C-4 [szombat]

2010.05.09. 13:39 - viktornaplo

Úgy volt hogy majd lesz osztályfoci koradélután, de elmaradt. Sokan nem értek rá, pedig előre meg volt beszélve.. Amúgy egyhangú délután volt, gémeltem egy csomót, meg sütöttünk Anyussal pidzát.

Este 7fele taliztam Tédével, besétáltunk megint városba. Elmentünk Spárba egy sörér, aztán vissza az EuRépa térre. Út közben tök véletlenül összetalálkoztunk Dorrrival meg Fruzsival, szal csatlakoztak. Elég jól elvoltunk amugy, rajzoltak a gipszemre, meg röhögtünk valami kibaszottul gáz csajon aki annyira készre itta magát már fél9kor, hogy a saját hányásában fetrengett a tér közepén. Zsír a buli!

Valahogy 9fele elbúcsúztunk a lányoktól, aztán Tédével mentünk fel a C-4hez, ott volt tali a többiekkel: Danika, Bíró, Sinkó+Dóri. Bementünk, leültünk, és igazából végig szakadtuk az egész estét. Hihetetlenül rá van pörögve mindenki a Balcsira, majdnem végig az volt a téma. Aláírták ők is a gipszem, aztán valahogy 10fele eljöttünk.

Többiek ki az egyetemre, mi Tédével Plázába, ahol változatosság kedvéért megint taliztunk Dorrrival meg Fruzsival.. :DD Beszélgettünk kicsit, aztán léptünk.

Pár idézet: "Hát szerintem a kaján tudunk majd spórolni, a pián NEM!" /Danika

                   "He PÉ! Egy üres DVDért hány sört acc?" /Én

                   "Elvinnénk minket?" /Danika

bocibocitarka [péntek]

2010.05.07. 13:07 - viktornaplo

Reggel fél9re voltam berendelve a kórházba, és az egész délelőttöm el is ment ezzel.. Megröntgenezték újból a csuklóm, és kaptam egy új gipszet. Valami nagyon új és nagyon menő cucc ez, nem ilyen hagyományos. Még a csávó se nagyon tudta, hogy kell megcsinálni. Ja és cipzáros.. :DD

Végre összejött mindenkinek a pénze Balcsira. Ma bementünk Zsuskához, és ki is fizettük a foglalót, szóval már csak az idő baszhatja el az utunkat.. :) Össze is írkáltam már, miket akarok vinni.. Hosszú a lista.. :D

Este 20:00kor taliztam Tédével. Besétáltunk városba, aztán 20:30fele taliztunk Dorrrival. Sör, nyalóka, eurÉpatér. Dorrri ilyen sípolós nyalókát vett, egész este azzal tolta a boci-boci tarkát. :D Volt pár paddal arrébb egy zenére rángatózó hülyegyerek is.. Toltam neki retard beatboxot. :DDD

Valahogy 22:00fele hazakísértük Dorrrit, aztán rá pár percre hívott Zsuzsi, hogy hol vagyunk, nem talizunk-e. Szinvapark előtt össze is futottunk, beszélgettünk, elvoltunk. Valami törvényhozó jogászos dolgon volt egész nap. Érdekes lehetett, bár engem a kaják jobban érdekeltek volna mint maga a rendezvény.. :DD Valahogy 23:30fele jött érte Anyuja, aztán ők is haza, meg mi is.

Mikor mentünk haza, Plázánál a buszmegbe odajött hozzám egy kb 12-13 éves cigány fiú, hogy: "Csókolom, nem tetszik tudni hol van a diszkó?" Hát asszem ehhez nem kell különösebben hozzáfűznöm semmit.. :DD Amugy ahhoz képest ahogy indult, nagy este volt. Annyit nevettünk.. :DDD

50nap..

2010.05.06. 15:36 - viktornaplo

..és balcsi!!

Alig várom már, teljesen rákattantam.. :DD Kis társasággal megyünk amugy.. mint egy 1hetes telkes.. :DD VÁÁÁ NEMBÍROK MAGAMMAL!!!!!

"bipsi kép"

2010.05.05. 16:02 - viktornaplo

20:00ra mentem Centrumhoz. Jóval hamarabb megérkeztem, de szerencsére Ati is jött elég hamar. Még bevártuk Tédét, aztán mentünk Spárba. Bevásároltunk, aztán irány a népkert. Kicsit később csatlakozott Konen is, aztán rá nemsokra Denyó is.

Iszogattunk, röhögtünk, baromkodtunk, fényképezgettünk, annyira jó volt.. :DD Oda jött egy csávó is hozzánk, hogy hol van itt térfigyelő kamera, mer baszni akar a nőjével.. :DD A jáccótéren még hülyültünk egy csomót, aztán olyan éjfél fele Denyó haza vitt mindenkit.

Képekért kattide!

éreccségiszünet [hétfő+kedd]

2010.05.04. 14:16 - viktornaplo

Tegnap este taliztunk Zsuzsival, kószáltunk még a városba, nézegetettünk tablókat, aztán mentünk Tédéhez filmezni. Tök jó volt a film is, meg jólérzetük magunkat ismét. Hülyültünk is csomót, ennek eredménye hogy Zsuzsi lett a tekekirály, Tédé a parketta alatti titkos szövettség királya, én meg a manókirály.. :DD Film után még hazakkísértük Zsuzsit, aztán jöttünk mi is.

Ma végre bementem röntgenre, mert a telkes afférem óta még nem jutottam el odáig. Bár tegnap meg ma reggel is éreztem hogy fájdogál azért a bal csuklóm, meg be is van dagadva, nem igen foglalkoztam vele. Na szóval első körben megállapították, hogy eltört a csuklómban valami csont, és gyorsan tettek is rá gipszet. Pénteken kell visszamennem, akkor röntgenezik meg újból, és ha minden rendben, kapok egy másik, könnyített gipszet. Előre láthatólag 5 hétig lesz rajta majd, szóval még a szülinapomon is gipszben fogom csapatni.. :DD

Fura belegondolni hogy egy éve még én is az érettségire voltam ráparázva. Jó érzés, hogy már rég túl vagyok rajta. (:

süti beállítások módosítása