már megint..

2012.04.14. 23:30 - viktornaplo

8kor tali Tédével Diósgyőrben. Először Mr. Burger, Tédé tolt egy giroszt, én meg beszélgettem kicsit Szandikával. Több mint egy éve nem láttam, jó volt hallani valamit felőle. Utána be akartunk ülni Tédével a Zaccba, de fullon volt, szóval vettünk egy vodkát, kis energiát, aztán a szokásos ping-pong asztal. Hihetetlen ketten mekkora estét csaptunk. Megbeszéltük a gondokat, nosztalgiáztunk egy csomót, annyira adom.. Olyan emlékek jöttek most fel, amiket már rég elfelejtettem.. miket csináltunk mi 15-16 évesen, tejóég. Kevés dolog határozta meg az életem, (és határozza meg még a mai napig is) de a repp meg az ivás kitörölhetetlen az életemből. Ezek olyanok már mint a reggeli merevedés.
Na szóval.. sztorizgatás, ivás, 10/5. Elfogyott a szesz, kicsit fáztunk is, szóval benéztünk a Lugasba. Sör legurult, ott voltak Ottóék is, meg Bedő.. Bedővel beszélgettem egy kicsit, aztán valahogy 11 fele jöttünk el Tédével. Kellett már egy ilyen este.

"Anyám is megmondta: Fiam rossz lányokkal kezdesz
A gyönyörű barnák okozzák végül a veszted.."

  

Egyébként durva hogy Bedőék évfolyamából 3man lettek masszőrök. Regiéktől sem hinném hogy többen jutnának el rendes melóig.. és ez nem feltétlenül az Ő hibájuk lenne. Ugyan olyan ez, mint hogy az osztályból is alig van aki viszi valamire. Informatikával kapcsolatban meg főleg..
 

süti beállítások módosítása