VV3 - Braz

2013.08.09. 03:24 - viktornaplo

Hát hol is kezdjem.. Úgy indultam el fél8kor a városba (az elmúlt napokban már sokadjára), hogy nem egyedül jövök haza. Sajnos ismét nem jött össze, de ami helyette történt.. kurva vicces és egyben kurva tanulságos is volt.

Tehát Tédé, Braz, Fire meg én először spár, majd EU. Eleinte kihaltság volt, alig lézengett ott pár ember. Aztán oda jött hozzánk egy hajléktalan, Istenről és Jézusról beszélt, meglepően értelmesen, és miközben hallgattam, végig az járt a fejemben, hogy Ő lehet Isten egyik megtestesülése. Így utólag leírva kicsit furán hangzik, de akkor csak erre tudtam gondolni.. és talán épp ez a gondolat az alapja a hitünknek.

Közben Fire elment baszni, és miután az emberünk is levált, és mi megittuk a borunkat, vettünk még 1-1 sört, és átmentünk az Erzsire. Az OFF reppelni szeretett volna, de mivel az EU időközben feléledt, túl sok volt a fültanú. Így hát hárman átsétáltunk, leültünk egy padra, reppelgettek, és közben hallottuk meg, hogy arrébb egy csaj igen jó hangon énekel. Oda hívtam hozzánk, hogy nem lenne-e kedve Tédéékkel egy közös számot tolni, ő pedig hozta a bnőjét is. Mint kiderült, a bnője 15, ő 20 volt. A hangjuk nagyon odabaszott, csináltam rengeteg hangfelvételt is, de még nem hallgattam meg milyenek lettek. Közben a téren többek is figyelmesek lettek a produkcióra, egy srác odajött és a kisebbik lányt fűzögette, a másik meg elkezdett beatboxolni. Na az azért elég kemény produkció volt. Beatbox, repp, ének.. komoly volt nagyon. Aztán hogy-hogy nem, ezzel a két sráccal és a random társaságukkal elindultunk valami kocsmába a Vörösmarthyra, mert hogy már éjfél elmúlt, és minden bezárt. Közben kiderült, az a hely sem 0-24, úgyhogy mi 3man, meg a lányok leválltunk, és a Szinva teraszon kötöttünk ki.

Azt már nem tudom hogy jutottunk el arra a ponthoz, de onnantól az este annyiból állt, hogy a kiscsaj rajtunk "tesztelte" hogyan menjen oda illetve tekerje az ujja közé a palikat, közben mi és az idősebb bnője adta neki a tanácsokat.. Durva, hogy már ilyen fiatalon ennyire ráérzett, viszont még így is kurva vicces volt ahogy a testhez álló szoknyáját úgy felhúzta hogy az egész picsája ki volt, és ahogy próbálta tenni az agyát, kevés sikerrel. Minden esetre nagyon durván tolta, és benne is van a vérében a kurvaság.. sajnos. Én kifejezetten jól szórakoztam, ahogy tette ott az agyát nekünk, és próbálta eljátszani a nagylányt. Utána, mikor hazaindultunk, Braz elkezdte ontani magából a hülyeséget..hát ez volt az este fénypontja.

Elhitette ezekkel a szutykokkal, hogy ő a VV3ban volt benne, és hogy milliókat keresett vele, igy lett ismert Tédével meg az OFF formációval, hogy ismeri az összes magyar hip-hop előadód, nagy spanba vannak, meg hogy multkor az én lakásomon buliztunk Fluorra, és hogy SP egy kényes buzi, hogy előre meg volt írva a forgatókönyv a valóvilághoz, és hogy Tédé azt hitte az RTLklub székházában hogy TóthGabi fiú.. meg mittudomén még mik voltak.. ezek meg úgy megették, hogy öröm volt hallgatni. Sőt! Még ilyeneket lőtt az idősebbik csaj hogy: "Jajj tudtam én hogy valahonnan ismerősök vagytok, akkor biztos a VVből, meg a Viva TVről!" Egyszerűen felfoghatatlan volt. Utána hazafelé azon gondolkoztam, hogy.. végül is azért hitték el, mert el akarták hinni.. full átlátszó volt az egész, de nekik annyira kellett ez a megerősítés, hogy amit csak sejtenek azzal kapcsolatban, hogy a ValóVilág és úgy általában az egész média világa egy előre megírt szar, és hogy milliók repülnek a zsebébe annak, aki szerepel, hogy el akarták hinni, és el is hitték. Tátott szájjal csodálkozva nyelték le az egészet. Az egy pillanatig sem forult meg a fejükben, hogy ha ennyire tele vagyunk, miért villamossal megyünk haza, vagy hogy Braz hány éves volt, amikor a VV3 futott, ha most 20.. dehát ezeknek ez kellett. Ennyire egyszerűek.. az idióta kis picsa, aki kurva akar lenni, és a féldagadt némber aki menyasszony.

süti beállítások módosítása