Kecsó

2012.03.10. 17:11 - viktornaplo

Vasárnap reggel ébredés, illetve.. kipattanás az ágyból. Ahogy készültem, pakolásztam, egyre inkáb megjött a hangulatom a naphoz. 11:00 - találkoztunk a Centrum mögött, ekkorra már belül hihetetlenül tomboltam, legszívesebben elkezdtem volna ugrálni meg üvöltözni a Pláza előtt, amíg a zöldre nem váltott a lámpa. Piku is meg Dani is épp akkor érkezett meg, mikor én, aztán mentünk Kopaszért a Siestába. Dani adott egy LMFAO-s afro parókát, onnantól le se vettem a fejemről. Szokásos sör+vodka, utána még Cora (kevesen bámultak a haj miatt..) és 12:10kor indulás Kecskemétre.

13:35 - Farmos. Benéztünk valami kocsmába, Milánék ott vártak ránk. Milán behívott minket egy körre, és a napi trauma is megvolt: JOCÓ NÉNIT NEM SZOLGÁLTÁK KI BASSZAMEG, MERT REGGEL ÓTA TOTÁL. Hát hihetetlen. 14:00 - Kis bozóttűz mellett jöttünk el, így a puszta közepén.. 14:15 - Cegléd. Kopasz a cigánynak: ELFOGYOTT A SEGÉLY TESÓ, VAGY MI A KURVA ANYÁDAT NÉZEL? 15:00 - Kecskemét. Megérkeztünk. A parkolóban összefutottunk Robiékkal, boroztunk egyet, aztán bepofátlankodtunk valami wellness központba pisálni, mert azt hittük hogy egy pláza. Furcsa is volt a sok fürdőköpenyes meg papucsos ember, de hát szarni bele.. 15:30 - Bejöttünk a stadionba. Piku kéri a sört a büfébe, Zlatyi korsóba csapolnak. Állok ott elcsodálkozott fejjel, mondom: csak a korsó zlaty, vagy azt is csapolsz bele? Csávó rámnéz, nem szól semmit, csak röhög. Na fasza..

Felmentünk a lelátóra, kirakta Dani a drapit, aztán megálltunk egy egész jó helyen. Mint később kiderült, épp az ultrák közé. Ennek megfelelően az egész első félidőt végig szurkoltuk, habár elég gyengécske volt a játék. 1-0. A WC-k állapota félidőben: mozgáskorlátozott: tele férfiakkal. Női: tele férfiakkal. Férfi: ÜRES! Azanemsemmi.. :D

Meccs végeredménye: 1-0. Nem tudom mi a fasz történt a pályán, mer mi a lelátón teli torokból buzdítottuk a csapatot, szóval a szurkoláson nem múlhatott. (visszanéztem később a meccset TV-n, végig csak minket lehetett hallani.) A játékosok közül volt aki küzdött ahogy illik, de mint ha a 16-oson belül elfogyott volna az akarat. Hihetetlenül ki voltam ábrándulva, mert ez már a sokadik túra volt, ami csak felesleges pénzkidobás. Amíg nincs normális befejező játék, addig nincs értelme otthonról elutazni és több ezret elkölteni egy szar meccsért. Hiába volt jó az odaút, a hangulat, meg az egész nap, ez most már nem kárpótolt. Egyenlőre elég volt a túrákból.

18:30 - Épp az autópályán repesztünk hazafelé. Nem mentünk be végül is a Wantedba, mert sietni kellett. Kár.. 19:15 - Megálltunk a hatvani pihenőnél hugyozni, a kocsi meg majdnem cserben hagyott minket. Hosszú ideig nem akart beindulni, Dani kicsit megbabrálta, aztán valahogy jó lett. 20:30 - Miskolc. Még Pikuval fagyoskodtunk egy kicsit a Búzán, amíg jöttek a buszaink, aztán végre hazaértem. Nem tudom, hogy ez most megérte-e. Végül is jobb helyre is elkölthettem volna azt az összeget.

süti beállítások módosítása