nyegyedik hét [nyáriszünet]

2010.06.21. 23:58 - viktornaplo

Péntek: [06.25.]
Reggel hazajöttem melóból, egyből feküdtem is le. Kicsivel dél előtt hívott Norcsi, hogy akkor talizzunk.. MEGVAN AZ ÚJ CIPŐM! Nagyon tetszik, nagyon szép, és nagy hálás vagyok érte! :D(L) Utána beugrottam Zsuskához még, és ahogy sejtettük, Balcsin ikerházban leszünk majd.. Igazából szarom le, hát kifizettük, azt csinálunk ott amit akarunk. Még egy gyors tali Anyussal a piacon, és jöttem haza. 16:00ra mentünk Tédével Zsuzsi elé, elkísértük évzáróra. Nevetgéltünk sokat, aztán jöttünk mi is. Itthon még megnéztem a meccs végét, ettem, aztán megjött Zsuska is. Bepakoltunk mindent, 5 különálló kisebb-nagyobb csomagom van. Holnap hajnalban 3:30kor kelek, 4:00ra jön Tomi, megyünk a többiekért, aztán irány Balcsi!! Azt hiszem életem egyik legjobb nyaralása lesz...

Csütörtök: [06.24.]
Délelőtt összekészítettem mindent amit viszek madj balcsira, szóval már csak be kell pakolni. Segítettem Anyusnak is, aztán lepihentem egy kicsit. 18:00ra mentünk Gabennal kisTeszkóba leltározni.. Reggel 7ig ott voltunk. Egyébként egész jó volt, elvoltunk végig. Volt egy nő.. hát néha komolyan meg bírtam volna folytani.. Számolom ott nagyba a vaniliáscukrokat (egyenként minden zacskót..) épp 100valamennyinél járatam, erre elkezd ordítozni a fél méterrel mellette álló asszonynak, hogy talált egy rudit a kenyerek között. Hát aszittem hogy felállok, azt lebaszok neki egyet. Kezdhettem előről az egészet. Egyébként az egész éjszakát végig üvöltötte, reggelre már mindenkinek tele volt vele a hócipője. Ráadásul a főnök meg sikeresen elsunnyogott tőllünk 15perc szünetet, úgyhogy az utolsó pár órába már nagy szenvedés volt.

Szerda: [06.23.]
Déltájban voltunk Tédével meg Denyóval Nyújorkerbe, meg Teszkóba is, vettem elemet a vólki-tólkiba, a Balcsira menet szükség lehet rá. Bementünk Zsukához is, és végre megvan már a pontos cím, hogy hol van a házunk. Meg is néztem egyből mikor hazajöttem, szerintem kifogástalan helyen van. Délután Andi linkelt pár FURA dolgot, Tédé meg elküldte élete filmjét.. szakadtam. 17:30után kicsivel taliztam Andival, mentünk a népkertbe "piknikezni". Elég menők voltunk.. egy Tibicsokival meg a Coopos naracslével küldtük ott a fű közepén.. :D Abszolút jól éreztem magam, legközelebb akkor Bükk és komolyabb felszerelés.. :DD Lekísértem még a Búzára, aztán ő is, meg én is haza. 20:30-ra érkeztem meg, gyors kaja, aztán mentem is tovább, Gabennel taliztam. Felsétálltunk a dombra, aztán leültünk a temetőben. Beszélgettünk sokat, sörözgettünk is, aztán elindultunk lefelé. 22:10kor csatlakozott Sanyi, hozta a zsetonkészletet is, viszem majd Balcsira. Röhögtünk egy csomót, tök jól elvoltunk. Éjfél után értem haza kicsivel.
"Ez csöves? - Nemhiszem, annak nincs villogója.." hehehehe
A nap videói pedig: EZ és EZ.

Kedd: [06.22.]
Délelőtt kicsit utánanéztem a balcsis dolgoknak, aztán beültem meccset nézni. Szépen elrepült az idő, olyannyira, hogy hirtelen este lett. Még elrohantam Zsuskához az irodába, utána fel hozzájuk, majd tali Zsuzsival, és úgy Cent"vodka".  Már várt ránk Norcsi meg Tédé, aztán még vissza Zsuskához, és úgy kisSpár. Bevásároltunk, aztán felsétálltunk a kilátóhoz. Mivel mindenhol zsaruk járőröztek, "elbújtunk" valami fás-füves-horrorisztikus-eldugott-kihalt-ókori-színházhoz hasonló helyre. Abszolút jó hangualt volt végig, nagyon jól éreztem magam, és hiányzott már hogy így négyen együtt legyünk. Nehéz szavakkal leírni ezt az érzést.. a felhőtlen boldogság és a szeretet egyvelege. A hazafele úton Zsuzsival "rongáltunk" kicsit, az a riasztó elég vicces volt.. :D Éjfélre értem haza. Készült két kép is, katt IDE és IDE.

Hétfő: [06.21.]
Délelőtt fetrengés, filmezés, egészjó volt. Pakolásztam is kicsit, aztán meccs.. HÉTNULLAA BAZDMEG HÉTNULLAAA! Hát az egyik legjobb meccs volt eddig szerintem. Nagyon élveztem. Utána tali Tédével, vásárolgattunk, aztán haza. Kicsit tudtam pihenni, de már este isméttali Tédével, mentünk vissza a városba. Plázánál taliztunk Dorrrival, Fruzsival, Denyóval meg Danikával, aztán a Búzán még Bíróval. Kocsiba be, ablakot le.. őőő.. hol a tekerője? Na az mondjuk kemény volt.. :DD
Megérkeztünk meccset néztünk, csocsóztunk, ittam valami tőzsde koktélt vagy nemtudom mi volt a neve, de jó volt nagyon. Voltam Dórival meg Fruzsival cigiért is, de szerintem ez volt az utolsó alkalom hogy cigit vettem valakinek.. :D Piát azt bármikor, azt támogatom, de ezt.. :DD Összegezve jó este volt, még maradtam volna szívesen.

süti beállítások módosítása