harmadik hét [nyáriszünet]

2010.06.14. 09:47 - viktornaplo

Vasárnap: [06.20.]
Reggel 8kor keltem, mentem fodrászhoz. Zoliék itt aludtak, csak délután mentek haza. Zsuskáék is benéztek pár órára, szóval egész nap ment a családozás. Jó volt egyébként így. Este még felmentem Tédéhez meccset nézni, "telegeciztem" az ágyát, meg bealudtam a meccsen, de azért nagyon jó volt.. :DD

Szombat: [06.19.]
8:30ra mentem nyelvvizsgára. Hát.. :DD Vagy pont meglesz, vagy pár pont híjján bukom be. Bár a fogalmazások jól sikerültek, de a szövegértés annyira nem ment. Majd kiderül. Hazajöttem, kicsit összepakoltam, nemsokkal utána jött Anyus is. Készülődtünk Zsuska esti meglepetés-ünneplésére, közben Zoliék is megérkeztek. Nagyon jól elő volt készítve minden, Zsuskának sejtése sem volt a dolgokról. Ő meg Jocó elmentek vásárolni, mi meg addig felosontunk hozzájuk, és előkészítettünk mindent. Közben Betti elment még Mamáékért, de mire visszaértek, már Zsuskáék is hazafelé tartottak, úgyhogy sietni kellett.
Végül is a meglepetés nem sikerült olyan jól, mert az erkélyről kukucskáló Anna lebuktatott minket.. :D Persze azért volt nagy öröm, mikor Zsuska belépett a lakásba, és mindenki ott volt. Anyus, Mama, Papó, Zoli, Betti, Anna, Jócóanyukája, meg én. Csináltam neki Anyussal egy kisfilmet is régi fényképekből, végigbőgte mindenki. A parfétortának is nagy sikere volt, el fogyott egyből. Nagyon jó volt a hangulat is, mindenki jól érezte magát.
20:50fele jöttem el, mentem Tapolcára. Kis séta után meg is érkeztem Vicáék nyaralójához, már mindenki ott volt. Vica, Flóra, Dóri, Zsuzsi+Dévtesó, meg Tédé.  Zsuzsi és Vica lenyűgözöen szépek voltak. Csapattunk zenét, üvöltöztünk, meg iszogattunk.. Játszottunk valami Énmégsohá-t, meg Felelszvagymersz-et, úgyhogy a hangulat is meg volt. Éjfél előtt valahogy a lányok elindultak bulizni, én meg Tédével elsétáltam Rokihoz, aztán "trixivel" haza. Nagyon mozgalmas nap volt, ÉÉÉÉS egy hét múlva már a balcsin leszek!!! (H)EZAZ!

Péntek: [06.18.]
Átnéztem az angolt utoljára a holnapi vizsga előtt. Egyáltalán nem igzulok, sőt épp ellenkezőleg, telibe szarom. Nem a legjobb hozzáállás, de elkeserített, hogy tulajdon képpen fontosságát veszítette az egész nyelvvizsga dolog. A VB-s meccsek kezdenek alakulni, élvezhető játék van már végre. Délután Anyussal készülődtünk, aztán este Tédével meg Denyóval  mentünk a Paprikába. Ági, Eszter, Danika meg Bíró már ott voltak. A hangulat végig emelkedett volt, nevettünk sokat, fantasztikusan éreztem magam. Kicsit később betoppant Fruzsi meg Dorrri is, szerintem szülinapom óta nemláttam őket. Jó este volt nagyon.

Csütörtök: [06.17.]
Egyhangú nap. Az nCore-al is van valami gubanc, a pletykák szerint lefoglalták a zsaruk, a hivatalos források meg nem mondanak konkrétumokat. Legalább egy nagyon durván jó videó már van róla.. :DD Éjszakába nyúlóan csináltunk Anyussal egy kis meglepit Zsuskának, remélem tetszeni fog neki. Szerintem csudijó lett.

Szerda: [06.16]
Délelőtt voltam angolon, utolsó alkalom volt a vizsga előtt. Utána vettem egy új ünneplőscipőt, aztán jöttem haza, közben sikeresen eláztam. Ettem, pakolásztam egy kicsit, aztán vissza városba. 14:00kor tali Andival, hát eléggé félresikerült, de  most nem rajtunk múlott.. Hazajöttem, néztem meccset.. a délutáni végre VBhez méltó volt. Este tali Tédével, besétáltunk Vikingbe, megnéztük az esti meccset, lófráltunk még utána kicsit a városba, és jöttünk haza. Kifejezetten jó volt.

Kedd: [06.15.]
Délelőtt angolra készültem, koradélután meccs, aztán Anyussal város. Ünneplős cipőt néztünk, aztán rohantam haza, hogy a Portugál meccs első félidejére még hazaérjek. Persze teljesen feleslegesen, mert hihetetlenül szar meccs volt. Nagyon elegem van ebből a VB-ből, nemigaz, hogy nincs már egy igazi jó meccs.. Este Denyóval meg Tédével bementünk a Sörkertbe meccset nézni. Hogy drukkolt mindenki a kis komcsi kóreaiaknak.. Nagyon nagy volt, végig izgultam a meccset, bár egy kicsit ez is uncsi volt.

Hétfő: [06.14.]
Ma lett Zsuska 25 éves! Boldog születésnapot nővérjem! Sokszor ennyit kívánok!:) Reggel kelés, kis net, aztán tanultam angolra. Dél tájban még elintéztem a bevásárlást, meg elmosogattam. Meccs, tali, haza. Tédé hív: menjünk Nyékre Gyuriékhoz. Na gyerünk! Tomiék egy órás késése indulás előtt azért nem volt rossz, de az odaút visszahozta a kedvem. Olyan 21:30fele érhettünk ki, Tédé, Denyó, Tomi+Dóri. Az esti meccs második félidejét még pont láttuk, miután megszereltem a TVt már kép is volt. Meccs után elkísértük a többieket a tóhoz fürdeni.. hát hogy azok mit leműveltek.. :DD Mivel mi nem mentünk be, és a szúnyogok is megettek már, visszamentünk a házhoz. Nemtudom a többiek mennyivel utánunk jöttek, de az is csoda hogy eltaláltak a házig. Denyó házijának osztatlan sikere volt.. :DD Éjfélkor kimentünk a benzinkútra Tédével, MóricDórival meg Denyóval, hát az se volt gyenge. Odafele rohantam, visszafele énekeltünk meg üvöltöztünk. Találkoztunk két nagyon kemény zsaruval is, akik 5 méterről a kocsiból kiabáltak utánunk, hogy: "Ne ordibáljá!" azt mentek tovább csendbe. Kiderült az is hogy Sekil Onilnak vagina-mumusa volt. Hajnal 1re értünk vissza, aztán  nemsokkal utána le is feküdtünk. De hát az az alvás.. Félig az ágyon, félig egy széken kitekeredve. :DD Legalább aránylag kipihentem magam. Reggel 9kor jöttünk haza.

süti beállítások módosítása