmentünk a Retronba Gabeszhez. Na innen indult be az este. Egy csapásra elszállt a rossz kedvem. Elkezdtünk mászkálgatni a városba, hát az Erzsin már muszáj volt leülni, mert úgy röhögtem Tédén, hogy nem bírtam menni. Az egész szitu, ahogy nem bír megállni, és jön nekem full kétségbeesett fejjel.. hát kész. Utána az EU felé vettük az irányt, közben elromlott Tédé google translator-je mire összefutottunk Pikuval: "P: - buzi vagy Tédé? V: - google translator, nem buzi translator.. a buzival csak veled tudna beszélgetni annak mi értelme? P: - ha-ha. D: - GECI EZ JÓ VOLT!!!" Utána megint mászkáltunk, míg a Forintban össze nem futottunk Blankával és a spanjaival.. akiket sikerült 5 perc alatt teljesen lerongálni. "V: - Tédé, kell rózsa? Itt van a földön. D: - Várjál Védé, most a stukkert fogom. - V: Guns 'n roses?" Kész.. kiégés.. Aztán a sarkon játszottunk még Jay és Néma Bobosat is, közben elhangzott egy kisebb kérdés: "Ezek a nők miért állnak itt? HE! Ti nők, miért álltok itt?" Kicsit később megint vissza mentünk a Retronba, de innen már beütött a tucat korsó sör, úgyhogy homályos a dolog. Összességében kurva nagy este volt, iszonyat jól éreztem magam.. illetve hát a meccset leszámítva.

Névtelen-1_1.jpgIMG-20130906-00147.jpg

süti beállítások módosítása