"nyáriszünet" - első hét

2012.06.18. 23:36 - viktornaplo

06.18. Hétfő - Aint that some shit.
Elég lassan telt a nap első fele. Vasaltam, filmeztem, mosogattam, szenvedtem.. aztán nagy nehezen eljött az este. 7kor tali Tédével, meg Pikuval. Besétáltunk a városig, közben megittunk 1L sört. Centrumnál tali Dáviddal, meg Petrával, aztán a Villanyon Safi. Beugrottunk a kisTeszkóba, az egyik dolgozó megkínálta 2üveg dinnyés vodkával a cipőm... aranyos volt tőle. Elmásztunk a Hárlihoz, elvoltunk, beszélgettünk, aztán Dávid és Piku elmentek, majd teljesen randomba Brizi jött egy kicsit. Nyomtuk a frísztájlt, röhögtünk, csak a megszokott. Fél10fele eljöttünk, Brízi haza, mi meg négyen a Szinvateraszra. Végig elhülyültünk, jó volt, csak sajnos ismét előbújtak bizonyos dolgok, amik a jókedvem messzire repítették. Innentől nem részletezem. 11kor jöttünk haza.

 

 

 

 

06.19. Kedd - I hope this feelin’ lasts for fuckin’ ever...
Délután voltunk a praktikerbe, vettünk 120kg készbetont, meg vakolatot, a fuvaros palival elmentünk még Szirmára az ajtókért, itthon felvettük Anyukát meg vagy 30kg fahulladékot, amit még a templomból szereztem, aztán ezt mind kivittük a telekre. Fél7re értem haza, kajáztam, és indultam Diósgyőrbe. Fél8kor taliztunk Tédével, beszélgettünk meg lelkiztünk egy nagyot. 8kor csatlakozott Fire, beugrottunk a kisboltba egy menüért, majd elindultunk A Padhoz, hogy majd ott megisszuk... de a padot valaki elvitte a dombról. Helyette kicsit odébb ültünk le, a kövekre. Valahogy az este hangulata már a kezdetektől inkább a depresszióra mint a felhőtlen örömre hasonlított. Nem tudnám megmondani miért. Pedig minden adott volt, ami máskor egy őrült estéhez vezethet. Egyébként megtaláltuk A Padot, kb 50 méterrel odébb, a földön. Nem tudom ki vitte oda, és miért, de mi Fire-el visszahúztuk. Nem volt könnyű dolgunk, és sajnos nem is tudtuk visszaállítani a földbe, de majd legközelebb azt is megcsináljuk. Egyenlőre csak lefektettük oda. Miután elfogyott a menü, még toltunk egy sört, Tédé behívott egyre. Leültünk a játszótérre, hintáztam, elástam az üres üveget a kavicsok közé.. mint ha 8 éves lettem volna. 11kor indultam el hazafelé a busszal. De nem szálltam le itthon. Gondoltam megyek még 1 megállót.. vagy 2t.. vagy 3at.. Végül is a búzán szálltam le. Átsétáltam a másik oldalra, aztán már jött is az 1es. De arról sem szálltam le itthon. Már a stadionnal jártunk, mikor eszembe jutott hogy a Kata még nyitva van. Leszálltam a Bulgáron, levettem az utolsó ezresem a kártyámról, és beültem egyedül. Életemben először, és szerintem utoljára fordult ilyen elő. Ültem egyedül a sörpadon, bambultam a TVt, és azon gondolkoztam, hogy mi bassza el a hangulatom már hetek óta. Végig a Question-ből pár sor járt a fejemben. Am fura hogy nem csak én voltam ott tök egyedül. Pár melósnak is ez volt az utolsó állomása, mielőtt hazament. Vodka, sör, és csak ültek egy asztalnál, csendben. Durva pofon. A harmadik sör vége felé elmentem WCre, mire visszaértem a söröm elvitte a pultos. Még vártam a villamosra kb félórát, és 2re értem haza.
06.20. Szerda - Ghetto gym.
Délután Timivel leugrottunk TPCre Safihoz. A bobpályán várt minket, elintézett nekünk egy csúszást. Nagyon rendes volt tőle. Timi még sosem volt az itteni pályán, úgyhogy a lehető legkevesebb fékezéssel csúsztunk végig rajta. Nagyon élveztük, Timi sikított végig. Utána visszasétáltunk a tóhoz, és vizibicajoztunk egyet Timivel, meg etettük a kacsákat. Kikötöttünk, beszélgettünk Safival, lefixáltuk a pénteki Mályi utat is, már alig várom. Fé6kor jöttünk el együtt, elugrottunk Safiékhoz, közben megjött Tédé meg Fire is. Megvártuk míg Safi letusol, vártunk egy villamost Timivel, aztán mentünk Diósgyőrbe sörözni. Leültünk egy padhoz, előttünk pár méterre 10év körüli gyerekek játszottak. Annyit röhögtünk rajtuk, hogy az hihetetlen.. A lényeg az volt, hogy a fiúk meg a lányok botokkal harcoltak egymás ellen, aztán mikor a fiúk elvették a "fegyvereket" a kislányok egyből jöttek az érzelmi zsarolással. Mint most, csak most nem egy fadarab a tét. Kis idő elteltével átmentünk a játszótérre, hülyéskedtünk, frísztájloztunk,  Fire megint tolta a ghetto gymet, aztán Safi is bekapcsolódott. Egyébként hihetetlen hogy minden este sör, freestyle meg "gyúrás" megy. Lassan hagyomány lesz.

 

 

 

 

06.21. Csütörtök - Dgy
6re jött Timi, lecuccolt nálunk, aztán indulás Diósgyőrbe. 8ra értünk le, Tédé meg Fire már ott volt, majd jött Safi is. Kisbolt, sört, pad. Tédével felvettük egy videót, Safival szórakoztunk a csúszkálós szarságon, aztán 9előtt kicsivel beültünk a Lugasba. Néztem végig a meccset, többiek csocsóztak, Timi bevágott egy tequilát is, egy félóráig hulla volt, aztán mint ha semmi baja nem lenne. Irigylem ilyenkor.. A meccs elég egyhangú volt, de a végén kijött, melyik a jobb csapat. Örültem nagyon a portugálok győzelmének. Ezután úgy volt, hogy hazamegyünk, de közben még Safit felhívta valami spanja, hogy a várnál vannak, nézzen be. Aztán annyira nem örültek mikor meglátták hogy öten vagyunk, úgyhogy kb be se mentünk, leültünk a patkára, Safi dumált a sráccal, aztán jöttünk el. Sok értelme nem volt. Még futottunk egy csöppet a villamoshoz, és végül féléjfélkor értünk haza.

 

 

 

 

06.22. Péntek - Mályi Ink
Délbe jött értem meg Timiért Safi, Tédé, és Fire. Beugrottunk még sörért a kisboltba, aztán célba vettük Mályit. Odafelé Mac szólt végig, hatalmas fless volt. Sütött a nap, útban voltunk a tópartra, jó zenét hallgattunk, és a legjobb arcok vettek körbe. Lehet ennél jobb kezdése egy napnak? Leértünk a tóhoz, befoglaltuk a legjobb padot a parton, aztán Safi meg Fire egyből mentek a vízbe, én még megkajáltam, naptejeztem, és csak utána csatlakoztunk Timivel. Miután megszoktam a vizet, frizbiztünk...volna, ha a frizbi nem merül el a tó fenekére. Hiába kerestük, nem találtuk meg. "Vezettem" is egy kicsit Safi kocsiját, mondjuk sörrel a kézbe az nagy volt. Egyébként jól elvoltunk, Firével ugráltunk egy stégről, úsztam is kicsit, jól esett végre. Jól éreztem magam. Csináltunk csomó képet, lettek jók. Fél3fele összecuccoltunk, aztán lépés Dórihoz. Mályi Ink. Tédé meg Safi újraüttete a tetkóját, aztán kinyomtattuk az enyémet is, Dóri átrajzolta, feltette, és kezdődhetett a varrás. Érdekes érzés volt, de fájdalmasnak nem nevezném. Minden esetre elég nehéz volt úgy mozdulatlan maradni, hogy a 3 faszból folyamat dőlt a hülyeség, és nem bírtam megállni röhögés nélkül. Timi csinált kb 50 képet is, nagyon élvezte a fényképezést. A tetkó is kurvajó lett, pont olyan amilyenre számítottam. Szinte tökéletes. Egy tételt már ki is húzhatok a bakancslistámról. Mályi után Safi hazahozott minket, lezuhanyoztam, aztán jött értünk Dani. Lementünk a Siestába, söröztünk, néztük a meccset, elbeszélgettünk, teljesen jó este volt. Meccs után Dani ismét hazahozott minket, nagyon rendes volt tőle. Éjfél körül értünk haza. Fantasztikus nap volt.
Mályi 122+.jpg06.23. Szombat - Gyár
Délután 3ig velem volt Timi, utána lépett Edithez. Miután elment, befejeztem Dani szülinapi ajándékát (2hét késéssel..), aztán nemsokkal később össze is futottunk, és odaadtam neki. Este 7re lementem Tédéhez, beszélgettünk, lőttünk egy sört, aztán kis séta után összeszedtük Firét, majd  elmásztunk Safihoz. Megvártuk míg elkészül, aztán a crew mobillal legurultunk a Vasgyárba. Amíg vártunk a többiekre bekevertük a menüt, majd megjött Domi+Dávid, Pati, megmég valami csaj. Elvileg volt a Factoryba valami electro buli, gyakrolatilag az alatt a 2 óra alat amíg ott vártunk, 14 ember ment be. Mivel nem volt valami bíztató a helyzet, ezért Tédé, Fire, Safi meg én haza is jöttünk. Pontosabban.. leparkoltuk a Seat-ot, aztán irány a Lugasba. Csocsóztunk, négyszer idegbajt kaptam, aztán Safit meg engem kihívott két buksza. 3 meccset játszottunk velük, és 2-1re vesztettünk összegzésbe. Néha csicska gólokat kaptam, néha ők lőttek jókat, szóval nem mondhatom hogy direkt kaptunk ki, de tény hogy ügyesek voltak. Szép.. elvert 2 csaj. Különben full jó este volt, és bár a többiek annyira nem, de én remekül éreztem magam. Othon is, a vasgyárba is, és a lugasba is. Jó nap volt.

 

 

 

 

06.24. Vasárnap - Ahww *.*
Este 8ra jött Tédé. Az a "párbeszéd" a kaputelefonba.. Mint két autista. Feljött a buzika, Codoztunk kicsit, aztán néztük a meccset. Verettük a sört, félidőben pálinka+lecsó kombó, aztán meccs megint. Ami egyébként geciunalmas volt, de azért jól elröhögtünk közben.

süti beállítások módosítása