SA

2010.10.17. 19:58 - viktornaplo

háromdeciköménymag

2010.10.16. 00:27 - viktornaplo

jameg.. TOLLAK HAJNALIG!!


8után tali Tédével Tökölin, aztán Zsuzsival a Villanyon. Beültünk Cortezbe, beszélgettünk sokat, közben megjött a kedvem is. Pont akkorra lett jó hangulatom lett mire elköszöntünk Zsuzsitól.. Szép. Utána Tédével tovább Denyóékhoz a Plázában. Megismertem Tomi új nőjét is, aranyos lány.
Kis tanakodás, hogy milegyen, aztán végül a Sörkertbe kötöttünk ki. Leültünk, és szinte rögtön kiderült, hogy Fruzsi egy ovodába vette a világítós gyújtóját. Kicsivel később bejöttek a rendőrök, és elküldtek minket, hogy záróra, de rajtunk kívül tulajdon képpen senki nem jött ki. Tuti csak a lassú kék halál miatt kellett eljönnünk. Utána átsétálltunk még GPontba, néztünk férfi iszapbirkózást, röhögcséltünk, megdobáltak minket dartsal, találtunk új segglyuktágítót, szóval ott sem unatkoztunk. Végül visszasétáltunk a kocsikhoz, aztán haza.
Hatalmas este volt, nagyon jóléreztem magam végig. Rádaásul, úgy röhögtem és énekeltem végig az estét, hogy egy csepp alkoholt sem ittam egész nap. Teljesítmény!

 

 

szekszi a szádban a keksz..taksziba mehet-e a szeksz?

papí

2010.10.13. 15:12 - viktornaplo

Szerda:
Zsuskáéknál az irodában megint felgyülemlett egy nagy adag papír. Szóltam Denyónak,  aztán elmentünk érte. Telepakoltuk a kocsit, kimentünk a MÉH telepre: ZÁRVA. Kurvajó. Visszamentünk az irodába, és visszapakoltunk mindent. Folytköv.

Péntek:
Délelőtt 2 óra alatt 860kg papírt vittunk ki a MÉH telepre 2 fordulóval. Soha nem kerestem még ilyen könnyen és gyorsan ennyi pénzt. "Szerintem elszámoltak valamit, menjünk gyorsan.." Aztán kiderült hogy mégis csak jól számolták, valóban ennyit ért. Óriási boldogság.

süti beállítások módosítása