kihííí? - szülinap

2013.05.18. 14:38 - viktornaplo

Ahogy közeledett a szülinapom, úgy ment el tőle egyre jobban a kedvem. A szombati, családos borzalom végképp elvette az egésztől a kedvem. Aztán Timi addig addig rágta a fülem, hogy ne hagyjam annyiban, szedjek össze spanokat, hogy végül is belementem. Nagyon jó döntésnek bizonyult.
Kedden, a napján Timivel és Firével beltünk a vikingbe, faszán elvoltunk, jó hangolás volt a pénteki napra. Szóltam többeknek is, szándékosan egyfajta teszt volt ez részemről. Aki eljött, arra számíthatok. Az mellettem van, a többi nem érdemel tőlem semmit. Az égvilágon semmit. Nagy-nagy PONT a mondat végén.

Szóval.. fél7kor találkoztam Timivel, majd 7kor a búzán Bandival és Levivel. A terv az volt, hogy Bandi lecuccol nálunk, és utána bevesszük a várost. Feljöttünk, ettünk, és akkor szembesültem vele, hogy tulajdonképp csak Fire és Eszter hiányzik még a csapatból, ugyanis mindenki más lemondta. Ja, nem..Gabi azt ígérte, később csatlakozik. Lényegtelen. Szóval akkor csak két ember hiányzott, kint esett az eső, nekem meg volt egy üveg vodkám. A hangulat adott, a társaság adott, a hely adott, inni is van mit.. hát maradtunk. Gyorsan felhívtam Firét hogy ne a városba hanem hozzánk jöjjön, Levi pedig szólt Eszternek hogy útközben ugorjon be egy boltba szörpért. Közben előkerültek a Mónika show videók, ez meg is alapozta a hangulatot.  Ezen a videón röhögtünk egész este. "Kiállítottad a feleséged hogy kurválkodjon.. - és?" | "Te.. hát megöllek te köcsög..- KIHÍÍÍ?" A kacsa minderre csak rátett egy lapáttal. Végig röhögtünk, Fire előadta magát, ezek meg úgy megkajálták minden szavát, hogy öröm volt nézni.
10kor hívott Gabi, hogy merre vagyunk, mert csatlakozna akkor. Összeszedtük magunkat, bementünk városba, Erzsin találkoztunk vele, majd beültünk a krémbe. Sokadik neve ez már annak a helynek, de ez a legszarabb eddig szerintem. Sör, vodka, szóval ott folytattuk ahol nálunk abba hagytuk. Szerintem olyan éjfél körül eljöttünk, mert az emeleten, ahol ültünk, semmi levegő nem volt. Gabi levált, mi pedig átsétáltunk a Forintba. Közben Dani hívott, hogy az irodában megvendégelne, de nemet kellett mondanom. Jobban jártam, ugyan is továbbra is kibaszott jó hangulat volt. Én ezt nem is tudom amúgy máshogy leírni vagy konkrét példákat hozni hogy mik voltak, egyszerűen csak boldog voltam, és örültem hogy igaz emberek vesznek körbe, nem kétarcú kutyák. Boldog voltam. Ez a jó szó. Leviéknek sajnos 1kor már menniük kellett, így négyen maradtunk Timivel, Bandival és Firével. Még voltunk egy kicsit, ittunk ugyan úgy, meg elszórakoztattuk egymást, aztán nagyjából 2-3 között jöttünk haza, de erre már nem emlékszem. Elvileg még ettünk, meg talán megágyaztam nekik, de lehet azt nem én csináltam már.
Reggel Timi hamar elment kressz órára, Bandi és Fire csak utána kelt. Reggeliztünk, röhögcséltünk a tegnapi dolgokon, még megnéztünk egy filmet, és hazamentek mindketten. Nagyon-nagyon jó este volt, és ha ezt most olvassátok, ezúton is köszönöm mégegyszer! Jó hogy eljöttetek!

2013-05-17_kihii.jpg

süti beállítások módosítása