foci

2010.10.23. 20:31 - viktornaplo

Címkék: foci meccs diósgyőr dvtk

6:45től már csak forgolódtam. Érthetetlen. 10előtt kicsivel felugrottam fbra, Kondi írt is, hogy mennyek focizni, Rákón valami bajnokság lesz, kell az ember a csapatba. Összeszedtem magam gyorsan, indultam is.
Összesen 7 csapat volt, 2 csoportra osztottuk, így a mi csoportunkba csak 3man voltunk. Első meccsen a barszásokkal játszottunk, X. Másodikon a csurkásékkal, 5-1. Sajnos én is tehetek róla, de nem csak rajtam múlott. Közben a másik csoport is lejátszotta az első kört, aztán mi a visszavágókat. Barszásokat vertük, aztán megdumáltuk csurkásékkal, hogy hozzuk le Xre a meccset. Mivel az első kettő lép tovább a csoportból, igy mi is tuti tovább jutunk, meg ők is. Alig volt feltűnő amúgy, úgy játszottunk mint a debilek..
Elődöntöt a diósgyőrösök ellen csapattuk.. Odavágó X. Visszavágón vezettünk egész meccsen, végén: jaj még van egyperc.. jaj még van félperc.. jaj még van 10mp.. közbe lazán letelt még 5perc, nemtudom amugy hogy mérték az időt. Utolsó pillanatban kiegyenlítettek a diósgyőrösök, de a 7eseket vittük simán.
Döntő meccs előtt kiderült hogy lenyúlták a lóvé felét, ami a győztes csapatnak ment volna.. fasza szervezés. Végül is a döntőt vesztettük 2-1re. Amugy kibaszottul szervezetlen volt, meg ez is hogy elmennek a pénzzel.. szégyen. Ennek ellenére megérte ez az 5óra foci.

Utána futás haza, gyorsan kaja, rohanás meccsre. Dani már várt a stadionnál, megvette a jegyeket is. Úgy volt, hogy Robival a bejáratnál talizunk, de nem láttam sehol. Hívom: "hol vagy? - itt álluk a bejáratnál, te hol vagy? - hát én is itt állok faszom.. - BAZDMEG ITT ÁLLSZ MELLETTEM!" Végülis csak 1méterre voltunk egymástól.. Amúgy az a meccs.. A kibaszott partjelző, meg az a fasszopó bíró.. ááááhh.. HÁROM HÜLYE! HÁROM HÜLYE! Amugy a csapat se úgy játszott, ahogy kéne.. nem tetszett ez a meccs, hiába nyertünk. Kevés lenne ez az NB1be..

süti beállítások módosítása