nemérdekelmááás..

2010.09.19. 17:17 - viktornaplo

Délelőtt visszavittem az elmúlt 4 házibuliról visszamaradt üvegeket.. Nem gondoltam volna, hogy ennyi lóvét kapok majd érte..

Negyed6ra jött elém Dani, mentünk a meccsre. A Debrecen-tartalékkal játszottunk. Már a 2. percben gólt rúgtunk, ezt követte mégegy a 4.-ben, és egy harmadik a 12. percben. Szóval.. negyed óra sem telt el a meccsből, de már nem volt hagnom. A meccs vége 6-1 lett a javunkra, hatalmas ünneplést kapott a csapat. Mindenki torkaszakadtából üvöltötte a megszokott buzdító dalokat, ugrálás, tapsolás, éljenzés.. Kicsit úgy éreztem magam, mint az első meccsemen. Egy biztos.. ennél értelmesebben nem tudtam volna elkölteni ezt a pénzt.

Meccs után Danival irány C-4be, Tédé, meg Zsuzsi az osztálytársaival már ott volt, szülinapot ünnepeltek. Kicsit később megérkezett Vica is. Egyébként egész jó volt a hangulat. Sikerült megégetnem magam a vizipipával is, de szerencsére a jegelés jót tett. Szép lassan elfogyott a társaság, a végén már csak Zsuzsi, Vica, Anna, Misi, Olivér, meg én maradtunk. Fél12fele mi is eljöttünk, először a két srác, majd Zsuzsi és Anna is hazamentek. Még vártam egy buszt Vicával, és végül énis elindultam.

süti beállítások módosítása