ich habe keine zeit

2012.03.24. 23:00 - viktornaplo

Sűrű napom volt.. Reggel elég korán keltem. Valamiért nem bírok sokáig aludni már egy ideje, meg állandóan felkelek éjszaka.. ez eddig nem volt jellemző. Tévéztem is egy órát hajnal 2kor, két alvás között..
Szóval kelés, takarítás, készülés. Délre mentem Tédéhez, TENGOBOYZ MADAFAKA! Ja meg "A falat ne rugdossátok már légyszíves.." Sexi Máté pedig Sevi Lolával jár. Hihetetlen. Amúgy jó volt megint mozogni kicsit, meg focizgatni. "Fiam te buzi vagy? - Nem, apa.. hercegnő."
2fele értem haza, gyors zuhany, csináltam túrós tésztát, kajáltam, aztán indulás a stadionhoz. Álltam kb 20 percet a megállóban, mire jött egy kikúrt villamos............. Fél4kor Tali Pikuval, vettünk 2-2 sört, aztán leültünk a házak közé. Vittem pálinkát is, bevertünk mindent, közben megjött Dani is. Fél5kor bementünk a stadionba, negyed órával kezdés előtt már tele volt a szektor, és még kint is álltak egy csomóan. A szurkolás jó volt, főleg a gól után, a meccs kevésbé. Nem tudom Tisza meg Fernando mifaszt képzelnek magukról, de egyre jobban kivan a tököm velük, hogy 1-2 jó megmozdulást kivéve lófaszt nem csinálnak a meccseken. Nagy Tamás ma is kurva nagy volt, hihetetlen az a pali. Kár hogy eddig megbújt a padon. Lefújás után az ünneplés elég jóra sikeredett, megint bevisszhangzott a környék. Meccs után Dani hazahozott minket Pikuval, utántöltöttem a flaskám, begyűjtöttem Timit, aztán irány a város.
Útközben a városba találkoztunk Sziszivel, meg valami német gyerekkel. Egyből bemutattam a nagy német tudásom: "Ich habe keine zeit!" Sziszi elmondta a csávónak hogy ennyit tudok németül, a csávó vigyorog: "But it sounds good.." Ennyi bazdmeg.. :D Hárlinál voltak a többiek: Tédé, Vica, Tami+Dávid, Anikó, Lulu, Fortu. Csapattunk képeket, ittunk, átlagos volt. Elmentünk Pikuval a kisteszkóba, mire visszaértünk már csak Timi meg Tédé maradt ott. Fasza.. Ittunk még kicsit, de aztán léptünk haza mer lenullázódott az este. Hazaút megint kimaradt, csak egy pillanatképem van a villanyrendőrről. 10/7.

süti beállítások módosítása