kilencedik hét [nyáriszünet]

2010.07.27. 11:20 - viktornaplo

Vasárnap: [08.01.]
Délelőtt kimentünk Anyussal, Zsuskával meg Jocóval a Majális parkba szalonnát sütni. Nagyon jó helyet találtunk, nem volt senki még a közelünkben sem. Csapattunk egy kis kinevetavégén-t, Jocóval voltam Anyus és Zsuska ellen. Vesztettünk.. :D Különben.. se a szalonna, se a virsli nem jött be, és még egy jó szelet kenyeret sem tudtam csepegtetni, szóval ezzel a részével kevésbé voltam meglégedve. Ezt leszámítva amúgy nagyon jó volt ez a kis családi kiruccanás. Este voltunk várszínházba, Boldog születésnapot volt a darab címe. Nagyon vicces volt, sokat lehett nevetni rajta, bár a vége elég összecsapott volt. Nagyon nem voltam elégedett vele.

Szombat: [07.31.]
Délután felmentem Zsuskáékhoz, filmeztünk, társasoztunk, nagyon jól elvoltunk. Találtunk egy új kokckajátékot is, azzal is csapattuk, de úgy elrepült az idő, hogy már rohannom kellett haza, hogy visszaérjek a városba időbe. Hazaértem, 20perces turbókészülés, aztán tali Tédével Tökölin, majd Norcsival Spár előtt. Csak a BudgetVBK.. Vásárlás után lesétálltunk eurÉpa térre. Összefutottam Vikviel is, beszélgettünk kicsit, és megírtam neki végre a tablóképem, amit még több mint egy éve adtam neki.. Egyébként hatalmas este volt, a hangulatom is jó volt végig.  Reni az.. kész. Tuti nemnormális az a nő. :DD Találkoztam életem eddigi legrendesebb zsarujaival is, hát kb 10percig le voltam döbbenve, hogy mennyire normálisak voltak velünk. Különben jó lesz nekem ez a gyógymasszőr dolog.. Norcsi rá a tanúm.. :) NAPSZÁMA-TÜPTÜRÜP

Péntek: [07.30.]
Délután feljöttek Zoliék, Betti öccsének csináltunk egy videót szülinapjára. Jól elhúzódott, végül fél10fele csatlakoztam Dorrrihoz, Fruzsihoz, Denyóhoz, meg Tédéhez a Vikingbe. Párperc után átugrottunk PÉhez, aztán később Dani is csatlakozott egy kis időre. Valahogy féléjfélre értem haza, épp a gép előtt bambultam, mikor hívott Dakó, hogy micsinálok, mennyek le, Csécsivel az újságosnál várnak. Vittem egy üveg bort is, aztán leültünk a bolt mögé. Röhögtünk meg beszélgettünk végig, akkora volt.. Nagyon jól éreztem magam. Amúgy a bor is ízlett, mire fél3kor hazajöttem, beéreztem. Gyakrabban kéne ilyeneket csinálnunk. :D

Csütörtök: [07.29.]
Ma is lenéztem a zöldségesbe Gabenhez egy kicsit, jól elbeszélgettünk. Délután voltam Anyussal piacon, hát szépen bevásároltunk, mit ne mondjak.. Este 8körül Ágival, Dorrrival, Fruzsival, Katival, Danival, Danikával, Denyóval, Tédével, meg Tomival mentünk bobozni tapolcára. Két kört mentünk, hatalmas volt. A második csúszás utáni képet el is kértem.. nagy lett. :D Igazából jó volt, hogy Dorrri lehozta a kutyáját is, legalább Denyó feldugta töltőre.. :DD Meg amúgy kb egész este ezzel poénkodtunk. Nagy volt. Bobozás után még Fruzsival, Denyóval, Tédével meg Tomival felmentünk kilátóba, csináltunk képeket is, nagyon jól éreztem magam. Mekiztünk is még egyet, kedves volt Fruzsitól, hogy behívott minket. Nagyon élveztem ezt a napot.

Szerda: [07.28.]
Délelőtt olyan listát írt Anyuka a napi teendőkről, hogy egész nap elvoltam vele. Mire mindennel végeztem, még éppen volt annyi időm, hogy elkészüljek. Fél8körül taliztam Norcsival, Zsuzsival meg Tédével, beültünk Zöldsárkányba teázni. Valami újévi kívánságot ittunk Norcsival.. annyira nem voltam lenyűgözve. Teázás után Zsuzsi is, meg Tédé is hazamentek, mi meg ketten tovább az Aquabába. Csak a zellereslimonádé. :D  Sültkrumpliztunk, utána zsidó, nyársöre, szinvaterasz.  Később sétálgattunk még kicsit, aztán eurÉpatér, 3.pad. Az a csöves.. na az tudott kommunikálni. :D Parkolóház.. :D Végül uccsó busszal jöttünk haza mindketten. Nem gondoltam volna, hogy ilyen jól elleszünk, meg hogy ennyire elrohan majd az idő. Nagyon tetszett ez az este, igazán jól éreztem magam. Páratartalom?

Kedd: [07.27.]
Kicsivel este7előtt taliztam Norcsival meg Zsuzsival, mentünk úszni. Először voltam az egyetemi uszodába mióta megépült, de elnyerte a tetszésem. 30 hosszt úsztam, nem gondoltam volna, hogy első alkalommal menni fog. Nagyon tetszett, és úgy néz ki most már rendszeresen fogunk járni. Úszás után C-4, Danika születésnapját ünnepeltük. Kb 10re értem oda, már mindenki ott volt. Kár hogy ilyen hulla voltam, bár még így is nagyon jól éreztem magam. Danika szépen megünnepelte magát, csinálta is a hangulatot rendesen. Mondjuk.. olyan koktéloktól bárki padlót fogott volna. Csak a DanKok. :D Jó nap volt ez, azt kell hogy mondjam.

Hétfő: [07.26.]
A DigiTV-s szerelők azt mondták, 11fele jönnek. Direkt felkeltem hamar, hogy összepakoljak mindent, ne akkor kelljen még kapkodni mikor itt vannak. 10re mindennel elkészültem, de.. teljesen felesleges volt az egész, mert végül este 6ra értek ide. Legalább gyorsan dolgoztak, meg nem szerencsétlenkedtek. Utána elkészültem, aztán Tédével város. Elhoztam Paprikából az ernyőm, aztán egy-egy üveg sörrel, leültünk a szinvateraszra.

süti beállítások módosítása