tizenegyedik hét [nyáriszünet]

2010.08.10. 15:42 - viktornaplo

Vasárnap: [08.15.]
Délelőtt 10re mentem Csillához, gyors hajvágás, aztán rohanás haza. Felcuccoltam, aztán indultam tóra. Búzán fel a buszra, Nyéken le a buszról. Dani meg Fruzsi kijöttek elém kocsival, aztán együtt vissza Hejőkeresztúrba a többiekhez. Dorrri, Kati, Danika, Denyó meg Tomi már kint voltak. Az idő is nagyon jó volt, a víz is, a társaságról nem is beszélve. Csináltunk videókat is, majd azokra kíváncsi leszek: ZUPitatás, ugrálás.. "Dani a katapult"  Fruzsi lefosott mindenkit, vizilabdáztunk egy piros műanyagbödönnel.. Csapattunk zenét is végig, sztem kb a fél tópart hallotta. Megalapítottuk a zenekarunkat is: Danika: ének és hasszőrön gitározás, Denyó: dobok, Tomi: cintányér, Dani: háttértácos, Én: röhögőember. Fél5fele indultunk haza, az esőt pont elkerültük. Miután Danikát meg Katit hazavittük, Mályinál bekerültünk egy óriási dugóba, azt Dani kitalálta, hogy kerüljük ki a falun keresztül. Olyan jól sikerült, hogy valahol a Mályi tó mellett a semmi közepén kötöttünk ki. Kis bolyongás után kikeveredtünk Kistokajban, onnan már könnyen hazataláltunk.
"Mindenki azt akarja, mindenki keresi KUTASSA.. - Alig nézhetnek minket parasztnak.. - MOST MÉÉÉ?!?
Este 8kor taliztam Atival, Karcsival, Szabival meg Tédével, elmentünk még borért, aztán népkert. Hihetetlenül jó hangulat volt, nagyon jól éreztük magunkat. Röhögtünk egy csomót, minden hülyeségen.. a buzis poénoktól a régi osztályos történeteken át minden játszott.. hatalmas este volt. Alig várom a folytatást.

Szombat: [08.14.]
Délután olyan jó paradicsom salátát csináltunk Anyukával, hogy egyszerűen nem bírtam betelni vele. Nagyon jól sikerült. Este találkoztam Dorrrival Fruzsival meg Tédével a Plázánál, aztán Fruzsi haza, mi Paprikába. Azt hiszem átéltem a nyár legborzalmasabb estéjét, bár nem a társaság miatt. Egy sör után le is léptem. Hazafelé még beugrottam a Spárba két Soproniért. Hát persze, hogy az összes apróm szétszórtam a pénztárnál.. Úgy jött utánam a biztonsági is. Szerintem nálam egy nappal elcsúszott péntek13........

Péntek: [08.13.]
Déltájt voltam Zsuskához az irodába, vittem neki ebédet. Útközben Zsuzsival is összefutottam, beszélgettünk kicsit, meg elkísértem buszhoz, aztán jötem haza. Este Norcsival, Renivel, Eszterrel, Bubszival, Simivel meg Tédével voltunk városba. Először Spár, majd "EUtér". Norcsi bolérós-bor kombója iszonyatosan jó lett. Nem gondoltam volna, hogy így fel lehet dobni egy szar bort 70Ftból. Renivel meg Eszterrel nagyon röhögtünk valamin, de már nem emlékszem mi volt az. Tédével  is volt egy hugyozással egybekötött komolyabb beszélgetés, hát.. úgylegyen. 11előtt elkísértem Renit meg Esztert buszhoz, aztán hívott Tédé, hogy várjam meg, mert megint jöttek a zsaruk, és hazament már mindenki. Felsétáltunk még buszhoz, aztán haza. 10/6.

Csütörtök: [08.12.]
Délelőtt beíratkoztunk. Fura lesz oda járni, de a Gábor Áronnál csak jobb lehet. Remélem.. :D Este még Tédével felsétálltunk kilátóba egy-egy sörrel.

Szerda: [08.11]
Délelőtt elintéztem még pár dolgot a beíratkozáshoz, aztán Döglött Aktákat néztem majdnem egész nap. Már a harmadik évad felénél járok, úgyhogy kb pont nyár végéig ki fog még tartani. Sajnos a Hősök sem fog folytatódni már. Mivel nem volt olyan nagy nézettség az USAban, így több részt nem csinálnak. Hatalmas csalódás.. :( Este még Tédével volt egy kis geng, aztán haza, kaja, film, szundi.

Kedd: [08.10.]
Direkt kikapcsoltam a telómat, hogy reggel ne zaklasson senki, és tudjak végre aludni.. ahhoz képest csak 2× csörgött a vezetékes. Örültem nagyon. Délután 5re mentem Zsuskához az irodába, aztán fel hozzájuk. Írtunk nekem egy tök jó  önéletrajzot, aztán úgy volt hogy elmegyünk úszni, de olyan lusták voltunk mind a ketten, hogy inkább maradtunk kockázni: Falánk Jani, Csikhágó. Nagy játékok ezek amúgy.. Családi majomláb.. :D Miután Jocó is megérkezett, elszabadult az őrület. Nemtudom mikor szakadtam ennyit utoljára. "Vakika ügyes gyerek!" .. "Ettetek már kanállal parizeres kenyeret?" .. "Szia gábor istván péter vagyok.." Hihetetlenül lökötek ezek ketten.. :D

Hétfő: [08.09.]
Délután voltam városba, elintéztem pár dolgot, aztán még beugrottam Zsuskához is. Miután hazajöttem, még összepakoltam, mosogattam, aztán indultam a Centrumhoz. Útközben megállított egy csöves nő, hogy nincs mit enniük, az utcán lakik a gyerekeivel, és hogy neki nem pénz kell, hanem kaja. Vettem nekik zsömit, felvágottat, meg egy smarties-t. Nekem 400Ft, nekik egy vacsora. Úgyis csak elittam volna..
Szóval fél8kor taliztam Dévtesóval meg Zsuzsival a Centrumnál. Beugrottunk még gyorsan a Spárba, Tökölin tali Tédével, aztán jöttünk hozzánk. Zsuzsival kávé a teraszon.. (Y) Kicsit később Vica, Flóra és Dóri is megérkeztek, csapattunk egy welcometekilát, aztán filmezés: Megleslek.com. Film közben kimentem pezsgőt bontani.. Olyan jól sikerült, hogy félórán keresztül takarítottam utána. Kirobbant a dugó az üvegből, az meg leborult a pultról, és fröcskölt minden fele. Kb a fél konyha pezsgőben úszott.. 11fele lekísértem Vicát, Flórát és Dórit a buszhoz, aztán a többiekkel még megnéztük a Boratot. Zsuzsiék fél2kor, Tédé 2kor lépett.

viktorkának

2010.08.09. 10:37 - viktornaplo

jfdhjdhdbhjbsd

hfbhjb

jhgdalksdff

 

<3

süti beállítások módosítása