"nyáriszünet" - harmadik hét

2012.07.04. 10:05 - viktornaplo

07.02. Hétfő - Homo Home Parti
Timi kicsivel 7előtt ért le hozzám, pancsiztunk egyet, és elkészültünk. 8ra jött Tédé, Brízi, meg Piku, kicsivel utánuk Safi. Ittunk is egy kört a Suhancos pálinkából, ha már ő vezet. Először a konyhában toltuk, ittunk, beszélgettünk, ettük a ribizlit meg a málnát, röhögtünksokat, aztá megjött Vica meg Barbi.... A szobába ültünk le hogy elférjünk. Elég fagyos volt a hangulat, majd mikor a két lány elment, áttelepültünk a szobámba. Tédé meg Brízi az ablakból ordítozott ki faszságokat, voltak nagy szakadások: "EPILEPSZI ROHAM!" Utána Brízi, Safi, Tédé meg én beültünk egy körbe, és toltuk a frít. Kurva nagy volt. "Aszondom nem érdekel, azaz I don't care, bebasztam ma is hánynom kell." Reppeltünk az anyákról is, és kiderült hogy Safi anyja egy MILF.. Kevés szakadás. Végig óriási volt a hangulat, szerte szét szakadtunk. Nagyon jól éreztem magam. "Hú ezt durván begyűrted neki." Amugy az este elejétől ment a buzulás.. ez már nem emberi.

07.03. Kedd - "Ha most elmész, többet ne gyere vissza!"
Szerintem még nem tudtam felfogni. Vagy ha igen, akkor egész jól tűröm. Még. Na de ne ugorjunk ennyire előre. Szóval, a délutáni mászkálás után szétizzadva, fáradtan, feszülten érkeztem meg Timihez, Dóriék kecójába. Kipakoltam, aztán átugrottam még a Tescoba egy pár dologért. Utána vissza, Timi csinált vacsit, majd evés után kimentünk a többiekért. Csak Tédé meg Petra jött el a meghívottak közül, utólag azt mondom, hogy nem is baj. Kicsivel később jött meg Safi is, és egész hamar meggyőztük, hogy maradjon velünk, és igyon Ő is, majd megy másnap melóba onnan. Közben vele, meg Tédével focizgattunk, JÓL ment mindhármunknak. A játéknak akkor lett vége mikor Safi felborította az asztalon a poharakat, meg majdnem fejbe lőtte Timit egy remek rúgás után. Ezután előkerült a vodka, meg a mentás schweppes. Igazából Tédén meg rajtam kívül nem ízlett senkinek. Pedig sztem durván finom volt. Nagyon csúszott. Közben röhögcséltünk csomót, nagyon jó hangulat volt. Petrával is passzolgattam még egy kicsit, hát az sem volt semmi. Innen jött a minusz. Timivel összevesztünk, felbasztam magam, és mivel Tédé úgyis ekkor indult haza, gondoltam eljövök vele. Úgy voltam vele hogy ha most lelépek, akkor megtudunk nyugodni mindketten, és holnap átbeszélhetjük. Timi nem így gondolta. Ekkor hangzott el a fenti idézet. Nem akartam hogy így, és ennyivel legyen vége, de tudtam hogy ha ott maradok, akkor csak még jobban összeveszünk, és csak rosszabb jöhet ettől. Nehéz volt a hazaút. Nagyon nehéz.

07.04. Szerda - Happy End.
Egész délelőtt mint ha kést forgattak volna a szívemben. Ezt még tetézte a FBos veszekedés is, és mikor elindultam Timihez a cuccaimért, már úgy voltam vele hogy nem is baj, talán jobb lesz ez így. Ez kb addig tartott, amig meg nem láttam, és át nem ölelt. Onnantól már semmi más nem járt a fejemben, csak hogy szeretem, és nem tudnék meglenni nélküle. Miután mindent megbeszéltünk, egy szem harag sem maradt bennem. Okosabbak leszünk mostantól. Este lementem Tédéhez deszkázni, de most valahogy nem volt akkora fless. Deszkázás után visszamentem Timihez.

07.05. Csütörtök - Andó-kút
Reggel 9kor kelés, pakolás, kis kitérő hozzánk, aztán indulás a Bükkbe. 2kor indultunk el a Pisztrángostól, már az első 500m után majd kiköptem a tüdőm, Timi meg vissza akart fordulni. Szerencsére az ez utáni 2,5km könnyen teljesíthető volt, és egy kis pihi a Csókás-forrásnál kellőképp feltöltött minket. Az út egyrésze egy bicajos út volt, meg is beszéltük ha lesz módunk rá, ezt egyszer teljesítjük. Ez után ismét erdei út, majd egy szinte teljesen benőtt lejtős ösvény, és már majdnem ott is voltunk: ahogy lenéztünk a völgybe, már lehetett látni a kis tavat. Jött még egy nehéz lejtő, és végre megérkeztünk. Varázslatos hely. Nincsenek rá szavak. Gyorsan feltöltöttük a palackokat friss vízzel, aztán leültünk megpihenni. Ettünk, röhögtünk a firkákon, kicsit körbenéztünk, élveztük a természetet, egymás társaságát, és a csendet. Fantasztikus volt. Nagyon megnyugtató hely. Mi is hagytunk nyomot a hídon és az egyik padon, aztán elindultunk haza. A visszaúton kicsit kiléptünk hogy elérjük a buszt hazafelé. Odafelé 2óra alatt, vissza pedig 1óra alatt tettük meg a 4kmes utat. Annyira ügyesek voltunk, és Timi is olyan jól bírta, hogy le a kalappal, de tényleg. Nagyon büszke voltam rá, hogy fájós térddel is ilyen ügyesen tudta teljesíteni velem ezt az utat. Ezután hozzánk, kaja, Timihez, átöltözés, aztán irány a városba. VHn voltak a többiek, csatlakoztunk, söröztünk, de annyira fáradt voltam, hogy nem is fogtam fel az estéből semmit. Valahogy 11körül jöttünk el, Safi hazahozott minket.

07.06. Péntek - LÉTRA
Nagyon sokáig aludtunk, nem is csoda, azért csak elfáradtunk.. Délelőtt fetrengtünk, meg filmeztünk is nem bírtunk kimászni az ágyból. Délután elmentünk Dóriékhoz Timi cuccaiért, összepakolt, aztán mentünk a Búzára. Elment a 18:40essel, én meg jöttem haza. Itthon voltam kb félórát, aztán indulás vissza a városba. Tédé meg Fire már vártak a Centrumnál, vettünk sört a Spárba, aztán leültünk az Erzsire. Kicsivel később jött Safi, nagyon lógott az orra. Elhatároztuk hogy beiszunk, úgyhogy megcéloztuk a teszkót. Safi meg én vettünk csomó sört, Tédé meg Fire vodkáztak. Mivel közben elkezdett szakadni az eső, beültünk a Hárlihoz. Toltuk a zenét, kis frí is volt, aztán valahogy Firével találtunk egy nyitott szertárat vagy mit. Volt bent 2 szék, azokat kihoztuk a lépcsőnkhöz, azon üldögéltünk. Az egyik gurulós volt, azzal tologattuk egymást, hát az hatalmas volt. Firét egyszer úgy betoltam, leborult a székről, és 3 métert csúszott a hátán, a szék meg eltört. Később kihozott egy létrát is, azzal próbált mászkálni, de nem nagyon jött össze. Én hugyoztam egyet a tetejéről, egy sörös dobozba, de nem sikerült jól célozni. Safi kicsit ügyesebb volt. Mielőtt léptünk visszapakoltunk Tédé unszolására, de a létrát kint felejtettük. Sebaj. Összetalálkoztunk még Dórival is, a srácok megbeszélték vele a tetkós dolgaikat, meg ilyenek, aztán még beugrottunk giroszozni, majd haza. Hihetetlenül ronga este volt. Jól éreztem magam.

07.07. Szombat - Kistokaj Fail Compilation
Reggel 5kor keltem, letekertem a benzinkúthoz, tankoltam, aztán irány telek. 2óra alatt levágtam a füvet, aztán jöttem haza. Délután 4fele jött értem Tédé, Safi, meg Fire, beugrottunk még a Lidlbe, bevásároltunk, aztán irány Kistokaj. Mikor megérkeztünk, még csak Enikő, meg két bnője volt kint. Körbenéztünk, aztán a lányok mentek tóra, mi meg focizgattunk a parton. Aztán vissza a házhoz, mert jöttek új arcok: B.Betti tök randomba. Mondjuk két szónál többet nem váltottam vele.. Focizgattunk is az udvaron, keves szakadás.. Utána megint tó, de közben Safi rádumált hogy menjek be én is. Ezzel csak azért volt para mert fürdőgatyát nem vittem, de sebaj: volt két rövidnacim, az egyiket feláldoztam. Nagyon jó volt a víz, be is úsztunk valami kis szigetre Firével, Dórival meg Rékával. Jól esett nagyon. Vica is megjelent Csipivel meg valami srácokkal, aztán mi léptünk vissza a házhoz. 4en felmentünk az emeletre, toltuk a frít, meg "füveztünk".. na az nagy volt. Közben mégtöbb ember jött, kezdtem elveszíteni a fonalat hogy ki kivel van. Kétszer is beültünk a kocsiba, elordítani a donaldtrumpot.. fogalmam sincs mit gondolhattak rólunk, de eszméletlenül jó volt. Sötétedéskor elkezdtünk sütni, beszélgettem kicsit a tűz körül a sorstársakkal.. röhögtünk egy csomót a megsüthetetlen szalonnán, aztán hami, és iszogatás. Ezután nemsokkal mentünk éjszakai fürdőzésre. Elindultam cipő nélkül, szépen le is horzsoltam a talpam egy részen. Remek volt. Amugy tök jól elvoltunk a tóban, bár alig láttam valamit olyan sötétség volt. A vizibugyipacsi volt a legnagyobb. Visszafelé Enikővel beszélgettem sokat, nagyon jó fej. Ezután elérkezettnek láttam az idejét a pálinka bevetésének.. hát meg lett a hatása. Nem tudom hányan ittuk, de egész hamar elfogyott, és innentől alig emlékszem valamire. Az még oké, hogy jött Dóri, és kimentünk elé, Safi meg elhagyta a felsőjét útközben, de hogy ezután mi történt, arról fogalmam sincs.

07.08. Vasárnap - Chill
Reggel 7-8 körül keltem, és rendesen meglepődtem hogy azon a kanapén ébredtem. Fogalmam sem volt hogy kerültem oda. Pár perccel utánam ébredt fel Tédé is, majd szép lassan Fire meg Safi. Kicsit józanodtunk, nyakaltuk a vizet, aztán 9küröl szerettünk volna elindulni, csakhogy a lakatkulcsot sehol nem találtuk. Feltúrtuk kb az egész telket, sehol semmi. Remek. Safi le akarta verni a lakatot, de nem ment sehogy. Próbáltuk elfűrészelni, semmi. Aztán végül Fire odaállt, egyet rábaszott a baltával, és tádááá a lakat leesett.. Keves szakadás. Még egy reggeli frissítő tavazást toltunk, meg ugráltunk a vízbe.. erre nagyon szükségem volt hogy magamhoz térjek. Miskolcon még ettünk egy mekit, aztán haza. Itthon csendespihenő, aztán készülés, és irány Timihez. Végül is csak két buszt késtem le.. Végül is fél6re értem le nagy nehezen. Beszélgettünk, aztán este elkezdtünk filmezni, de a vihar miatt kikapcsoltuk a gépet.

süti beállítások módosítása