téli - csütörtök [12.30.]

2010.12.31. 11:16 - viktornaplo

Punnyadás.. nembírom nélküled.

Este mentünk városba Tédével, Dáviddal, meg Viktorral. Amugy az a vicces, hogy a Viktor napot is ugyan így ünnepeltük, meg most a Dávid napot is. Szóval beültünk Vikingbe, meglepő hogy volt helyünk. Zsuzsi meg Vica is csatlakozott kicsit később, aztán mikor 10kor bezárt a Viking (??) átcsusszantunk még kicsit a Gpontba is. Valahogy fél12 fele értem haza. Lájtos volt.

téli - hétfő, kedd, szerda [12.27.-29.]

2010.12.30. 13:18 - viktornaplo

Hétfő:
11re jött Timi. Feljöttünk hozzánk, megajándékoztuk egymást utólag.. Egy kis füzetbe megkaptam az összes eddigi versét amiket nekem írt, cuki rajzocskákkal. Nameg az a borító..  Délután elmentünk nővéréhez, Dórihoz. Ahogy megérkeztünk, Ottó már egyből házival kínált, szóval belopta magát a szívembe. Nagyon jól éreztem magam, Dórival is tök jól elbeszélgettünk. A két fiú, Ottóka meg Erik nagyon magamra emlékeztetnek, ugyan olyan rosszcsont mind a kettő mint énvoltam 10-12 évesen. Sosem éreztem még magam ilyen jól "idegen" családdal. Mint ha a saját rokonaimmal lettem volna. Olyan 5fele jöttünk el, mentünk a plázába. Zsuskával meg Jocóval akartunk megnézni az Üvegtigris 3at, de hiába volt foglalásunk, eladták a jegyeinket, így végső elkeseredettségünkben felmentünk Zsuskáékhoz filmezni. 9fele lett vége, utána jöttünk hozzánk. Megvacsoráztunk együtt, utána elkezdtünk Scrabble-özni. Érdekes játék, de amúgy tetszett. Kicsit olyan mint egy keresztrejtvény. Másodikak lettünk Timivel, első nekifutásra nem is rossz. Valahogy éjfél felé fejeztük be,  aztán Zsuskáék hazamentek, mi meg lefeküdtünk. Elaludnunk olyan fél5fele sikerült.

Kedd:
Reggel Timi csókkal ébresztett, aztán még vagy délig fetrengtünk. Ez egy álom.. Reggeli után kimentünk az Auchanba, végig néztük a könyveket, aztán megvettük amiért mentünk, majd irány haza. Borzasztóan hideg volt, rommá fagytunk mind a ketten mire végre hazaértünk. Itthon még gyorsan kaja, aztán mentünk is tovább. A szinvapark előtt találkoztunk Zsuskáékkal, aztán mentünk Vámosra. Odafele hóvihar volt, meg azút is csúszott.. sőt a sávokat se nagyon lehetett látni. Végül is nagy nehezen megérkeztünk, bemutattam Timit, hát Mamáék eléggé meglepettek voltak. Gondolom Zsuska nem szólt hogy négyen megyünk. Mindegy végül is, jól elbeszélgettünk, egy szavam sem lehet. Hazafelé is úgy jöttünk mint a csiga, el is késtünk az esti taliról. Még gyorsan összeszedtük magunkat, aztán mentünk a városba. Odafelé nagyon izgatott voltam, hogy milyen lesz az este. Zsuzsi meg Tédé már a Skyba vártak minket, nemsokkal később betoppant Dani meg Dorrri is tök véletlenül, nagyon örültem nekik. Csatlakoztak hozzánk, beszélgettünk, elvoltunk, jól sikerült este volt. Valahogy 10fele jöttünk el. Itthon még kicsit ücsörögtünk a gép előtt, beszéltünk Robival is.. na az volt még egy jó beszélgetés. Végül 1fele aludtunk el, én kb úgy zuhantam álomba, mint akit fejbevágtak.

Szerda:
Reggel kiderült, hogy nem vagyunk niggerek. Egy percre sem bántam meg. Megnéztük életünk filmjét is.. Túl jó nő a csajom. Majdnem az egészet végig röhögtük, nagyon nagy volt. Egyébként fetrengős napot tartottunk, ki se másztunk ágyamból. Hihetetlenül elrohant az idő, egyszer csak este lett. A 19:45össel kellett Timinek hazamennie. Elkísértem a buszhoz, elbúcsúztunk, aztán 8kor taliztam Denyóval+Fruzsival, Zolival, Tomival meg Tédével. Vagy egy órát bolyongtunk a városba, hogy találjunk szabad helyet valami kocsmában, de mindenhol teltház volt. Végül is bevásároltunk a Spárba, aztán Denyó nagyijánál kötöttünk ki. Egyébként annak a lakásnak tuti valami mágikus ereje van. Eddig ahányszor voltunk fent, mindíg baszott jó hangulat volt, és ez most sem volt másképpen. Leírhatatlan mennyit szakadtunk megint. Tomi elmondta, hogy kell pulykáztatni.. hát vagy 20percig ezen röhögtem.. "megpulykáztatlak!" TVztünk, meg közben iszogattunk is. Közben elkezdtük nézni a kék lagúnát.. hát hihetetlen mennyit röhögtünk rajta. Elhangzott egy komoly kritika is: "Ebben a filmben csak basznak, meg úszak." - és tényleg. Kiderült, hogy a nő "tejhedzik" és hogy "két csepp mindíg a gatyában végzi". Megérkezett közben Ádi meg Dani is, aztán jött az est fénypontja: éjfél környékén rátaláltunk az EzoTVre. Na hát innentől kb elszabadult az őrület. Kár hogy az estének pont ez a része homályos.. "Leveszem halkabbra, mert nem látjuk" Tédé felhívta a telefonos jósdát, de az istennek se kapcsolták nekünk Zeuszt. Végül is Zoltánnal beszélgettünk.. vagyis Tédé beszélt, Tomi a háttérbe játszott valami kockás gémmel jó hangosan, mi meg pusztultunk a röhögéstől.

"Jónapot istván itt vagy egy barátom aki Tomi és 1986ba született, jövő és szerelem"

"-és még azt szeretném kérdezni mennyi lesz a telefonszámla?
-telefonszámla... hát az nagy szerintem
-oké és ki nyeri a valóvilágot?
-hát én azt nem tudom...
-nem? mindíííg minden körülmények között? na jóvan lerakom..."

Kiiiiiibaszott nagy volt. Hát rég röhögtem már ennyit az biztos. Az este vége már kiesett, meg mint ha a hazaút is rövidebb lett volna mint általában, de egyben hazaértem szerencsére. 10/10, és a hangulat is. Hihetetlenül jó volt.

süti beállítások módosítása