elsőhét [nyáriszünet]

2010.06.01. 11:32 - viktornaplo

Vasárnap: [06.06]
Hajnal 4től kb félóránként felébredtem, annyira fájt a kezem. Reggeliztünk bőségesen, aztán meg csak fetrengtünk jobbra-balra. Napoztam kicsit Zsuskával. Legalább van már valami színem. Kicsit parás volt, hogy nem tudunk rendesen hazajönni, de végül a pár órás késést leszámítva nem volt gáz. Este még fél9or taliztam Tédével, sétáltunk meg hülyültünk jó sokat ott a környékükön, aztán olyan 10fele hazaindultam.

Szombat: [06.05]
Délelőtt kelés, készülés, aztán Anyussal 14:30ra mentünk a Tiszaira. Zsuska már ott várt minket, felszálltunk a vonatra, aztán indulás. Már odafelé is durva volt a Sajó meg a Hernád sodrása, néztünk is tátott szájjal. Valahogy 4-5 fele értünk le Mádra. Már csak mi hiányoztunk a társaságból, szóval gyorsan lecuccoltunk, aztán kiültünk a többiekhez. Zoli, Betti, Anna, Betti szülei meg tesója a nőjével, és az egyik régi szomszédjáék. Pont elkészült a híres Zoli-féle tárcsáshús is, hát az.. az benne van a TOP3ban. Beszélgettünk sokat, meg nevetgéltünk, nagyon jó hangulat volt. Este 8fele már csak mi, meg Zoliék maradtunk.Valahogy éjfélig voltunk fent, nagyon jól éreztem magam.

Péntek: [06.04]
Fantasztikus volt ez a megemlékezés. Az összetartozás érzése kavargott bennem bánattal és haraggal fűszerezve. Csodálatos volt a Himnuszt azzal a többszáz emberrel énekelni, akik ott voltak mellettem. Sem az eső, sem a háttérben zúgó munkagépek, de még a hangosítás hibái sem törték le a lelkesedését senkinek. Sajnálom hogy a főutcai menetben már nem tudtam részt venni, de így is hatalmas emlék marad.
Este tali Tédével, aztán 20:00kor Zsuzsival, Flórával és Vicával. Kb egyórát voltunk velük, én egész jól éreztem magam. Zsuzsi grimaszán szakadtam egy nagyot, mikor kiderült, hogy Flóra a tornasor közepén van.. :DDD Valahogy 21:00fele átmentünk Denyóhoz, Tomi+Dórihoz a C-4be, később csatlakozott Bíró is. Végig söröztük és csocsóztuk az estét. Volt valami "iszlám techno" is.. Hatalmas volt, bár a hangulat kicsit zuhant mikor kiderült hogy Denyó valószínűleg nem tud majd jönni jövőhéten. Az biztos, hogy nélküle nem lesz ugyan olyan.. A hazaút  nagyon feldobott, rendes volt Bírótól, hogy hazavitt minket. napszáma.

Csütörtök: [06.03]
Délelőtt voltam Tédénél, folytattuk a "melót". Fél2fele hazajöttem, ettem, aztán mentem is tovább angolra. Két hét múlva vizsga.. bár már a kedvem is elment tőlle, hiszen semmi értelme így, de.. ha már befizettem, meg kell csinálnom. Angol után hazafelé szembesülnöm kellett a fantasztikus miskolci közlekedéssel.. elég volt egy balfasz motoros ahhoz, hogy az egész villamospótló közlekedés megbénuljon, hosszú percekre. Meg ez a folyamatos esőzés is.. Picsába a törött kezemmel, annyira mennék segíteni a bajba jutottakon.. arról nem is beszélve, hogy már hatszor hívtak volna teszkóba éjszakára, mióta eltört. Ez kábé háromszorosa a biztosítási lóvénak, amit majd kapok..

Szerda: [06.02]
Délelőtt tanultam angolra, aztán Tédével voltunk kicsit városba, vettem egy pólót. Megkaptam a nyelvvizsga bizonyítványom is a szóbeliről. Este ismét csak Tédével meg Denyóval voltam. Söröztünk a várnál, sétáltunk, "menekültünk" egy kutya elől, aztán olyan 11fele hazaértem. Megegyeztünk hogy 20év mulva ugyan itt ugyan így csapjuk majd. Szóval 2030.06.02. 21:00 - Sörözés.

Kedd: [06.01]
"A stúdióban fiam én csodákat művelek.." Eszméletlen volt ez az 5 óra, tulajdon képpen végig szakadtuk az egészet. Este voltunk PÉnél is, csocsó, sör.. egész jó volt, bár az est végére nagyon felbosszantott hogy olyan szerencsétlen voltam csocsóban. Hazafelé a kocsiban hallottam egy tök jó számot, egész este azt hallgattam.

Hétfő: [05.31.]
Ma leszámoltam, és végleg kiiratkoztam a Gábor Áronból. Végre vége. Délután befizettem a balcsi hátralékát is, így már minden le van vajazva. Már csak 25nap. Egy bőrig ázás után fél5fele taliztam Lillával is. Sokat beszélgettünk, és végre megvan az utolsó aláírás is a gipszemen.


süti beállítások módosítása