tizenharmadik hét [nyáriszünet]

2010.08.24. 16:13 - viktornaplo

Vasárnap: [08.29.]
Hazajöttem Norcsitól, ettem, előszedtem a bicajom, aztán 1kor tali Csécsivel. Először kitekertünk Vityakához Perecesre, az apja beállította a hátsó fékem. Szerintem azóta nem volt ilyen jó, mióta megvettem a bicajt. Perecesről a strekken be a Vasgyárba, közben telibe kapott minket az eső is. Utána felmentünk Komlóstetőre, onnan pedig át Tapolcára. Ahogy gurultunk le a dombról, párszor majdnem elborultam a kavicsos úton.. Tapolcán köröztünk egy kicsit, aztán felmentünk az erdőbe sörözni. Utána eltekertünk az egyetemi Lidlbe, bevásároltunk kaját rendesen, aztán a koli előtt ettünk egy jót. Utána visszajöttünk a városon keresztül ide az IFIhez, aztán Vityakát elkísértük a perecesi elágazásig, és úgy jöttünk haza. Mivel évek óta nem bicajoztam már komolyabban, így a combom teljesen kifáradt, leszállni alig bírtam a bicajról. A seggem a bicaj ülése rommá törte, de nagyon megérte, jól éreztem magam.  Kb 25 km-t tekertünk változatos terepen.
Este 6körül értem haza, gyors fürdés, aztán indulás tovább, ismét Vityakával meg Petivel. Úgy volt, hogy kimegyünk a Corához, mert lesz valami koncert, meg közben találkoztunk Peti két barát nőjével is. Leszálltunk a buszról, bementünk Corába venni valami piát, aztán mivel sokára jöt volna a következő busz, így nem maradtunk, hanem visszajöttünk ide a dühöngőhöz. Egyszóval: kimentünk vásárolni a Corába, hogy itt ihassunk a környékünkön. Értelem? Közben az egyik csaj lelépett, a másik meg lehozta a kutyáját, sültcsirkét.. aki amúgy Zsülike, és kétlábon sétált a csipszem után. Csécsi hihetetlenül bebaszott.. Nagyon elvoltunk, röhögtünk egy csomót. "Addig kipróbálunk mindent.."

Szombat: [08.28.]
Délután kicsit takarítottam, aztán készülés, majd indulás Norcsihoz. Először spár, utána tali Zsuzsival+Dévtesóval, Bubszival és Simivel. Megérkeztünk Norcsihoz, de indultunk is vissza kisboltba. Vettünk egy kis vodkát, majd vissza Norcsiékhoz. Útközben láttunk egy csomó "bogarat" is. Megérkeztünk, pizzáztunk egyet, aztán próbálkoztunk a pipával is, de nem gyulladt be a szén rendesen, szóval hanyagolós volt. Csapattunk egy kis fényt is Norcsival, bögréből ittam a vodkanarit, és már csak egy kicsi hiányzott.. FamilyGuy maraton.. 1re már bepunnyadt mindenki, így léptünk szunnyadni. Éjszaka borzalmas rémálmom volt, szerencse hogy Norcsi telefonja felkeltett épp a közepén. Reggel még kis ébredezés, meg TV, végül olyan délre értem haza. Jó este volt amúgy, jól éreztem magam, csak kár hogy hamar vége lett..

Péntek: [08.27.]
Délben feljött Tédé, kiválogattuk a képeket az idei nyári videóhoz. Jobb lenne, ha minden buliról meglennének a képek, de igy is adni fogja. Délután lementem egy kicsit focizni, de mire beindult a játék rendesen, már jönnöm kellett haza, hogy még időben elkészülhessek. 7után kicsivel tali Tédével, spár, utána ...... haza. Életem egyik legjobb döntése volt. Fél10kor visszaindultam városba, aztán tali Norcsival. Hiányzott. Élménybeszámoló, meki, és ki tapolcára. Útközben már azt hittük eltévedtünk, aztán kiderült, hogy csak a ház volt messze. Voltak egy páran, meg a hangulat is megvolt már, szóval pont a közepébe cseppentünk. Mindent egybevéve zsír volt nagyon. Simivel is beszélgettem egy jót, és találkoztam értelmes új arcokkal is. Valahogy negyed2kor indultunk haza Tédével meg Norcsival, gyalog. Tédével a Hősökig sétáltunk, 8 km 1,5 óra alatt. Durva. Ami pedig útközben történt.. nem folynék bele.

Csütörtök: [08.26.]
Szinte egész nap egy flashjátékot kerestem, amivel tavaly szeptemberben csapattuk suliba. Végig néztem majdnem minden olyan oldalt ahol fentlehet, de nem találtam meg. Viszont helyette megtaláltam a hét játékát: Apple shooter. 14. kör! Este jött elém Denyó meg Tédé, be a búzára, templom parkolóban tali Zolival, Tomival, Ágival meg Danikával, aztán Fruzsival és Dorrrival. Mentünk PÉhez, kicsit később Dani is betoppant. Nagyon jó este volt, jól éreztem magam végig. Csapattam egy DenKok-ot is, hamár ott voltunk, meg egy kör csocsóban is benne voltam, ami ahhoz képest, hogy azt hittem nullára kapunk ki, egész jó volt. Kár hogy ilyen hamar eljöttünk.

Szerda: [08.25.]
Annyira jó volt egész nap nem csinálni semmit. Jóformán ki sem keltem az ágyamból. Egész nap filmeztem. Azt is kinéztem már, miket kellene majd a CineFesten megnézni. Alig várom..

Kedd: [08.24.]
Délelőtt voltunk Tédével vásárolgatni, találtam is egy jó farmert, meg láttam egy nagyon durva kék pulcsit. Este taliztam Zsuzsival, a barátnőivel, Tédével meg Matyival, aztán kimentünk Junohoz. Matyival átfűztük a cipőm, nagyon gizda lett. Végig röhögtük az egész estét, nem gondoltam volna hogy ilyen jó lesz. Hazaúton találkoztunk gólyatáborosokkal is.. kicsit lehangolt.

Hétfő: [08.23.]
Egész nap az ágyat nyomtam, megint rosszabbul lettem. Este tali Zsuzsival, Flórával meg Tédével centrumnál, aztán egy kis szinvaterasz után Flóra barátja kivitt minket Tapolcára Dévtesóékhoz. Barlangfürdő előtt a téren ücsörögtünk. Valahogy a szél mindíg az arcomba fújta a füstöt, nagyon élveztem.. Mire hazaértem, még Zsuskáék itt voltak, épp befejezték a palacsinta sütést. Beszélgettünk, nevetgéltünk, nagyon jó volt. Végül 11után mentek haza.

süti beállítások módosítása