"nyáriszünet" - negyedik hét

2012.07.12. 11:28 - viktornaplo

07.09.-11. - Megyaszói főzőshow
Majdnem minden reggel ugyan úgy kezdődött. 10-11 fele ébredés, reggeli, aztán főzés koradélutánig. Kurvajó kajákat csináltunk együtt amugy. Nagyon jók vagyunk. Utána sok-sok beszélgetés, szórakozás a kiskutyával, készülés a sétára.. amit mindennap elmosott az eső. Helyette filmezés, bújás, szerelem, megint bújás, és alvás. Így leírva amugy elég monotonnak tűnik, de hihetetlenül jól éreztük egymást. Nagyon jó volt ez a három nap.

07.12. - Siesta
Telkes óta nem láttam Danit, örültem hogy szólt, hogy itthon van. 8ra mentem elé, lementünk a Siestába, kezdtem sörrel, Dani betonnal. A honvéd játszott EL meccset, néha-néha néztük, de inkább ittunk meg beszélgettünk csomót. Kopasz megint mesélt sztorikat, hát tekeredtem némelyiken. Lefixáltuk Danival a kispesti túrát, plusz a szombathelyit lehet kiegészítjük egy Balcsis hétvégével. Nagy lenne. Augusztus végén meg elvileg irány Velence. Kíváncsi vagyok, összejön-e.

07.13. - Péntektizenhárom
7re mentem volna a Búzára Timi meg Márk elé, de lekéstem a buszt. 10perc késéssel érkeztem meg, vettünk buszjegyet, aztán benéztünk a Spárba. Márk is meg én is bevásároltunk. Ezután jött egy kis kavarás, úgyhogy én haza, Timi, Márk DGY. Itthon néztem egy buszt, aztán 9re mentem ki TPCre egyedül. Eleinte elég szar kedvem volt. Safi kitalálta hogy iszik, és leszarja a kocsit, úgyhogy elindultunk vele, Timivel, Márkkal, meg Firével a teszkóba szeszért. Útközben ment a Donald Trump, ekkor jött meg a hangulatom is. Safi meg Fire vettek vodkát, én még 2 sört. Vissza Tapira, aztán a kocsinál elkezdtünk iszogatni. Közben mentek a freestyleok is, röhögtünk egy csomót, ittunk végig, hatalmas hangulat lett. Kurvajól éreztem magam. Tédével toltunk egy "freestyle párbajt", óriási szövegekkel meg oltásokkal. Istenek voltunk. Közben végig jöttek oda hozzánk az emberek, csináltuk a hangulatot megint. Ahogy fogyott a szesz, úgy van egyre kevesebb emlékem is. Viszont aminek nagyon örültem, hogy Márk is láthatóan jól érezte magát. Bementünk a Junoba, ittunk még a pultnál, táncoltunk, aztán.. benyomtak egy Dope számot, mi meg Tédével egyből elkezdtük reppelni, de a DJ szarakodott valamivel, mert vagy 6× kezdte előről a számot, sose futott végig rendesen. Épp egy ilyen újrakezdésnél leoltottuk egy kurvajó freestyle-al, csak nézett mindenki. Közben Márk bekészült, boázott egyet a budiba, úgyhogy kimentünk vele a levegőre. Közben volt kint valami box is, Botiba állt bele egy gyerek. Betettük a részegünket Safi kocsijába, hogy pihenhessen, de oda is behányt, ugyhogy kint maradt. Tédé kihívta a taxis spanját, hogy elvihessük hazavitessük, de az meg nem vállalta be a fuvart, úgyhogy maradtunk. Közben Tédé meg Fire hazament, Márk elaludt egy padon, aztán szólt valaki hogy nemsokára indul a busz. Szó szerint felrángattam a padról, és bevágtam a kocsiba. Safi totálon kivitt minket a buszmegállóba, jött is a busz egyből. Eredetileg úgy volt hogy ott maradok Safival, és alszunk a kocsiba, de Timi egyedül nem tudta volna elvinni Dóriékhoz Márkot, szóval elmentem velük. Megérkeztünk, felmentünk az emeletre, aztán kb egyből be is aludtam. Összegezve kibaszottul hatalmas este volt, kurvajól éreztem magam. Sok ilyen kell még.

süti beállítások módosítása