hatodik hét [nyáriszünet]

2010.07.05. 23:50 - viktornaplo

Vasárnap: [07.11.]
Délután végre megtettem azt, amit már lassan egyéve kellett volna. Nagyon meglepődtem, és egyben meg is könnyebbültem. Köszönöm. Este tali Zsuzsival, utána Viking. Norcsi meg Tédé már ott voltak, de kb 10-20perc punnyadás után inkább feljöttünk hozzánk. A döntő borzalmasan unalmas volt, majdnem bealudtam rajta. Félidőnél Tédé kitalálta, hogy majd mi kommentáljuk a meccset.. na hát az fergeteges volt. Röhögtünk sokat. Azért jó, hogy nyertek a Spanyolok, bár annyira nem szimpatikus az a csapat.  Minden esetre méltó befejezése volt ez a meccs ennek a VBnek, kiindulva abból a sok fos mérkőzésből ami eddig volt.

Szombat: [07.10.]
Délelőtt Döglött Akták maratont tartottam, utána feljött Zsuzsi, meglepetést készítettünk. Délután 5re mentünk a vasutasnapra, utána meg Norcsiékhoz. Nagyon tetszett a házuk, valahogy rögtön otthon éreztem magam. Durva lesz az a jövőhét.. :DD Néztünk először Vivát.. "a szívem nem ágytál".."a hugyozás fáj" aztán pedig a meccset. Csakanémetek.. örültem nagyon hogy megnyerték a bronzot. Megérdemelték. Éjszaka 11kor jöttünk haza. Abszolút jól éreztem magam, nagyon tetszett az egész nap.

Péntek: [07.09.]
Tédével, Denyóval, Zolival, Ágival+Danikával kimentünk Ongára. Az egyik tó mellett leültünk, Denyó bement térdig, én bokáig, azt cső. Ennyi volt a program. A kavicsdobálást jobban élveztem.. :D Utána telek, kocsi mosás, és ahhoz képest, hogy csak Denyó meg Ági mosta a kocsit, mindenki csurom víz lett.. Este ugyan ez a csapat, Diósgyőr, pad. Kicsit lejött Fruzsi, Dorrri meg Bíró is, de elég hamar leléptek. Paprikapálinka, Rákóczi sör, csöveskutya.. hatalmas este volt. Azok a fényképek meg.. húúú. :D

Csütörtök: [07.08.]
Tédével séta be a városba, aztán spár. Budget bor, budget kóla, budget ásványvíz.. nagyon szúrtuk.. :D Később csatlakozott Zsuzsi is, és egy nagyon jó este kerekedett.

Szerda: [07.07.]
Zsuzsi, Norcsi, Denyó, Tédé, Ági+Danika, Bíró. Mentünk PÉhez, néztük az elődöntőt.. csóri németek.. Innentől már tényleg a spanyoloknak szurkolok, ha már elverték a portugálokat meg a németeket is.. Egyébként jó este volt, koktél, sörök, ment minden. Jól éreztem magam. Denyó kocsijának meg az a hang.. <3

Kedd: [07.06.]
Norcsis-Renis-Tédés-Denyós-meccsnézős-csocsózós-biliárdozós-nagyonjólérzős este

Hétfő: [07.05.]
Zsuzsis-Norcsis-Tédés-sörözős-mászkálós-mesélős-teccetős este.

süti beállítások módosítása