cinefest 2010

2010.09.11. 09:40 - viktornaplo

Péntek:
Fél9kor tali Tédével, város, Spár, Soproni, Szinvaterasz, Cinefest. Tehroun. Tetszett is meg nem is. Minden esetre megérte elmenni. HomoBuziOrál.

Csütörtök:
Mire odaértem a Művészetek házához, olyan sorállt már, hogy az is kérdésesvolt, hogy ülőhelyem lesz, annyian voltak. Pont szerencsém volt, az utolsó helyek egyikére ültem le. Maga a film, a Pál Adrienn jó volt, bár nincs rálátásom - szerencsére - az ilyen dolgokra.

Szerda:
Nagyon bánom, hogy nem mentem el a hétfői és a keddi vetítésekre, de abszolút kárpótolt a ma esti film. Vespa. Remek volt, és a végén a beszélgettem kicsit a rendezővel is. Jó volt egyedül elmenni. Jó egyedül lenni. Egyedül, de nem magányosan. Alig várom a holnapot.

Szombat:
A fél5kor kezdődő animációs blokkal nyitottunk. Három film tetszett nagyon, a Belleville, az Uncle, és a Chicken Wings. Este 9kor volt tali a búzán, a templomnál, de előtte még beugrottam a spárba vásárolni. Denyó meg Tédé már ottvoltak mire énis oda értem, még megvártuk Danikát, aztán kis kitérő után felmentünk Tomiért az avasra. Valahol a dombvégében ültünk le, pingpong asztaloknál melegítettünk. Lehető legjobb kezdés volt. Van egy kis képszakadás, meg asszem el is zuhantam, ja és a bérletem is elhagytam, de ezt leszámítva eszméletlenül jó volt. Éjfél előtt mentünk be szerintem, ott voltak Konenék is, és a buli közepén betoppant Norcsi is. Az az ölelés pedig.. mindennél eddiginél többet ért. Eszméletlen jó este volt, nagyon megérte elmenni.

Péntek:
Este 7kor taliztunk Tédével a tökölin, aztán irány a Spár. Mézes Ágyas Vilmos Alma. Még az este elején elhatároztam, hogy addig nem megyünk haza, amíg nem kapunk valahol egy sárga szörnyet, ha már végre rászántam magam hogy vegyek. Végül a zsidóba találtunk aranyáron.. nembaj, megérte. Feljöttünk hozzánk, aztán.. neki akartunk kezdeni a kapott vodkának, de.. olyan szaga volt, mint Denyó ablakmosójának, úgyhogy inkább nem ittunk bele. Jobb is szerintem.. Elkezdtünk filmezni, elsőként az Ollókezű Edward aka. "Ollókezű Markenting". Kevés szakadás.. Közben elkezdtünk inni is, meg film után tartottunk egy kis "ivás közben vezetés"-t. Karambol a láthatatlan oszloppal.. Utána belekezdtünk a Boyz n the Hoodba is, de már nem tudtuk befejezni. Előmelegítő este volt.

süti beállítások módosítása