esküvő

2010.09.26. 12:19 - viktornaplo

Egész héten szenvedtem. Semmi kedvem nem volt elmenni, de utólag azt kell mondanom, örülök hogy nem maradtam itthon. ÉS A DIÓSGYŐR IS NYERT!

Reggel 6kor keltem, elkészültünk Anyukával, aztán jött értünk Jocó. Felmentünk Pestre, először lecuccoltunk a vendéglőbe, aztán mentünk az ikeába, ott találkoztunk Zsuskával. Végig jártuk az egészet, szerintem rekord idő alatt.. Utána leültünk kajálni még, ettem valami rákot.. órákig halszagú volt a kezem, akár mit csináltam vele.
Délbe visszaindultunk a vendéglőbe, addigra már mindenki ott volt. Gyorsan átöltöztünk, végig csókoltunk minden rokont, aztán indultunk a  házasságkötőbe. Az esküvői menet volt a legjobb az egész napban amúgy. A hangulat is inkább egy nagy családi összejövetelre emlékezetett, mint esküvőre. Az egész procedúra is olyan elsietett volt, futószalagon adták őket össze. Csinált a fotós még pár képet, aztán visszamentünk a vendéglőbe. Megvolt a kajcsi, hát a húleves az.. meg se érdemelné, hogy szóbahozzam. A rántott dolgok viszont ízlettek. Volt valami rötyögés is később, abból kimaradtam, nem volt kedvem hozzá. Lucky Luke Lacival viszont nagyon jót beszéglettem, emberemre találtam. Kb a fél asztal társaság el volt ájulva ettől, ami eléggé zavart. A sör 3tól 9ig ki nem esett a kezemből, de akkor is csak azért, mert hazaindultunk. 11körül érkeztünk meg végül.

 

DVTK - NYSFC 2-1 (2-0) figyeltem az esküvő alatt is a meccs állását, hamár nem lehettem ott élőben..

süti beállítások módosítása